- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.281
Yok kuzum direk yok dediBen senin de güzel haber alıcağını hissediyorum niyeyse bir de duyulmasa da bazı doktorlar ultrasonda izletiyolar böyle bişey söyledimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum direk yok dediBen senin de güzel haber alıcağını hissediyorum niyeyse bir de duyulmasa da bazı doktorlar ultrasonda izletiyolar böyle bişey söyledimi
Çoook sevindim, Allaha şükür sağlıkla devam etsin inşallah Hepimizin böyle güzel haberlerini duymak dileğiyleMerhabalar kızlar çok şükür bebeğimi ve kalp atışı duyduk çok çok şükür Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Çok teşekkür ederim Amin inşallah sağlıklı güzel haberlerle dolsun inşallahÇoook sevindim, Allaha şükür sağlıkla devam etsin inşallah Hepimizin böyle güzel haberlerini duymak dileğiyle
Bazen yumurtlama tarihi belli de olsa döllenme geç olabiliyor bazı bebekler geç görünebiliyor bak ben geçen hafta pazartesi gittim küçücüktü yolk sac bide cumartesi gittim o kadar değişmişki görüntü 3-4 günde bile herşey değişiyor o yüzden içini rahat tut bi sıkıntı olsa kanaman falan da olurdu çok vücut atmaya çalıştığı zaman çok kanama oluyoYok kuzum direk yok dedi
İnşallah amin çok çok aminKorkma kuzum lütfen çok inceleme . Ondan da güzel haber alıcaz ben inanıyorum . Hep olumlama yazıyorum ya hepimize. Motivasyonu yüksek tutalım. Lütfen sen güçlü bi annesin oda güçlü inanıyorum
Hcg kaçtı. İnşallahKorkma benimde hep 3 katı yükseldi zaten çok küçük görünmemesi çok normal
Sabah erkenden randevusuz git bakarlarKızlar ayın 3 üne randevu bulabildim ya kalp atışı için simdi 10 gün nasıl geçecek
Ya gidecektim ama benim surekli kontrole gittiğim doktor randevusuz bakmıyor. Randevusuz bakan doktorda çok negatif konusuyor net bilgi vermiyor hep elim boş dönüyorum nedense o doktora gidince. Kanama için gittiğimde bile bebek büyümeden kanama varmı bilemeyiz dedi düşünün.Sabah erkenden randevusuz git bakarlar
Canım bugün bakılmadı benim.Hcg kaçtı. İnşallah
Kendi kendine olumsuzluk çağırma bende de yok bulantı hiç olmadı yarın 7 haftalık olacakKızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
2 gündür benimde mide bulantım yok canım birdenbire kesildi dün akşam doktora gittiğimde gayet sağlıklıydı bebişim hiç korkma herkesin belirtileri kişiden kişiye çook değişiyorKızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
@pinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire
Benimde öyleydi canim çarşamba günü pastil aldim zencefili onu kullndim şükür iyiyim ama şimdiIhlamur içebiliyor muyuz kızlar? Biraz boğazım kötü olmaya başladı benim de üşütmüş gibiyim
Kız duphaston progestan hapıben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuş yine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın
Bulantıya da iyi geliyormuș zencefilli pastilBenimde öyleydi canim çarşamba günü pastil aldim zencefili onu kullndim şükür iyiyim ama şimdi
Canim ben dubhalac ilac aldim.
Cunku artik kayisi falan da yiyemiyorum. Zeytinyagu da içemiyorum. Mide bulantisi yasiyorum. Yiyebilirim seyler grissini çubuk krater elma mandalina ve çorba.
Kız duphaston progestan hapı