- 2 Ağustos 2013
- 34.176
- 101.794
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.961
İnsansın sende yahu şükür bişey yokmuş sıkma canınıSağol canım çok canım sııkıldı nasıl düşürürüm diye şükür bişi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsansın sende yahu şükür bişey yokmuş sıkma canınıSağol canım çok canım sııkıldı nasıl düşürürüm diye şükür bişi yok
Dün gece bir şey konuşurken konu senin dediğin meseleye geldi. Diyor ki erkek fıtratı ile kadın fıtratı farklı. Biz en fazla 15 dk oynarız çocukla yapımız gereği. Ama size annelik duygusu doğuştan geliyor falan dediBelisin buz gibi oluyor ya
İnş o konuda da kafasına vura vura öğreteceğim :))
Ahahaha yapak kız
Geçmiş olsun kuzum belis yataktan da düştü sandalyesinde kafa üstü de düştü çocuk yani ne kadar dikkat etsende olabiliyor üzme kendini
Yok bacıımbazen roller değişiyor işte
ama tavsiyem düşünüyorsan 5-6 ay sonra çalışmalara başla
Ahahahaah iç bi fırt mama sendeKafamın doluluk oranı az önce kahvemi az kalsın mamayla yapıyodum
Dün gece bir şey konuşurken konu senin dediğin meseleye geldi. Diyor ki erkek fıtratı ile kadın fıtratı farklı. Biz en fazla 15 dk oynarız çocukla yapımız gereği. Ama size annelik duygusu doğuştan geliyor falan dedi
Gerber miJou kızzz jouuuuu migrosta gergermiydi indirim de hee
Gerber mi
O nasıl isimdir yaaa kraker de bisküvi de yani :) Hee o
sweetgirlcandy de bana tutturdu gerber aliyorum diye sende al diye
bende geber diye okumamı az daha küfür ediyordum en sonda
Hahahahahah ay allahımm yaaaBen yine gerger okumuşum en azından ahaha
VallaYaa çocuğuyla o kadar güzel ilgilenen erkekler var onlar hangi fıtrat acaba :))
bak benim gb vurursun kafanı duvarlaraYok bacıım
öyle kuzuda işte ne bilim ya kızdım kendimeİnsansın sende yahu şükür bişey yokmuş sıkma canını
geçen gün açıyor ayakta kendisi aayakta emiyorAçık görse hemen dahil ediyo hey allahımm ne komik oluyoya
Aha benim kız zevk alıyolar resmen yageçen gün açıyor ayakta kendisi aayakta emiyor
Ahahhaah sanmıyorum yaabak benim gb vurursun kafanı duvarlara
sorma kız çok fenalarAha benim kız zevk alıyolar resmen ya