- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.841
O bitince 2 yaş sendromu var bide
bebeğim yavaş yavaş söyle kalbime inecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bitince 2 yaş sendromu var bide
Senin biliyor olman gerek en çok 2 yaştan korkuyorumbebeğim yavaş yavaş söyle kalbime inecek
Senin biliyor olman gerek en çok 2 yaştan korkuyorum
Resmen aynı yapıyormuşum yaa dogru yapıyorum demkki
Aynen almirada kendi ayarlıyor şükür canım uyumak istemiyodur bikti uyumaktanBenim yapmama gerek kalmıyor belis ayarlıyor saolsun. Ama dünden beri nedir bu uykuya düşmanlığı onu anlamadım
Ayyyy belli olmuyo aynennnYa o belli olmuyo kuzum bnm büyüğünde kopek dişler felaket zorlamıştı damağın o kısmı mosmor sismisti . Şimdi de zümra nın kopek diş sol tarafta beyazlık var yanındaki azı kısmı da sismis anlamadım bakalım hangisi gelecek
Senin biliyor olman gerek en çok 2 yaştan korkuyorum
Nerde varsa senin bu guneşte varevet hatırlıyorum kuzum lakin şu var kendini resmen resetlemişim yaşadıkça hatırlıyorum
ayrıca benim oğlum çok usluydu sendromlarını kendi içinde halledebiliyordu
Resmen aynı yapıyormuşum yaa dogru yapıyorum demkki
Oda iyi aslındaa ya amahelal gız
ama bende iki uyku var bacı akşam üzeride 15,30-17,00 arası uyuduğuda oluyor bir ara uyumuyordu tekrar başladı
bu sefer gece uykusuna 21,00-22,00arası geçiş yapıyoruz
YunSev 2ci ye doğurmaya korkar oldum benim kız gene iyi geceleri uyurdu gunduzleride düzenli uyurdu cok zorlanmadım aam 2 ciye zorlanırım o kesin tam tersi olur
ay yerim almirosumu ya akıllı bıdıkKızıkamm uykusu geldimi getiriyo beni odaya salla beni diyo kurban olduğum nelerde öğreniyosun bu 3 aydır var ve artık anliyolar herşeyi okadar akillılarki
sorma bacım yaNerde varsa senin bu guneşte var
Hahahaha essekk aynen yaa artık ağzina birseygötürüp yemeğide bıraktı yerdenay yerim almirosumu ya akıllı bıdık
evet herşeyi anlamaları o kadar duygulandırıyor ki beni
babaya söyle diyorum gidiyor babasına abine bırak diyorum götürüyor abisine
Kazayla oldu insallah hamile degilimdirHiç belli olmaz kız sen bi doğur hele :))
Kazayla oldu insallah hamile degilimdir
ya emzirmek çok güzel bi bağ bence . Ama işte belli bi yere kadar. Nereye kadar emzircrz sonuçta bitecek bi gun geceleri zaten insanı en çok zorlayan . Biz de kaç gecedir hem sıcak hem de bi sıkıntısı var diş belki de çok uyanıyo çığlıkla ağlıyo . İlla emecek geri uyumak içinevet gece emmesini alışkanlık yapmadan 6 aydan sonra kesin diyorlar ama olmuyorki
dün gece kaç kere kalktım en son yanımda yatağımdaydı bir yandan da yastık koyuyorum düşmesin diye
memede o kadar mutlu oluyor ki akşam geliyorum üstümü değiştirene ellerimi yıkayana kadar ağlıyor
hemen alıyorum memeyi açmaya çalışıyor bende gülerek bi açıyorum nasıl kahkaha atıyor
bir yandanda bu durum hoşuma gidiyor ama bitirmek lazım