- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.816
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.841
İnşallahArada oluyor böyle yaw boşver sen onuda satarsın beybi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahArada oluyor böyle yaw boşver sen onuda satarsın beybi :)
Satarsın kuzum. Ben de sahinindenden almıştım kanguruyu bir cesaret memnun kaldım Allahtan sorun çıkmadıEvet ya madem bilmiyorsun söyle o zaman bide bilmiyordum kullanmadığım şeyi diyo. 250 ye almıştım evet kanguru. Hiç kullanılmamış bide inşallah satılır yenisini bakıyorum bende şimdi
Suyu biberonla kaşıkla kaşık biberonla alıştırma bardağıyla sulukla ve çay bardağıyla verdim. En hevesli çay bardağınaydı ama aktı hep ağzındanÇok normal bu dönem tattırma dönemiymiş öyle çok yemezler zaten.. Bak ben geçemedim bile benim daha kötü hissetmem lazım. Suyu neyle veriyorsun? Zaten şöyle düşün anne sütünün çoğu su sen az versen bile dengeliyordur.
Hangi marka aldın kanguruyu?Satarsın kuzum. Ben de sahinindenden almıştım kanguruyu bir cesaret memnun kaldım Allahtan sorun çıkmadı
Suyu biberonla kaşıkla kaşık biberonla alıştırma bardağıyla sulukla ve çay bardağıyla verdim. En hevesli çay bardağınaydı ama aktı hep ağzından
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için, instagramda bir kaç şey izleyip çok kötü hissedip yazdım. 7 aylık bebek mücver falan yiyordu da, ben hem yapmaya fırsat bulamıyorum bulduğumda da yemediği için üzüldüm. 1mrw haklısın çok bakmamak lazım onlara
canım kavanoz mama filan yapıyolar 2-3 gün durabiliyormuş. sıcaktan kavanoza koyup ters çeviriyolar. soğuyunca dolaba. balkabağını da yıkayıp kurulayıp dilimleyip buzluğa attım ben. hemen çıkarıp haşlıyorum, haşlanırken denizle ilgileniyorum. yoksa benimki de durmuyo biliyosun tatlı patatesi püre yapıp, buz kalıbıyla attım buzluğa.Ben bu ek gıda işini beceremiyorum kızlar. Hiç bebeğime özel bir şey yapamıyorum gün içinde yumurta haşlayıp soymam bile olay ağlıyor o esnada sürekli ve sonra da yemiyor huysuz olduğu için. Sadece yoğurt verebiliyorum bazen muz onları da 2 3 çay kaşığı anca yutuyordur. Su zaten içmiyor. Emmeye devam. Eşim gelince tarhana ya da kaşık maması falan yapıyorum onu da doğru düzgün yemiyor. Öğürüyor sürekli. Böyle olan var mı ya kendimi çok başarısız hissediyorum.
Canim benim hersey yavas yavas duzene gircek bende bahsettim ya daha önce bi kadin var cocuguna pankek vs veriyor 6.5 aylik diye izlerken sen gibi dusunuyorum ama izlemiyorum artik benim adım hıdır elimden gelen budur diyorum aç degilse no problemoSatarsın kuzum. Ben de sahinindenden almıştım kanguruyu bir cesaret memnun kaldım Allahtan sorun çıkmadı
Suyu biberonla kaşıkla kaşık biberonla alıştırma bardağıyla sulukla ve çay bardağıyla verdim. En hevesli çay bardağınaydı ama aktı hep ağzından
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için, instagramda bir kaç şey izleyip çok kötü hissedip yazdım. 7 aylık bebek mücver falan yiyordu da, ben hem yapmaya fırsat bulamıyorum bulduğumda da yemediği için üzüldüm. 1mrw haklısın çok bakmamak lazım onlara
Stokke 3in1 mycarrierHangi marka aldın kanguruyu?
