- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.661
Gerçekten korkunç durum ve şakası yok. Ama neden bu kadar umursamaz insanlar anlayamıyorum. Biz çocukken sokağa bir çıkardık annelerimiz saatlerce bakmazdı bile bize, oynardık gönül rahatlığıyla. Bir de şimdiye bak. Allah korusun hepimiziAllah im ya cok korkunc bi durum benim evimin karsisinda 7 tane market var sira sira ben çocuğuma site dışına cikmasina izin vermiyorum markete bile gonderirken camda balkonda kaliyorum cadde den gecerken bizim buraya simdi hgs hız ölçer koyuldu bir tık daha rahatiz sınırda 50 oldu ama etüt kresinin önü mahalle arasi karsisinda park var cocuklari almaya gidiyorum ya tozu dumana katip geciyorlar resmen yani birak cocugu kendini kurtarmasi park ônü çünkü ben bile kacamam o hizdan ortada olsam. Eşime rica ettim hız kesici asfalt icin 2 tarafada döktürecek biraz olsun güvenli olur
Aynen bende öyle edicem.Benim eşimin spermi iyi asılama sperm sayıları düşük olanlar için daha etkili bana asılama demiiyi ama vucudum artık hormon almak istemiyo mfk yapcam sadece
aaa ne reçetesi acaba nasıl bi tedavi uygulayacak kiKuzum testin sonucuna göre yaptir cok guzel sonuclar alanlari görüyorum. Ama bence bu dökülmede koronanin etkisinin oldugunu düşünüyorum ve cevremdede duymaya basladim koronadan sonra yoğun dökülme oldu diyenleri. Bu arada A ad000 M MiuLego @Mucizemmm16 @ipti @venevv diger ismini unuttugum kizlar doktor cok yoğunmuş msj yazmis eşime ogleden sonra recete yazicam ilac bitince gelin yazmis cok merakliyim
Hayır olsun inşallah canım benim ne gördü nasıldı bu arada benim adet gelmedi dahaİnsallah bebekli bi sekilde anne grubunada beraber gecerizA ad000 askoo seni gördüm ruyamda güzel bi ruyaydi S sultansultan90 kuzumm sen neler yapiyosn
Yaa yap hadi test çok merak ediyorumİnsallah kuzum ya valla gelsinler artık bebişler valla iyiyim kuzum iğne sonrası 16. Gündeyim bgn test fln valla yapasım yok ya sen neler yapıyosn
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benimKuzum testin sonucuna göre yaptir cok guzel sonuclar alanlari görüyorum. Ama bence bu dökülmede koronanin etkisinin oldugunu düşünüyorum ve cevremdede duymaya basladim koronadan sonra yoğun dökülme oldu diyenleri. Bu arada A ad000 M MiuLego @Mucizemmm16 @ipti @venevv diger ismini unuttugum kizlar doktor cok yoğunmuş msj yazmis eşime ogleden sonra recete yazicam ilac bitince gelin yazmis cok merakliyim
Canım adeti bekliyorum hala bat 4 haziran dı ara gelecek gibi sancı giriyor ama hala gelmedi
Ay guzel haberler le gel. Benimki sperm testi vermek istemiyo pek isleri cok yogun tamam anliyorum onu ugrasmasi lzim sira bulması vs icin ama cocugu benden cok isteyen o. Bana kalsa ben rahatım bu sekilde. Ve ugras veriyorum ilacti hsg falan filan gerckten bu ayda denerim o test vermedigi surece hicte daha emek vermem ilac kullanimini falanda bitiririm aksam gelince konuscam onunla işine geliyorsaaaa ne reçetesi acaba nasıl bi tedavi uygulayacak ki
Ben de çarşamba sabah gidicem doktora şehir hastanesine. Bakalım nolcak
Kuzum düğün yapiyorduk sana cok güzel bi gelinligin vardiHayır olsun inşallah canım benim ne gördü nasıldı bu arada benim adet gelmedi daha
Yaa yap hadi test çok merak ediyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim
Merhaba bende ilk defa ovilasyon olarak denemek istiyorum. Geçen ay 2 gün öylesine ilk defa denemiştik ama bilinçli olarak olmadığı için olmadı:) Yeni başlıyorum bakalım bilinçli olarak bi vücüdumu tanımak için ovülasyon yaparak takip etmek istiyorum bakalım. Sen reglinden ne zaman sonra başladınMerhaba 2. ay denememiz. Bu ay ovülasyonda denemek istedim. Eşimin işi nedeniyle 10-13. günleri değerlendiremedik. 14. değerlendirdik. 13. gün Sabah 2. idrar koyu çift çizgi çıktı. Heyecandan ters yazmısım :) Aksam çizgi azaldı yorumlar mısınız?Eki Görüntüle 3079232
Yaa ne kadar güzel inşallah güzel şeylerin habercisidirKuzum düğün yapiyorduk sana cok güzel bi gelinligin vardisende cok guzel görünüyordun
Evet insallah guzel haberler alir veririzYaa ne kadar güzel inşallah güzel şeylerin habercisidir
y6a tamam da gidip özel tıp merkezinde falan versin madem 5 dk. Yoğunsa yoğun n eden sen uğraşıp duruyosun sadece. Bence de konuş ya, oa göre de devam edersin. Zaten 2 çocuğun var. Çok istiyorsa biraz o da çabalasınAy guzel haberler le gel. Benimki sperm testi vermek istemiyo pek isleri cok yogun tamam anliyorum onu ugrasmasi lzim sira bulması vs icin ama cocugu benden cok isteyen o. Bana kalsa ben rahatım bu sekilde. Ve ugras veriyorum ilacti hsg falan filan gerckten bu ayda denerim o test vermedigi surece hicte daha emek vermem ilac kullanimini falanda bitiririm aksam gelince konuscam onunla işine geliyorsa
Amin canım seninkini de hayırla kucağına al inşallah. Hangi ildesiniz birde doktora ne zaman gideceksiniz ben 2 de randevu aldım bugunYaaaaa aynı gün öğrendikTebrik ederim, Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah aşko ilacını alınca bize de yazEvet insallah guzel haberler alir veririz
Kuzu doktora gitim kontroller temiz tedaviye başlıyorum 2 ci kez
Cok sinirliyim ona coky6a tamam da gidip özel tıp merkezinde falan versin madem 5 dk. Yoğunsa yoğun n eden sen uğraşıp duruyosun sadece. Bence de konuş ya, oa göre de devam edersin. Zaten 2 çocuğun var. Çok istiyorsa biraz o da çabalasın
Hadi gözün aydın ajsjsmCok sinirliyim ona coközelde verilen testide bizim doktor kabul etmiyor Cikmazda kaldim yani. Kızz simdi randevu almis msj geldi ustten randevu aldim diye
Hangi ilaca başladın kuzumKuzu doktora gitim kontroller temiz tedaviye başlıyorum 2 ci kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?