- 2 Haziran 2022
- 184
- 320
- 33
- 36
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.341
Hic beceremem kieger negatif çıkarsa gel serum verelim yada iğne yapalım derseler ne dicem
Aayyyyy mesajlarını gördüm ama yazamadım bir türlü. Var işte var hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim mutlaka haber et kan sonucunu yaa heyecandan öleceğim ben deEşimi bekliyorum canım kan vericem
Tmm kuzum bizede haber ver heyecanliyim bendeEşimi bekliyorum canım kan vericem
Evet kanamam vs yok cok şükür. Yarın doktorum çağırdı tekrar kan bakacakmış birde ultrasonla bakcakmış ama görünmez sanırım kücüktür daha.Kuzum takip edilmesi lazım. Neticede üç sonuçtan ikisi normal. Benim hep anormaldi artışım. Kanaman falanda yok inşallah bisey yoktur sıkma canını. Ama aralıklarla kese görünene kadar kan vermeye devam et bence
Bide benim 2 embriyo konuldu. Tüp bebek yaptık biz. Belki acaba dedim diğer embriyom kaybolduysa diğeri tutunduysa ondan böyle olmustır son değerim. Yarın bidhaa bakılcak bakalımKuzum takip edilmesi lazım. Neticede üç sonuçtan ikisi normal. Benim hep anormaldi artışım. Kanaman falanda yok inşallah bisey yoktur sıkma canını. Ama aralıklarla kese görünene kadar kan vermeye devam et bence
Film fücürat cevirmeceYa kanı ver sonra çık hastanedenE-nabızdan bakarsın. Ya da negatifse serum almak istemiyorum ilaç yazın de. En fazla bi hap yazarlar.
Aayyyyy mesajlarını gördüm ama yazamadım bir türlü. Var işte var hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim mutlaka haber et kan sonucunu yaa heyecandan öleceğim ben de
Yaaa cok tatlısınızTmm kuzum bizede haber ver heyecanliyim bende
Ben regl olacağım galiba ya anlamadım ama kasiklarimda ara ara küçük ağrılar va bazen da batmalar oluyor acaba bebeden mi regl mi geliyor anlamadım ,Yaaa cok tatlısınıztabiki haber vericem
Bende aynıyım canım regl olacak gibiyim bugun bi kac kez sol kasigima bicak saplanir gibi oldu geçtiBen regl olacağım galiba ya anlamadım ama kasiklarimda ara ara küçük ağrılar va bazen da batmalar oluyor acaba bebeden mi regl mi geliyor anlamadım ,
Evet yumurtlama gördükten sonra 14 gün sayın. 15. Gün test yapınAaaaa benim de öyle. Ovü testine göre 25inde yumurtladım 8 gün geçti. Bat 7 haziran da olsa 14. Gün mü test vericem yani. Cok erken davrandım o zaman
Amiiin amiiin iki kalpli olalim en kisa zamandaAyy aynı benim kafasın canımsonuna kadar direniyoruz olsun diye inşallah bu ay ikimizde de bir mucize olur
Valla ben de şu an öyleyim bugün yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu. Pazar günü 10 gün olacak test yapacağım regle 2 gün kalmış olacak. İnşallah çıkar bakalım yaaBende aynıyım canım regl olacak gibiyim bugun bi kac kez sol kasigima bicak saplanir gibi oldu geçti
Amin inşallah canım sonuç ne olursa olsun haber edelim bu mübarek cuma akşamı dualarımız kabul olur inşallahAmiiin amiiin iki kalpli olalim en kisa zamandaValla direnelim zaten umut olmadiktan sonra insan niye yasasin her seyi umut etmeliyiz Rabbim gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin
Canım çıkmayabilir benim çıkmadı hep sonradan çizgi çıktı. Bugün çatlama günüyle beraber 12. Gün anca pozitifi gördüm. Çıkmazsa da benim gibi üzülme :) bekleValla ben de şu an öyleyim bugün yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu. Pazar günü 10 gün olacak test yapacağım regle 2 gün kalmış olacak. İnşallah çıkar bakalım yaa
Ya dayanamıyorum valla elimde iki test kaldı yapmadım geliyor sürekli vallaCanım çıkmayabilir benim çıkmadı hep sonradan çizgi çıktı. Bugün çatlama günüyle beraber 12. Gün. Çıkmazsa da benim gibi üzülme :) bekle
Adete 2 gün kala bende teste çokmıştı betam da 60 idi.Ya dayanamıyorum valla elimde iki test kaldı yapmadım geliyor sürekli valla
Offf bende günlerdir yaptim yaptim kafayi yedimYa dayanamıyorum valla elimde iki test kaldı yapmadım geliyor sürekli valla
Vajinal ultrasonla iyi bir cihazda Görünebilir canim.Evet kanamam vs yok cok şükür. Yarın doktorum çağırdı tekrar kan bakacakmış birde ultrasonla bakcakmış ama görünmez sanırım kücüktür daha.
Olabilir bence. Üzme kendini inşallah herşey yolunda olacak ve bebeğine kavuşacaksinBide benim 2 embriyo konuldu. Tüp bebek yaptık biz. Belki acaba dedim diğer embriyom kaybolduysa diğeri tutunduysa ondan böyle olmustır son değerim. Yarın bidhaa bakılcak bakalım
Cok teşekkür ederim içim ferahladı sağolunVajinal ultrasonla iyi bir cihazda Görünebilir canim.
Olabilir bence. Üzme kendini inşallah herşey yolunda olacak ve bebeğine kavuşacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?