2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kızlar ya bebekle ilgili değil ama çok kararsız olduğum konu var açık mutfak mı kapalı mı? Oğlumla eşimle misafirlerle hep oturma odasındayız odayı büyüyeceğiz balkonu içeri alıp hazır diyorum nasip olmuşken mutfağında kırdırıp açık yapsak mıııı?? Ne dersiniz hiç kullanmadım daha önce açık mutfak ama karar vermek zorundayım
Ben istemem yaa yemek kokuları falan kötü olur diye düşünüyorum 🙊
 
Selam kızlar, bebeğine anne sütünden muhallebi yapan var mı aranızda? Az once dün sağdığım sütlerden muhallebi yaptım fakat şimdi bi yerde okuduğum yazıda anne sütü pişirilmez yazıyor. Napayım ben şimdi dökeyim de baştan mi yapayım bu muhallebiyi? En fazla içindeki vitaminlerden bazılarını öldürmüşümdür başka bir zararı olmaz heralde di mi??
Evet bende gördüm yoğurt falan mayalayın diyorlar ya yanlışmış o
 
Akşam 8.30 da mi kuzum. Ya uykusu az olan bebekleri erken yatırmak da iyi olmuyo kuzum ya erkenden gün doğmadan ayaklaniyo 🙈. Var onun bi derdi annesi bence ya diş ya da yeni bişe ler öğrendi onun hevesi var uykuya direniyo.

He bak bi de geçen gün okudum bebekler çok yorgun olduklarında da uykuya direnirmiş. Yanı çok yorgunum uyku beni dinlendirir şeklinde dusunemezlermis .

Aksam 8.30 kuzu evet en son 4.30 da uyandi 4 saat ayaktahdi bi arada akşam uykusu yaptım ondanda gece uykusuna geçmedi 11 12 e kadar mecbur durdu
Olabilir kuzum bi derdi var ama ne 😞
Dogru onu bende okumuştum cok yorgunsalar direniyorlar
Bugun eglendirdim en son bağırmaya başladı yatirdim şükür direnmedi acaba tam uykusu gelneden mi yatırıyoruz dedim
 
X