Hiç veremesem mutlaka yoğurt bari vermeye çalışıyorum ama bazen günde 1 kere verebilmiş oluyorum. Çocuk da istemeyince yapasım kaçıyor hevesli başlamıştım modum düştü. Anneannem de 8. Aydan önce yemez zaten doyasıya, aç değildir daha dedi. Bakalım nasıl sürdüreceğim, zaten son 1 ayda 200 gr almıştı bu ay hiç almaz heraldecanım kavanoz mama filan yapıyolar 2-3 gün durabiliyormuş. sıcaktan kavanoza koyup ters çeviriyolar. soğuyunca dolaba. balkabağını da yıkayıp kurulayıp dilimleyip buzluğa attım ben. hemen çıkarıp haşlıyorum, haşlanırken denizle ilgileniyorum. yoksa benimki de durmuyo biliyosun tatlı patatesi püre yapıp, buz kalıbıyla attım buzluğa.
çok pütürlü verince öğürüyor, ben bazen yarısını blender yapıp, yarısını çatalla eziyorum (brokoli, kabak, havuç vs). böyle daha iyi yiyor.
sen 6. ayda başladın. başta deniz yoğurda bile öğürdü. 1 aya düzelir takma kafana. çok hızlı alışıyolar. 1 kaşık bile yese ver ama bence.
Kesinlikle kendinizi başarısız hissetmeyin daha yeni tanışıyorlar gıdalarla bizimde öyleydi başladığımız zaman sonra hastalandık hiç yemedi doktora sordum ağzına değse bile yeter sıkıntı yapma dedi çok şükür hastalık sonrası biraz daha yemeye başladı yemek istemesede tadına baktırıyorum zorlamıyorumBen bu ek gıda işini beceremiyorum kızlar. Hiç bebeğime özel bir şey yapamıyorum gün içinde yumurta haşlayıp soymam bile olay ağlıyor o esnada sürekli ve sonra da yemiyor huysuz olduğu için. Sadece yoğurt verebiliyorum bazen muz onları da 2 3 çay kaşığı anca yutuyordur. Su zaten içmiyor. Emmeye devam. Eşim gelince tarhana ya da kaşık maması falan yapıyorum onu da doğru düzgün yemiyor. Öğürüyor sürekli. Böyle olan var mı ya kendimi çok başarısız hissediyorum.
ben sebzeye 6. ay başladım ya ilk iki hafta nerdeyse tamamını ben yedim 1 kaşık yiyip çıkarıyordu onu da. ama hergün verdim. 5. ay yumurtaya başladım yine hepsini ben yedim. kendime yumurta haşlamıyodum artık nasılsa yemicek diye son 1 haftadır baya yiyor ama alıştı. yemese de 1 kaşık da olsa ver mutlaka. zaman yoksa tek çeşit at buhara, haşlanıyo zaten kendi kendine. sonra kucağımda bebişle eziyorum bi de sen de sofrada yemek yerken ver bence. doktor sevdiği şeylerden başlamak lazım dedi. sen bi tatlı patates denesene. sonra çeşitlendirirsin sevdiği şeyin üzerinden. bi de uykusu varsa asla yemiyor.Hiç veremesem mutlaka yoğurt bari vermeye çalışıyorum ama bazen günde 1 kere verebilmiş oluyorum. Çocuk da istemeyince yapasım kaçıyor hevesli başlamıştım modum düştü. Anneannem de 8. Aydan önce yemez zaten doyasıya, aç değildir daha dedi. Bakalım nasıl sürdüreceğim, zaten son 1 ayda 200 gr almıştı bu ay hiç almaz heralde
Ben aldim satmayada ugrasamadim kuzene verdim benim ki bebek arabasinda zor duruyor sıkılmaya gelmiyor cocuk mama sandalyesinde bile oturtamiyoruz artik illa kucak istiyor uyku tulumuyla asla uyumaz zıbın asla sevmez kangurunun icinde ciyak ciyak bagiriyordu fena kucaga alisti yandim benStokke 3in1 mycarrier
Tatlı patates kendim de hiç yemedim, markette var mıdır acaba? Sevdiği tek şey meme denemeye devam o zaman, belki bir anda yemek isterben sebzeye 6. ay başladım ya ilk iki hafta nerdeyse tamamını ben yedim 1 kaşık yiyip çıkarıyordu onu da. ama hergün verdim. 5. ay yumurtaya başladım yine hepsini ben yedim. kendime yumurta haşlamıyodum artık nasılsa yemicek diye son 1 haftadır baya yiyor ama alıştı. yemese de 1 kaşık da olsa ver mutlaka. zaman yoksa tek çeşit at buhara, haşlanıyo zaten kendi kendine. sonra kucağımda bebişle eziyorum bi de sen de sofrada yemek yerken ver bence. doktor sevdiği şeylerden başlamak lazım dedi. sen bi tatlı patates denesene. sonra çeşitlendirirsin sevdiği şeyin üzerinden. bi de uykusu varsa asla yemiyor.
