2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar sat 23 Eylül. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama 4+5 oluyorum galiba. Yarın randevum var kese görmek için umarım görürüz🙏

Benim dünden beri kasık batmalarım oluyor sağ taraf yoğunlukta ama solda da oluyor. Korkuyorum dış gebelik mi diye. Kanamam yok. 3 kez baktırdım betam 2 kattan fazla arttı. Progesteron değerim de 30 küsürdü. Biliyorum bunlar önemli ama değeri düzgün artanlarda da oluyor. Aldı beni bir endişe yarın nasıl olacak bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda böyle batmalarınız oluyor muydu? Çok yoğun ağrı değil böyle ince ince batma oluyor
sat günlerimiz aynı canım 😊 benim kasık batmam geçti şimdi adet olacakmışım gibi tam rahim üzerinde ağrım var . Ben geçen cuma 130 betahcg ile öğrendim siz kaçla öğrendiniz?

sat günlerimiz aynı canım 😊 benim kasık batmam geçti şimdi adet olacakmışım gibi tam rahim üzerinde ağrım var . Ben geçen cuma 130 betahcg ile öğrendim siz kaçla öğrendiniz?
Ben 16 ekimde 24 ile öğrendim.
18 ekim 70
20 ekim 182 oldu bir daha baktırmadım.

Benim de bazen adet olacakmış ağrısı oluyor ama bugün kasık batmalarım daha fazla ya da yarın doktor randevum olduğu için ben stresten kendimi çok dinliyorum 🤦🏼‍♀️😂

Siz ne zaman gideceksiniz kontrole?

Alerjin var mı? Doktorun numarası varsa önce ona sor bence o seni yönlendirsin belki gerek yoktur doktora gitmene.
Aslında şöyle yoğun çamaşır yumuşatıcısı kokusu beni tıkıyor. 2 gün önce annemlerdeyken annem çamaşırları yattığız odaya asmak zorunda kalmıştı zaten ne olduysa ondan sonra oldu. 2 gündür burun fırık fırık hemde tıkalı. Ben en iyisi bir sorayım dediğiniz gibi teşekkür ederim :)

4 gün kadar önce peçeteye silince gelen kahverengi akıntı oldu ama o zamandan beri herhangi bir lekelenme vs olmadı şükür. Yarın sabah randevum resmen stres oldum. Şimdi kese için sonra Allah nasip ederse kalp atışı için olacak. Hamilelik insanın yüreğinin ağzında gezmesi gerçekten 😅

Öyle valla kalp atışını duyana kadar bende çok stres yaptım. Duyunca bi oh çekiyorsun. Ama sonra başka telaşlar oluyor. 9 ay boyunca bu böyle sanırım :)

kızlar bir şey sormak istiyorum. besleme şeklinizi nasıl yapıyorsunuz. doktor bana hafta da 2 ya da 3 gün et 2 gün balık 1 günde bakliyat şeklinde ilerlememi söyledi. buna sadık kalamıyorum her zaman. balıktan nefret ediyorum mesela hafta da 1 kere ancak yiyebildim. sabahları mutlaka yumurta (haşlanmış ya da omlet şekilde) yiyorum peynir süt ve bazen akşamları yatarken de süt içmeye çalışıyorum. gün içinde ceviz badem ve kuru kayısı yiyorum. şu 2 gündür de her gün 1 tane muz ara öğüne denk getiriyorum ve diğer bir ara öğünde de eti form limonlu bisküvitini yiyorum. doğru mu yapıyorum hiç bir fikrim yok. ama artık çok acıkıyorum ara öğün koymak zorunda kaldım kendime. öğlenleri de iş yerinde ne yemek çıkarsa mecbur onu yiyorum ve yanında yoğurt oluyor mutlaka yemeğimin. ilk 3 ay kilo mümkün olduğunca az kilo almakta yarar var. 7+0ım bugün tam olarak ve 1 kg aldım bile :) ama o kadar fazla şişlik var ki. eskisi gibi yemek yemediğim halde o 1 kg nasıl geldi hiç anlamadım.
Bence gayet güzel besleniyorsun. Ben güzel beslenemiyorum maalesef
Benim daha erken diye çok halsizlik olmuyor eskiye göre daha çabuk yoruluyorum sadece. Pazara markete gidiyor musun?
Benimki az yemekten olan halsizlik diye tahmin ediyorum. Pek bir şey yiyemiyorum eskisi gibi değilim yani. Markete gidiyorum. Çok ağır taşımıyorum ama
Kızlar sat 23 Eylül. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama 4+5 oluyorum galiba. Yarın randevum var kese görmek için umarım görürüz🙏

