- 2 Haziran 2022
- 184
- 320
- 33
- 36
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.681
Ben tam içiyorum yarım neden içiyorsun ki sen? Doktor falan mı dedi?aa bende onu kullanıyorum ya günde yarım içiyorum güzel bir ilaç ama
Hadi inşallah bu kez güzel sonuçların olsun ilaçlar şifa olsunKuzu doktora gitim kontroller temiz tedaviye başlıyorum 2 ci kez
Hoş geldinnnnKızlar napiyosunuzzzben bir kaç gün kayboldum geri geldim, bu süreçte de bir güzel adet oldum tabi hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederimmmmm
Hosgeldinnn. Artık başka seferlere bakalımKızlar napiyosunuzzzben bir kaç gün kayboldum geri geldim, bu süreçte de bir güzel adet oldum tabi hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederimmmmm
Hahahahah ya çok tatlı ama keşke adama deseydin ovulasyon kullanıyorum diye yazık yaaaSizce benim kocam yaptığım ovülasyon testlerini gebelik testi zannedip üzerine bir de hamile olduğumu düşünüp üç gün boyunca sürpriz yaparım diye düşündüğü için testleri gördüğünü benden saklamış ve karnım acıktı işaretimi hamileyim anlamış mıdır
Aslında biliyordu kendisi getirmişti ama unutmuş galibaHahahahah ya çok tatlı ama keşke adama deseydin ovulasyon kullanıyorum diye yazık yaaa
Hemmen ekran görüntüsü aldım bu ay yapacağım kesinlikle. Benim de kilo vermem gerek. 160 boyum 70 kiloyumKızlaaaarr.. Hamiş olmak isteyenlere birkaç taktik vericem. Bu ay çok sağlam yumurtlamışsın demişti doktorum da (hem kaliteli, hem fazladan yumurtam vardı) ki ben yumurtlama günü ağrıdan kıvranmıştım. Ben folik asiti 2 aydır hergün alıyorum buna ek olarak B12 vitamini içtim ve biirrdeee detoks yaptım biraz kilo vereyim diye. Hergün 1 litre sürahiye limon - maydonoz - tarçın- karanfil- zencefil atıp litre litre içtim kızlar. Yani normalde saf su hiç içmedim hep detokslu suyu içtim bir de her akşam 1 kase yoğurda Çiya tohumu + toz zencefil dökerek kaşık kaşık yedim. Ben kilo vermek için yapmıştım ama daha kiloları veremeden hamiş kaldım. Ne kadar yumurta o kadar şans.İsteyen denesin. Ben de baya işe yaradı
İyiyim canım, rahatladım kendimi iyi hissediyorumHoş geldinnnnnasılsın şarj olup gelmişsin gibi sanki
Aynen öyle canım, bu ay hiç bişey denemicem herşeyi akışına bırakıcam. Bir daha da asla adet geçmeden test yapmamHosgeldinnn. Artık başka seferlere bakalım
Ay ben de dayanamadım kan testi verdim ama normal kontrol için de gitmiştim zaten o yüzden üzülmedim folik asit başlayacağım. Test de kullanmayacağım. Buraya da biraz ara vereceğim. Uygulamaları vs de sileceğim birkac ay böyle salıp deneyecegim bakalımAynen öyle canım, bu ay hiç bişey denemicem herşeyi akışına bırakıcam. Bir daha da asla adet geçmeden test yapmam
Ya 2 tane yumurtlamada olabilir takip et bakalim
Hoşgeldin cikolatamKızlar napiyosunuzzzben bir kaç gün kayboldum geri geldim, bu süreçte de bir güzel adet oldum tabi hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederimmmmm
Yok canım şuan çok şükür bir sıkıntı yok neden öyle dedin ?dahabellidegil canim sen mayista gebe görünüyorsun kimyasal mi geçirdin
Temmuz da ins kuzum bncede bu ay sal stres yapma bak olucakAynen öyle canım, bu ay hiç bişey denemicem herşeyi akışına bırakıcam. Bir daha da asla adet geçmeden test yapmam
Hoşgeldin cikolatamiyimisin ?
İnşallah bebegim ya, zaten adet gecmeden asla test yapmam artıkTemmuz da ins kuzum bncede bu ay sal stres yapma bak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?