- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.081
Erken gebelik testinde çıkar diyolar benimde seninkiyle aynı çünkü ama ben yapmaya korkuyorumKaset testte çıkar mı erken gebelik testi mi gerekli çünkü daha 3 4 günüm var pikten sonra 14 gün sayarsak 7 hazıran bat
Çıkar canım yap benceBenim yumurtlama pik günüm 24 dü bat 6-7 hazıran bakalım suan test yapsak çıkmaz sanırım demi
Keske geri baslamasaydin çünkü vucuttan atilmasi zaten 2-3 ayi buluyor dogum kontrol ilaclarinin mesela benim 3. Ayda duzene girdiYa bana da hafif hafif ağrı geliyor ama gidiyor d aynı zamanda. Regle mi yorsam bebeye mi bilemedimbir de bir ara daha doğum kontrol hapıni bıraktıktan sonra iki üç ay düzene girmemişti 15 günde bir regl olup durdum. O yüzden geri başlamıştım. Şimdi yine 15 günde bir regl oldum ama iki defa sadece. Şu an reglime 4 gün var tam. Bebe olmasa da reglim düzene girdi ona da sevineceğim
benimde 24 tü çıkar diyorlar ama elimde test olduğu halde korkuyorum bendeBenim yumurtlama pik günüm 24 dü bat 6-7 hazıran bakalım suan test yapsak çıkmaz sanırım demi
Canin istiyosa yap bikac test fazla yapmis olursun bisey olmazBenim yumurtlama pik günüm 24 dü bat 6-7 hazıran bakalım suan test yapsak çıkmaz sanırım demi
7 sine kadar yapmayı düşünmüyorum canım adet geçmesini beklicem negatif çıkarsa üzülürümÇıkar canım yap bence
Öyle dusunme iyi dusunki iyi olsun sitres başlıca etkiliyor hamileliği bende 7 ay önce bebeğimi düşürdüm ama aklıma getirmiyorum bukez daha iyi olacak diyorum sende öyle yapYaaaa benimde 14 Haziran evlilik yıldönümü 2 sene olacakDaha önce bir kimyasal gebelik geçirdim en büyük korkum tekrar kimyasal geçirmek
Belirtin var mı canim7 sine kadar yapmayı düşünmüyorum canım adet geçmesini beklicem negatif çıkarsa üzülürüm
13 üyle ayni anda dusunemiyorum
İnşallah ya eşim askeri personel günleri uydurmak zor oluyor inşallah hamileyimdirÖyle dusunme iyi dusunki iyi olsun sitres başlıca etkiliyor hamileliği bende 7 ay önce bebeğimi düşürdüm ama aklıma getirmiyorum bukez daha iyi olacak diyorum sende öyle yapinşallah hamisizdir
Normalde bat a yakın 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır acırdı hiç öyle bişey yok bu ay şuanki kadar çoktan olması lazımdı ara sırada kasıklarıma agrı girip geçiyor adetim de düzenlidir 24 günde bir her zaman 10 gün önceden ağrımaya hassaslaşmaya başlayan göğüslerimde hiç bişey yokBelirtin var mı canim
Kizlar döngünüz 28 gün muBenimde 24 tü ovulasyon tarihim 4 gün kaldı batbakalım
24 gün benim canımKizlar döngünüz 28 gün mu
Rabbim gönlüne göre versin bebis seninledir inşallahNormalde bat a yakın 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır acırdı hiç öyle bişey yok bu ay şuanki kadar çoktan olması lazımdı ara sırada kasıklarıma agrı girip geçiyor adetim de düzenlidir 24 günde bir her zaman 10 gün önceden ağrımaya hassaslaşmaya başlayan göğüslerimde hiç bişey yok
Amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu ay babalar günü inş güzel haberi alabiliriz benim doğum günüm de 15 Şubat doğumuda o zamanlara denk gelir o yüzden eşimde bende çok istiyoruz bu ay :)Rabbim gönlüne göre versin bebis seninledir inşallahtest yapsan silik çıkabilir
Ah anladım 24 günde regl az kalmis testte cikabilir24 gün benim canım
Niye hamile yazmışlar ki çok anlamsız geldi vanaPerşembe günü adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım sonuçlar böyle çıktı ama ben bişey anlamadım hamile yazıyor, gebelikte 1. Trimester yazıyor. Anlayanınız varsa beni bi aydınlatın böyle bir şey mümkün değil nasıl oluyor anlamadımEki Görüntüle 3078495
aşırı anlamsız ya saçma yani değerlerim düşükken nasıl olur kiNiye hamile yazmışlar ki çok anlamsız geldi vana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?