- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.181
Tamamdır kaçgundür vercem veremedim yarın vereyimÇatalla ezdim cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır kaçgundür vercem veremedim yarın vereyimÇatalla ezdim cano
Aa evet nerde ki acabameliyke canim nerelerdesin
Hadi inşallah severTamamdır kaçgundür vercem veremedim yarın vereyim
Heyecanlanıyodurr benimkide yapıyo çok sık değellKızlar bebekleriniz mımızlanırken ya da heyecanlandığında böyle nefes alamıyor gibi bir ses çıkarıyor mu
Ara sıra değişik sesler çıkarıyor ama bu korkutuyor insanı
Normalde nefes alış verişinde sıkıntı yok, balgam yok, öksürük yok, hasta değil, burnu açık
Hııığğkkkk diyor o mu yapıyor evetKızlar bebekleriniz mımızlanırken ya da heyecanlandığında böyle nefes alamıyor gibi bir ses çıkarıyor mu
Ara sıra değişik sesler çıkarıyor ama bu korkutuyor insanı
Normalde nefes alış verişinde sıkıntı yok, balgam yok, öksürük yok, hasta değil, burnu açık
Evet maalesef
Ohh şifa olsun almiramaBen bugün akşama muhallebisine bugün kizçeye
Az ruşeym
Az pirinc unu
Az yulafli elmali (Hippten hazırindan)
Pisirdim suyla puding gibi ettim ve en sonda keçiboynuzu pekmezi koydum bugün bayıla bayıla yedii
Oooo hayırlı işler eve donünce görecem.ben senii
Bi deneyim yer belki dediğin gibi ezince
Bu gidişle alacaz heralde hep
Ben bugün akşama muhallebisine bugün kizçeye
Az ruşeym
Az pirinc unu
Az yulafli elmali (Hippten hazırindan)
Pisirdim suyla puding gibi ettim ve en sonda keçiboynuzu pekmezi koydum bugün bayıla bayıla yedii
Benimkinin de 2 oldu sanırım bazen belki 3 oluyor. Ve dönecem diye sürekli kendini uyandırıyor şu an kundak yaptım öyle uyuyorKiz 2 gündüz uykusu oldu
4 saat ayakta kalıyor
6 da kalktı mizmizlandi yatirinca kıyameti kopardı
Kaldırdık gülücükler
Fazla etmişim yarisinıda yarın vereyimOhh şifa olsun almirama
Hah evet o ses çok sık yapıyor ya sıpa ödümü patlatıyorHııığğkkkk diyor o mu yapıyor evet
Heyecanına tükürcem onun haaHeyecanlanıyodurr benimkide yapıyo çok sık değell
Bilmiyorum canımAhahaj gör bakalım cidden meliyke nerede kız haberin var mı
Bal kabağım gelmedi halen buhafta sonu gelebilir not aldım ederimmAhaha cidden alacağız :)
Kuzum bugün bal kabağını suda haşladım. Bir taraftanda yulaf ezmesi pişirdim. İkisini karıştırdım birazda Pekmez ekledim çok sevdi o muhallebiye de katabilirsin
Ben bugün bişey yapmadım ya ablam kahvaltıya götürdü orda omlet peynir verdim onları yedi salatalık emdiFazla etmişim yarisinıda yarın vereyim
Sen neyaptın
Nas bi azalma kiz
Ahsende yapıyor sevinirken falanHah evet o ses çok sık yapıyor ya sıpa ödümü patlatıyor
AĞlamiyosa ağrisı flaan yoksa turp gibidirr uşakkk oooyyyyyHeyecanına tükürcem onun haa
Eevtt yapıyo ama bu ilaç zamanında çok zorlandım neseki yarın rahat rahat uyueSaat aralıkları arttı ve 3 kere uyuturken bazen bir bazen 2 kere uyuyor gunduzleri