İsteeeeer hiç merak etme başlarda 1 ay yemedi bu cadı zorla 1 çay kaşığı falan yerdiTatlı patates kendim de hiç yemedim, markette var mıdır acaba? Sevdiği tek şey meme denemeye devam o zaman, belki bir anda yemek ister
Ahh kuzum ya herkeste aynı sıkıntılar ama teyzelerin de yazık günah y alıp baksınlar nolacak. Anannen ihtiyaçlarını görebiliyor mu. Bnm teyzem de çalışıyo mesela ama bakiyi yanı annemle paslaşıyorlar . İse giderken hazırlığı her şeyini fln napsın yanı hep bi kişi bakamaz.
Annem hep der hasta sormayacaksın nasılsın diye , hastaya bakan kişiye soracaksın diye . Çok doğru bakmak daha zor kuzum.
Annen de biraz dişli davransın yanı çok ayıp ya .kadıncağız alın annemi ben keyfime bakcam demiyo ki bi de gelip senin kıza bakacak yanı. Allah kolaylık versin ya
Yanı al bnce de kendini iyice strese sokma kuzum o zmn da iyice etkilenecek vücudun . Bn de mesela süt sagamiyorum çıkmıyo . Kızımda da hep kanardı biberona resmen kan akardı
Evet baya artmış fiyatlarında özel sağlık sigortalarının. Arkadaşım hamile kalmadan 18 ay önce mi ne yaptırmış şartlı oluyormuş o.. Bende bebiş için düşünüyorum kendime yaptıracaktım hamilelikten önce arkadaşım boşver yaşta ilerledi onların bir sürü şartı var dedi. Önceki rahatsızlıklarını vs kapsamıyormuş.
Dolap uygulaması üzerinden ilk kazığımı yedim
Nedensiz calpol vermek iyi değil bence canım ateş yoksa ama diş etine tetagil ya da karanfil zeytinyağı denedin mi?Kizlar ya benim oglan geceleri cok sık uyanmaya başladı ne guzel duzene girmisti 3 4 saat uyuyordu simdi saat basi uyaniyor bazen hemen uyuyor bazen 1 2 saat oyalaniyoruz yatakta. Disi patladi yeni o yuzdenmi bilmiyorum ama gece uykumuz cokk kotu gunduz zaten hep uyanik napcam ben bilemedim calpol ver dedi ablam agrisi vardir belki dedi ama atesi yokkende onu vermek iyi degil ki
Ay bizimki allahtan kanguruyu çok seviyor ama dışardaysa evin içinde cıyakBen aldim satmayada ugrasamadim kuzene verdim benim ki bebek arabasinda zor duruyor sıkılmaya gelmiyor cocuk mama sandalyesinde bile oturtamiyoruz artik illa kucak istiyor uyku tulumuyla asla uyumaz zıbın asla sevmez kangurunun icinde ciyak ciyak bagiriyordu fena kucaga alisti yandim ben
Anladım canım çok politik bi cevap oldu ama tabi haklısın marka fln çok etkili bu verilerdeBuna genel cvp vermek doğru değil mesela eğer kullanıyorsan cihazdan su birde aldığın damacanadan kullanmadan bir su örneği alınıp analize sokulup onun sonucuna göre konuşmak lazım mikrobiyolojik açıdan
Alışacak kuzum zamanla kendini hiç üzme hatta bak önünde sende yavaşça su iç senden nasıl içildiğini görsün bebekler taklit yapmayı çok severSatarsın kuzum. Ben de sahinindenden almıştım kanguruyu bir cesaret memnun kaldım Allahtan sorun çıkmadı