Benim dünden beri kasık batmalarım oluyor sağ taraf yoğunlukta ama solda da oluyor. Korkuyorum dış gebelik mi diye. Kanamam yok. 3 kez baktırdım betam 2 kattan fazla arttı. Progesteron değerim de 30 küsürdü. Biliyorum bunlar önemli ama değeri düzgün artanlarda da oluyor. Aldı beni bir endişe yarın nasıl olacak bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda böyle batmalarınız oluyor muydu? Çok yoğun ağrı değil böyle ince ince batma oluyor
Benimde başlarda tek taraflı hafif batmalar oluyordu

Benimde oluyordu hatta 2 hafta kadar kesilmişti yine başladı bende korkmuştum ama sorun olmadı şükür yarın gidecekmişsin zaten içini ferah tut canım
Önemli birsey yoktur canım aklına kötü şeyler getirme. Hersey yolunda olsun Glgüzel haberlerle gel inşallah perşembe günü🥰 o günü bende bekliyorum sabırsızlıkla 😇
Ayy inşallah canım sende mi o gün gideceksin 😊🥰

Ben 16 ekimde 24 ile öğrendim.
18 ekim 70
20 ekim 182 oldu bir daha baktırmadım.

Benim de bazen adet olacakmış ağrısı oluyor ama bugün kasık batmalarım daha fazla ya da yarın doktor randevum olduğu için ben stresten kendimi çok dinliyorum 🤦🏼‍♀️😂

Siz ne zaman gideceksiniz kontrole?
Güzel haberler olsun inşallah yarın 🙏🥰

Yaaa lütfen biri bulantı için bana da bişey söylesin tuzlu çubuk, leblebi, ayran, limon denedim yaramadı dün akşamdan beri afedersiniz böğürüyorum midem boşboş sürekli bulantı halim kalmadı 🥺
Ilac kullaniyorm ben o. Olmasa halim harap bnmde dr soylemistim verdi. Smdilik memnunum cnm

Tamam canım teşekkür ederim cevapladigin icin😊yakın eve yürüme ile 5 dakika. İnşallah birsey olmaz iki gün sonra kontrole gidecem zaten sıkıntılı bir durum varsa söyler herhalde doktor. Buarada şişlik bende de var dışarıdan kilo almadım görünüyor ama sanırım ödem kilo olarak yansıyor. Beslenmende gayet güzel bende yumurta ceviz süt yoğurt meyve eksik etmemeye çalışıyorum. Balığı da iki haftada bir zorla yiyorum sebze yemeği ne yapim diye düşünürken bulamıyorum birsey canım istemiyor et yapıyorum çok yiyorum bunu azaltmam lazim 😅
dikkat etmeye çalışıyorum bende. 2 doktora gittim ikiside karbonhidrattan uzak durmam gerektiğini söyledi. ben normalde de ekmek yemeğen birisiyim ama 2 doktorda bunun yanlış olduğunu söyledi. tam buğday ekmeğini en fazla 3 dilim olacak şekilde gün içinde tüketmem gerektiğini söyledi. makarna, pirinç, hamur işinden de uzak durmam gerektiğini tabi :)

canım benim batmalarım hep tek taraflı olurdu. sadece sol tarafım ağrıyordu. hiç sağ tarafımı hissetmedim. korkma hiç.

