- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.581
Rabbim hepimizi korusun bu küçük kazalardan inşallahMaşallah sizedaha 9 ay yolculuk var, mini kazalar naZar boncuğu diyelim
Benimde normalde 36.6 fan her gün ölçerim bu kez hep 37 üstüCanim sen ölçuyormusun kaç çıkıyor 2 gündur 37.5 ve uzeri cıkıyor tabi ki tek başina belirti sayılmaz ama bende merak ettim
Insallah guzel haberler alirizBenimde normalde 36.6 fan her gün ölçerim bu kez hep 37 üstü
aa bende onu kullanıyorum ya günde yarım içiyorum güzel bir ilaç amaFolbiol canım.
İnsallah kuzum ya valla gelsinler artık bebişler valla iyiyim kuzum iğne sonrası 16. Gündeyim bgn test fln valla yapasım yok ya sen neler yapıyosnİnsallah bebekli bi sekilde anne grubunada beraber geceriz@ad000 askoo seni gördüm ruyamda güzel bi ruyaydi S sultansultan90 kuzumm sen neler yapiyosn
Bence yarından sonra yap canım htta 14 yap garantiArkadaşlar bugün ovitrella 12.gunum acaba test yapsam bir sonuç alır miyim
Yaa ne güzel bi gün ❤ güzel haberler art arda geliyor. Hayırlı olsun canım bat ne zamandı?Kızlar bugun test yaptım sonuç. Allahım sana şükürler olsun
Ben bugün kan vericem cıkmazsa cıkmaz artık hayırlısı:)Benim de 6 siyaş 26 4 aydır da çalışmalara başladık bakalım 2 gün önce kaset test negatifti bugün yarın belli olur vaziyet tarihler yaşlar falan ayniymis
Allah razı olsun canım Bugundü batYaa ne güzel bi gün ❤ güzel haberler art arda geliyor. Hayırlı olsun canım bat ne zamandı?
Tebrik ederimmm:) hangi marka ben de gidip uapıcam bat yarınKızlar bugun test yaptım sonuç. Allahım sana şükürler olsun
Amin canım. Test v s yapmış mıydın ?Kızlar çatlatma iğnesinde 14. günüm ve adetim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtimde yok. Aksinde hayatımda ilk defa göğüs ağrısı yaşıyorum sütyen takmak bir işkence haline geldi. Ara ara sol yumurtalığıma bıçak sokar gibi ağrı giriyor doktor kontrolünde sol yumurtalığımda sadece yumurta vardı inşallah hamileyimdir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?