- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.561
Yapta gorelim kuzumBugün çatlatma iğnesi 14 yarın 15 oluyo test yapsammı yapmasammı bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapta gorelim kuzumBugün çatlatma iğnesi 14 yarın 15 oluyo test yapsammı yapmasammı bilemedim
Ben normalim hiç bugüne kadar sıcaklık hissetmedim ama sinirliyim kocamı Göresim gelmiyorGebe olanlar vücut ısıniza bakabilir misiniz rica etsem ?? @Bebisee D Didemir1 @LeeSoon @Sevdeecikkk
Ya 2 tane yumurtlamada olabilir takip et bakalimKızlar merhaba iyi akşamlar
Ayın 2 si pik gördüm dün çatladı. Bugün alt karnıma batma oluşuyor anı hareket yapınca bı test daha yapayım dedim belki catlamistir diye düne göre daha koyu bu neyden olabilir ilk defa oldu böyle ben anlamadım. Bu da fotosu Eki Görüntüle 3079028
Kuzummm oldunmu regl? Demekki yine ayniyiz senle bidaki reglBen aynıyım kuzum bugün de regl oldum. Asıl haberler sende iyisiniz dimi bebiş ve sen :))
Kopamıyoruuuuuz dün mü oldun sen deKuzummm oldunmu regl? Demekki yine ayniyiz senle bidaki regl
Maşallah size daha 9 ay yolculuk var, mini kazalar naZar boncuğu diyelimÇok şükür iyiyiz canım. Bugün hafif bir kaza atlattık ama bir şeyimiz yok ikimizde iyiyiz. İnşallah bu ay güzel şeyler olur canım benim
İnsallah bebekli bi sekilde anne grubunada beraber geceriz A ad000 askoo seni gördüm ruyamda güzel bi ruyaydi S sultansultan90 kuzumm sen neler yapiyosnKopamıyoruuuuuz dün mü oldun sen de
Gebe degilim ama arada bi benimde goresim gelmiyoBen normalim hiç bugüne kadar sıcaklık hissetmedim ama sinirliyim kocamı Göresim gelmiyor
Amiiiinnnnnrüyamda dr vardı, tüm işyeri ile birlikte sinema izliyomuşuz. Beni sahneye çıkardılar. Dr diyo ki “evet hem regl hem de hamile olan arkadaşımız sahnede” dedim neeeee? Jajsjananan ağladım sevinçten bi de ama hiç de sorgulamıyorum reglyken nasıl hamileyim diyeİnsallah bebekli bi sekilde anne grubunada beraber geceriz A ad000 askoo seni gördüm ruyamda güzel bi ruyaydi S sultansultan90 kuzumm sen neler yapiyosn
Yok ya gerçekten boğasim var batıyı gözüme nedendir bilmemGebe degilim ama arada bi benimde goresim gelmiyo
Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah Daha önce gebeliğim kimyasal olmuştu korkuyorum yine kimyasal olur diyeGüne böyle güzel haberle başlamak iyi geliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalalh
Çok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına inşallahMaşallah canım çok net çıkmış bebişin seninle kan vermeye koş hemen
Teşekkür ederimTebrik ederimmmm
Teşekkür ederim Önceki gebeliğim kimyasal olmuştu yine öyle olur diye tedirginimSeveriz böyle güzel sonuçları
Amin kuzum çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzum endişelenme bel ağrısı gebeliğin olmazsa olmazı. İlk 3 ay ve son 2 ay falan oluyor. Dediği gibi kanama olmazsa sıkıntı olmaz, çok şükür böyle atlatmışsınız Allah beterinden korusun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Doktorda öyle dedi canım çok şükür kazasız belasız atlattıkAyy geçmiş gitmiş olsun canım.. merak etme annesi onu herşeyden koruyor bel ağrın sıkıldığın için kendini kasmıssındırbondan olmuştur..
Amin canım benim çok teşekkür ederimKuzu çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız bir daha Allah korusun ikinizi de
Çok şükür bir sıkıntı olmadı canım ama insan ister istemez korkuyor tabi. Direk acaba birşey oldu mu aklıma geldi o anda. Sağolsun doktorumuz içimizi ferahlattıGecmis olsun canim insallah sknti olmaz yureguni Ferah tut