- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.281
Sabahtan beri uyumadı tadım yapcaz uyudu
Hahahahaha benimkide 1 saattir fln uyuyor bakalaim sbahata 20 25 dk mı ne uyudu
Bende karnabahar pişir dm durursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri uyumadı tadım yapcaz uyudu
Resmen bizi trollüyor bu bebelerHahahahaha benimkide 1 saattir fln uyuyor bakalaim sbahata 20 25 dk mı ne uyudu
Bende karnabahar pişir dm durursa
NeeeEn son almaya niyetlendiğimde 4000 idi geçen bir bakayım dedim 6000 lere çıkmış resmen soygun
Çok saoalsın kuzum bir başlayamadım ek gıdaya beni onun stresi sardı.
Insallah daha çıkmaz arada bi gidip geliyodu bizimkiBiraz azalmış baktım da
Ayy zor hepsinede ayrı yemekk bende kocama ayrı sıpaya ayrıPrinc ününü özel.mi aldın kuzu
Ya ben ek gıdada çok ilgilenemedim h sonu iki çocuk yeme içme banyo ödevi gezdirmesi derken
Ayy zor hepsinede ayrı yemekk bende kocama ayrı sıpaya ayrı
Pirinc unudr. Oetkerden aldım
Resmen bizi trollüyor bu bebeler
Ayıklamaa kes onlari koy suya sirke dök gider çamurları süzgeçle 5 6 defa yıka tamam yaniiAynen kuzu ya taze fasulye al dediydim kocaya yokmuş ispanak almış bu sefer sulu yemek yapcam anam ispa ak ayıklamak feci zor ya pufff
Valla ya uçuk resmenBende baktım valla geçenlerde benim istediklerim 2000 lerde
360 olanlar tek yönlü ahsen durmaz dışarı bakması lazımErgonun hangi modeline baktın kız geçen biri bana 70 TL ye teklif atmış ergo 360 ise o biraz pahalı ben tek yönlü aldım
Ben tıraşladım kabuğunu çatalla ezdim. Hafif suyundan katarsan daha iyi olur bi anda katıya geçmemiş olurKızlar ya yeşil kabakla başlayacağım ama kabuğunu soymak gerekiyor mu birde ezerken içine su katıcakmıyız
Oy kuzularım yaInsallah daha çıkmaz arada bi gidip geliyodu bizimki
Stok yapmak lazım evet ama kredi kartı dönmeden de almak zorluyor şu aralar dün son dk haberim oldu migrosta bezin 2.si yüzde 60 indirimli prima 2 tane aldım ama oda ServetNeee
Allahm fiyatlara bak
Şimdi bide yeni yıl zamları eklenir aman bez stoğu yapalım ddk düşmüyor indirime zalımlar biliyorlar mecburuz alcaz
Geç olsun canım bebiş yesin yeter ki
Tamamdır kuzum haşlamada bebeği bekliyorum uyansın diyeBen tıraşladım kabuğunu çatalla ezdim. Hafif suyundan katarsan daha iyi olur bi anda katıya geçmemiş olur
Primanın içine altın tozu katıyorlar sankiStok yapmak lazım evet ama kredi kartı dönmeden de almak zorluyor şu aralar dün son dk haberim oldu migrosta bezin 2.si yüzde 60 indirimli prima 2 tane aldım ama oda Servet
Havalar soğudu ya kullanamıyorum ben yaza da yürüyüp gitsin Bi zahmet360 olanlar tek yönlü ahsen durmaz dışarı bakması lazım
Ben anneme markete giderken kullanırım diye düşündümHavalar soğudu ya kullanamıyorum ben yaza da yürüyüp gitsin Bi zahmet
Dur bende yapamAkşama bunu yapcam canlarr tavuksuyuyla güzel olur ha bide size fikir olur belki
Eki Görüntüle 3182574
Geçenlerde migrosta goon gördüm. Ama hepsinde yok galiba.. Primaya ne katıyorlar hiç bilemedimPrimanın içine altın tozu katıyorlar sanki
Bizde goon kullanıyoruz da her yerde bulması sıkıntı. Toptancılara sorsun bakalım eşim