- 29 Ekim 2021
- 1.477
- 1.477
- 83
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.321
Hayır canımSen çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canımSen çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın?
Kiz inat ettin bi test yapmadın yaaksama sökülürüm bende heralde agrım basladı gene gelir heralde temmuzdan yer ayırtayım bende
Üzüldüm canım ama acaba demekten de kurtulmuş oldun inşallah döner burdan biz edelim duamızı. Olmazsa da temmuz çok şenlikli olacak dolacakŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahi bitliKedi @Mucizemmm16 @ad000 S sultansultan90 @Safiye19 G Gzmyts53 @the economist ve diğer kızlar
Evet bekliyorum 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLARÜzüldüm canım ama acaba demekten de kurtulmuş oldun inşallah döner burdan biz edelim duamızı. Olmazsa da temmuz çok şenlikli olacak dolacak
Bosu bosuna yapmak istemedim kuzum cok sancım basladı suan sökülürüm birazdanKiz inat ettin bi test yapmadın ya
ayyy :)) ben hapı bıraktıktan sonra doktora gittim değerlerime baktırmak için o bana belli bir süre daha korunun gibi bir şey söylemedi ama forumda en az 3 ay daha korunmak gerek bırakır bırakmaz hamilelik oluşursa düşük riski yüksek gibi yazılar okudum. Sizin hamileliğiniz sağlıkla sonuçlanmıştır inşallah bu konuda ne düşünüyorsunuz? :)
Gayet iyi canim
Aaa ben şokkk.. inşallah son yapılan doğrudur canım valla böyle şeyler oluyormuş, iyi bir yerde yaptırın diyorlardı güvenilir olması için..Kizlar, 10 gun sonra tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun istenen tetkikleri yaptirmaya universite hastanesine gitmistim. Amh istememelerine ragmen ben yapilmasini istedim. Daha da dustmustur diye. Araliktaki degerim 0.63. Simdi 1.02 cikmis. Ne kadar sacma bir test bu partalina_ R Random3
Hala yapmadinmi kiz test.Ahahahah kandıramazsınız beniiiiii M Mavimiresl kız yok sabah agrı girdi olcam ddim geri gitti bekleyeyim olcaksa gelir ztn
Kiz bu inatci cikti valla poposuna iki şaplak atacam en sonundaCanım bildiğim kadarıyla hamilelikte baskılanıyor zarar vermiyor
Ya sende test yap lütfen lütfen meraktan çatladık M Mavimiresl gelde ikna edelim
Ooo super bi haber bu cok şükür aramizdan biri daha hamiş kuzum bu ay senin jelden bendemi siparis verseydim keske bence onunda etkisi var bunda pahalanmis bide sanki yaaYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydın sabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
M Mavimiresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 R Random3 G Gzmyts53 partalina_ @qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Kuzum pembe leke geldi sökülcem bir iki saate gene olmadı maalesef at bi çizik bana ChilddevelopmentHala yapmadinmi kiz test.
Bu aksam bende cilve yapcamBenim başıma gelende cok nadirdir ben negatif görünce 2-3 gün etkisinden çıkamıyorum adet bittikten sonra şarj oluyorum sanki Temmuza hazirimmm!! gideyim de adama az cilve yapayim
deme yaa sinirim bozuldu yeni sevinmiştim bitliKedi in testini görünce bide bak o bu ay jel aldi onunda cok faydasi oldu biliyomusun onaKuzum pembe leke geldi sökülcem bir iki saate gene olmadı maalesef at bi çizik bana Childdevelopment