- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.701
Kızlar bende sadece sabahları oluyo çok hafif bulantı herkes baya şikayetçi bulantıdan ben korkmalımıyım kafam da deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla o da var dün bir şey yedim soğan vardı içinde 1 saat sonra soğan kokusundan tiksindim Geçen gün de parfümüm berbat kokuyordu kendimekokuyla başım belada. Bazen elma iyi geliyor bezen de elma bile kokuyor. Deliriciiimmm
Ay yok korkma benimde sabah uyanır uyanmaz oluyor acıkınca falan oluyordu. Hap içtim gece yatmadan şu saate kadar iyiyim çok şükürKızlar bende sadece sabahları oluyo çok hafif bulantı herkes baya şikayetçi bulantıdan ben korkmalımıyım kafam da deli sorular
Benim çok hafif arada oluyo ama rahatsız edicek derecede değil şükürAy yok korkma benimde sabah uyanır uyanmaz oluyor acıkınca falan oluyordu. Hap içtim gece yatmadan şu saate kadar iyiyim çok şükür
Yok canım ben düşünmüyorum açıkcası ama doktor ne dicek oda önemli tabiKızlar siz covid aşısı oldunuz mu? Ya da hamileyken olmayı düşünüyor musunuz?
Bende düşünmüyorum da çevrem biraz korkutuyor işte hamileyken ölümler arttı falan diye. Yoksa parol bile zor içerken hamileyken aşı bana garip geliyorYok canım ben düşünmüyorum açıkcası ama doktor ne dicek oda önemli tabi
Yani bide hamilelikte aşı üzerine net bilgiler de yok o yüzden vurulmamak en mantıklısı gibi geliyo banaBende düşünmüyorum da çevrem biraz korkutuyor işte hamileyken ölümler arttı falan diye. Yoksa parol bile zor içerken hamileyken aşı bana garip geliyor
yokmuş gibi davran bence :) belki hiç olmaz.Kızlar bende sadece sabahları oluyo çok hafif bulantı herkes baya şikayetçi bulantıdan ben korkmalımıyım kafam da deli sorular
ben kokudan çok etkileniyorum. evde sıkı yönetim ilan ettim parfüm deodorant sıkmak vb yasakValla o da var dün bir şey yedim soğan vardı içinde 1 saat sonra soğan kokusundan tiksindim Geçen gün de parfümüm berbat kokuyordu kendime
Vala korkuyorum ya bugün bide hiç belirti hissetmiyorum afakanlar basıyoyokmuş gibi davran bence :) belki hiç olmaz.
ben kokudan çok etkileniyorum. evde sıkı yönetim ilan ettim parfüm deodorant sıkmak vb yasak
ben gebelikten önce olmuştum 2 doz. hamileyken tekrar olmama gerek olmaz heralde. Ama bence doktor görüşüne göre hareket etmek gerek.Kızlar siz covid aşısı oldunuz mu? Ya da hamileyken olmayı düşünüyor musunuz?
Ben 2 doz oldum bitti. Son dozu yaptıktan 2 ay sonra gebe olduğumu öğrendimKızlar siz covid aşısı oldunuz mu? Ya da hamileyken olmayı düşünüyor musunuz?
yaa şuan belirtisiz bir gün için çok şey verebilirdimVala korkuyorum ya bugün bide hiç belirti hissetmiyorum afakanlar basıyo
Geçen doktora gitmeden önce de böyle oldum inşallah yine kuruntu yapıyorumduryaa şuan belirtisiz bir gün için çok şey verebilirdim
Hiç stres yapma. Belirtisiz günlerin tadını çıkarGeçen doktora gitmeden önce de böyle oldum inşallah yine kuruntu yapıyorumdur
Geçenlerde bir ebe vefat etmişti. Genç bir kadın. Duygu Ömrüuzun. Haberlerde aşısız diyr lanse edildi. Bizzat tanıyordum ve çift doz aşısı vardı. Ben yaptırmayı düşünmüyorum.Bende düşünmüyorum da çevrem biraz korkutuyor işte hamileyken ölümler arttı falan diye. Yoksa parol bile zor içerken hamileyken aşı bana garip geliyor
Sen iyi olmana bak, hap iyi geliyorsa tabi ki içeceksin.Zaten gebelere özel üretilen bir hap bir zararı olsa doktorlar önermezdi asla, içini ferah tutKızlar ben prilama başladım gece yatmadan önce içiyorum. Yoksa sabahları kötü oluyorum işe gelemeyecek derecede.
gebelik planlamaya başlamadan oldum canım ben 4 ay sonrada hamile kaldım emzirme döneminde veya hamile iken olmak daha sıkıntılı benceKızlar siz covid aşısı oldunuz mu? Ya da hamileyken olmayı düşünüyor musunuz?
Evet canım gittim kese ile yolk kesesini gördüm şükürler olsunBalkiz94 canım gittin mi doktora ?