2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok kuzum direk yok dedi 😔
Bazen yumurtlama tarihi belli de olsa döllenme geç olabiliyor bazı bebekler geç görünebiliyor bak ben geçen hafta pazartesi gittim küçücüktü yolk sac bide cumartesi gittim o kadar değişmişki görüntü 3-4 günde bile herşey değişiyor o yüzden içini rahat tut bi sıkıntı olsa kanaman falan da olurdu çok vücut atmaya çalıştığı zaman çok kanama oluyo

Kızlar ayın 3 üne randevu bulabildim ya🤷‍♀️ kalp atışı için simdi 10 gün nasıl geçecek 🥺

Sabah erkenden randevusuz git bakarlar ☺️
Ya gidecektim ama benim surekli kontrole gittiğim doktor randevusuz bakmıyor. Randevusuz bakan doktorda çok negatif konusuyor net bilgi vermiyor hep elim boş dönüyorum nedense o doktora gidince. Kanama için gittiğimde bile bebek büyümeden kanama varmı bilemeyiz dedi düşünün. 🥺

kizlarrr insallah aranizda ben de varimmm
size bir soru, 28 eylül aşılamaya göre 3+3 üm, 15 eylül sat a göre 5+2 yim
sizce hangisi? doktor 2 kasımda gel dedi
betalarım da 13 ekim 66, 15 ekim 160, 18 ekim 881
bidaha ölcturmedim progestan fitil de kullanıyorum

@pinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire 😂

ben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuş✌️ 🧡 yine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın

edit yapabiliyoken hemen yazayım😇 duphalac olacak o 😂

Son düzenleme:
X