- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.761
Çok üzüldüm senin adına umarım eşin hatasını anlayıp düzeltmeye çalışır böylede ömür zor geçer yani Allah yardımcın olsun..Kizlar ben kendimi gercekten çok kötü hissediyorum. Esimi cok severek evlendim ama evlendik evleneli 1 gün iyiysek 1 gün kotuyuz hemde cok kotu her kavgada evden gidip gece yarilari geliyor okadar hatasi varki burda yazmayi cok isterdim hepsini ama inanin sigdiramam sadece bugün olani yazayim telefonda arkadasiyla konusuyordu kayinvalideme gidicektik bende hazirlaniyordum bi yandan biz boyle sehir disina cikamioz adam asgeri ucret alip gezio diodu bende kapatinca kim nereye gitmis dedim oda kardesim dedi oo baksen geziyo dmk dedim sanki anasina sovdüm sanane nereye isterse gider neden kiskaniyorsun kufurler havada ki ortada bi kiskanclik yok bende sustum konusmadim gitmek istemyrm bu sekilde ailenin evine dedim oda lanet olsun senin gibi kariya tanidigim evlendigim gune dedi gitti bende cocugu disari cikaricaktim anahtari bulamadim nereye koydun anahtari dedim aradim bende dedi ben disari cikicam birak eve anahtari dedim nereye gidiceksin dedi sanane dedim aydina s.q en iyisi sen dedi bende suratina kapatip valizlerimi hazirladim oylece oturdum napicagimi bilemiyorm smdi . Bi cok kez kovdu zaten ama ozamsn alkolluydu yada cok sinirli ama simdi bi sebeb yokken bu tarz bikavgada bunu sylemsi benim icin herseyi bitirdi artik cok bunaldim gitmek istyrm ama cocuk icin iyimi kotumu olcak bilmiyorum ailem sobali evde yasiyor klimada var ama ev eski köy evi cocuk hasta olurmu olmazmi bide kalabalik salgin var iki ucu boklu degnek ne yapacagimi sasirmis drundayim