- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.541
Çok geçmiş olsun kuzumValla kuzum biz bugün bayağı korktuk. Trafikte ışıkta dururken bizim araca arkadan çarptılar. Tabi beni hemen bir telaş aldı. Doktorunuzu aradık lekelenme kanama olmazsa korkmayın olursa beni arayın mutlaka dedi. Çok şükür birşey olmadı ama korkusu yetti tabi. birde hafif bel ağrısı var neden anlamadım
Hayattki şansım diyelimÇok uğraştın mı böyle denk getirmek için? Ayakta alkışlıyorum
Ayy geçmiş gitmiş olsun canım.. merak etme annesi onu herşeyden koruyorValla kuzum biz bugün bayağı korktuk. Trafikte ışıkta dururken bizim araca arkadan çarptılar. Tabi beni hemen bir telaş aldı. Doktorunuzu aradık lekelenme kanama olmazsa korkmayın olursa beni arayın mutlaka dedi. Çok şükür birşey olmadı ama korkusu yetti tabi. birde hafif bel ağrısı var neden anlamadım
Kuzu çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız bir daha Allah korusun ikinizi deValla kuzum biz bugün bayağı korktuk. Trafikte ışıkta dururken bizim araca arkadan çarptılar. Tabi beni hemen bir telaş aldı. Doktorunuzu aradık lekelenme kanama olmazsa korkmayın olursa beni arayın mutlaka dedi. Çok şükür birşey olmadı ama korkusu yetti tabi. birde hafif bel ağrısı var neden anlamadım
Benim vücudum hep sıcak canım
Ay pardon bana göre salı takvime göre perşembe imiş aklım salıda kalmış benimÇiçeklerim döngümün 16. Günü yumurtlamam takvime göre salı günüydü 1 saattir başlayan sol yumurtalıkta hafif batma alt karnımda aşağıya doğru basınç var bide midem bulanıyo o basınc yüzünden sanki böyle adet oldum olucam gibi hatta kan şekerimde düşük canım tatlı bişeyler istiyo yedim adet olucam gibi ya sizce halim ne olcak
Canim sen ölçuyormusun kaç çıkıyor 2 gündur 37.5 ve uzeri cıkıyor tabi ki tek başina belirti sayılmaz ama bende merak ettim
Hayde vurdugunuz gol olsun inşallah
Tamam canim teşekkür ederim
Benim de 6 siBenim bat 7 si bel ağrım var biraz akıntı bir haftadır var ara ara kasık ağrısı… erken testlerim hep negatifti çok aceleci davranmıştım. Bakalım gecikirse vereyim test diyorummm ilk ayımız bu ayherkesten güzel haberler bekliyorum yaş 26
37.1 canım ama ara ara değişiyor bazen çok fena sıcak basıyor nazende gayet iyi yani
Güne böyle güzel haberle başlamak iyi geliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalalh
Maşallah canım çok net çıkmış bebişin seninle
Tebrik ederimmmm
Kuzum yazdik doktora bakalim ne yazacak biraz once esim yazdiBenim doktor 3. Gün çağırıyor kuzum pazartesi git
Severiz böyle güzel sonuçları
Gecmis olsun canim insallah sknti olmaz yureguni Ferah tutValla kuzum biz bugün bayağı korktuk. Trafikte ışıkta dururken bizim araca arkadan çarptılar. Tabi beni hemen bir telaş aldı. Doktorunuzu aradık lekelenme kanama olmazsa korkmayın olursa beni arayın mutlaka dedi. Çok şükür birşey olmadı ama korkusu yetti tabi. birde hafif bel ağrısı var neden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?