2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Haklisin valla, ben de ayni sekilde dusunuyorum, ben zaten bakiyorum cocuguma yani anane teyze bisey de arada 1-2 saat ilgilense de fayda olsa ama olmuyo iste bazen, bak benim ananemde de ayni durum sozkonusu, bana dusmez kaynanan gelsin demis ben dogdugumda anneme, ay acaba bilincaltindan kaynakli bisey mi bu ya merak ettm simdi, ablan kardesin fln biseyin var mi?
Erkek kardeşim var ama bekar. Bir insan sevmeyi, şefkati annesinden öğrenir diye bir cümle okumuştum biryerde, bu bana çok doğru geliyor. Yani farkındalığını geliştirip değişebilir insan tabiki ama eğer farkında değilse zamanında kendi yaşadıkları, kendisinin ailesi tarafından sevilme biçimini yansıtıyor çocuğuna.
 
Evet yaaa kızlarla gaz veriyoruz yarı yemeli yarı diyet 😂 ama bu sefer iyi gidiyorum bence bakalım sonuç nolcak 😂 valla elco hanım veriyor kiloları 🤭

Öyle yapında daha iyi oluyor birbirinizi desteklemiş oluyorsunuz. Bende inş dönünce başlayacağım. Elco canım lesi falan yapıyor yaza Fit girmeye kararlı :)
 
Vallahaa bende yaptım bitti aşkomm bakliyat kavanozlarida açık bırakın bereket geliyormuş
Evet evet onu da yaptımmm. Bi de duası niyeti var şöylee
Evime, mutfağıma, gelirime İlyas Peygamberin duası, tıkanmış, yavaşlamış, durmuş işlerime Hızır'ın eli değsin.Bedenime, sağlığıma buluşmalarının gücü aksın. Hayatıma neşe, keyif, huzur ve bereketin hayırlısı gelsin.
 
X