Paketli gıdaları çok önermiyorlar canım elinden geldiğince yememeye çalış. Yoksa gayet güzel dikkat ediyorsun bence :) hepimiz öyleyiz bende 2 kilo almış görünüyorum galiba ödem şişlik falan diye umuyorum:)
ona dikkat ediyorum canım ama eti formun yerine ne koyabilirim bilemedim :) evde olsam illa bir şey bulurum yiyecek. ama iş yerinde sıkıntılı oluyor. bir de daha söylemedim ben iş yerine 3 ayı doldurduktan sonra söylemeyi düşünüyorum ya da karnım iyice çıkana kadar beklerim diyorum ama bakalım. aslında söyledikten sonra daha rahat hareket ederim.
Kuzum ben sabah kahvaltısını 3 gün peynir zeytin simit domates falan gecistiriyorum evde olduğum 4 gün mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum. Akşam yemeğinde de mesela dün ıspanak kavurması ondan önceki gün kırmızı et sonra balık nohut yemeği falan o tarz gidiyorum ama sürekli açım. Mesela okulda öğle arası bir şey yiyemiyorum fındık fıstık atıştırma tarzında oluyor eve gittigimde de halim kalmıyor. Allah'tan 3 gün çalışıyorum sadece yoksa halim haraptı
kuzu simitten falan uzak dur bence. onun yerine tam buğday ekmeği tüketebilirsin. hamur işleri bize kilo olarak döner hahaha :) okulda da ara öğünler yap bence kendine. yemek yememekte seni halsiz bırakabilir kuzu
Yok kuru değil benim ki burnum akıyor ve tıkanıyor. Boğaz ağrım vs yok. Acaba bir doktora mı gitsem bilmiyorum ki?
benimki kuru. hiç akmıyor. ama tıkalı. özellikle akşamları uyurken. sabah bi kalkıyorum boğazım acımış kuruluktan. ama grip falan değilim ben. dün aslında nazal deniz suyunu denicektim. ama eve gidince koltukta uyuyakaldığım için atladım. inşallah bu akşam denerim

Aslında şöyle yoğun çamaşır yumuşatıcısı kokusu beni tıkıyor. 2 gün önce annemlerdeyken annem çamaşırları yattığız odaya asmak zorunda kalmıştı zaten ne olduysa ondan sonra oldu. 2 gündür burun fırık fırık hemde tıkalı. Ben en iyisi bir sorayım dediğiniz gibi teşekkür ederim :)
Hamilelikte koku duyusu daha hassas hale geliyor dediğin gibi Deterjanda kimyasal sonuçta ondan olabilir bende de yoğun domestos cif kokusu tıkıyordu burnumu

Benimde oluyordu hatta 2 hafta kadar kesilmişti yine başladı bende korkmuştum ama sorun olmadı şükür yarın gidecekmişsin zaten içini ferah tut canım

Ayy inşallah canım sende mi o gün gideceksin 😊🥰
Evet günler geçmiyor inşallah keseyi ve icinde yolk kesesini net görürüz ilkinde boş gebelikti yolk kesesi yoktu bu sefer görünce biraz içim rahatlayacak ama kalp atımıni duyana kadar endişe devam tabi😅

Kızlar bugün 5+5 sabah kalktığımda pembe kanama vardı neden oldu acaba? Normal mi bu durum kasıklarım da adet olacakmış gibi ağrıyor 😔
Canım normal olabiliyor mesajlarımızı okuduysan bizlerde de oldu oluk oluk kan aktı adetten daha fazla çok şükür ki bebişlerimiz hala bizimle. Böyle durumlar olabiliyor senin de artarsa doktora git baksınlar progestan başlarlar yine de ulaşabiliyorsan doktoruna sor şimdiden☺️

Canım normal olabiliyor mesajlarımızı okuduysan bizlerde de oldu oluk oluk kan aktı adetten daha fazla çok şükür ki bebişlerimiz hala bizimle. Böyle durumlar olabiliyor senin de artarsa doktora git baksınlar progestan başlarlar yine de ulaşabiliyorsan doktoruna sor şimdiden☺️
Bu aralar kaçırıyorum ya mesajları. Ben progestron almıstım yazmıstım buraya da ama dün almadım sadece denemek için hemen kanama oldu ondan korktum akşam gideceğim doktora sağol cnm

X