- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.621
İnşallahhCumartesi benimde randevum var ilk gidicem güzel haberle gelelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhCumartesi benimde randevum var ilk gidicem güzel haberle gelelim inşallah
Inşallah öyledir yaramaz biraz geç de olsa gösterir kendini inşallah6+1 şuan kızlar. Kese büyüyor ici boş görünüyordu hem alttan hem üstten bakıldı. Haftaya çarşamba gel dedi belki biz göremiyoruz dedi sakin ol hala hamilesin bekle dedi
Canım alttan da muayene etti mi sadece karından mı? Bizim de 5+2 de kese görünmüştü karından ama yolk ve bebeği görememiştik. 5+6da alttan görebildik, inşallah senin de öyle olurMerhabalar kızlar. Bende nokta leke oldu. Doktora gittim hem alttan hem üstten bakıldı kese göründü ama bebekyok boş olabilir dedi. Çok sarsıldım rabbim hayırlısını nasip etsin
Bu geçen hafta canım bugün vermediAllah Allah keseyi görmeye gittiğinde görülmemişmiydi ultrason kağıdını atsana bakalım
Hayırlısı olsun canım inşallah ne diyeyim ağlayıp duruyorum vardır bunda da 1 hayırInşallah öyledir yaramaz biraz geç de olsa gösterir kendini inşallah
6+1 bugün kuzum alttanda baktı malesef göremedik kese büyümüş ama içi boştu. Inşallah haftaya çarşamba bekliyoruzCanım alttan da muayene etti mi sadece karından mı? Bizim de 5+2 de kese görünmüştü karından ama yolk ve bebeği görememiştik. 5+6da alttan görebildik, inşallah senin de öyle olur
Hiç net anlaşılmıyo ya o zaman dememişmiydi yolk ta görünüyo diyeBu geçen hafta canım bugün vermedi
Yok canım kese büyümüş ama içi görünmüyorYolk göründü mü peki
İnşallah saklanıyordur haftaya görünür küçük sıpa6+1 bugün kuzum alttanda baktı malesef göremedik kese büyümüş ama içi boştu. Inşallah haftaya çarşamba bekliyoruz
Ultrason fotoğrafın var mı? Alttan baktı bana direkt üsten denemedi bile görünmez çok küçük dediCanım aynı kaderi paylaşıyoruz Benimde aynı şekilde aynısını söyledi doktor :)
Ultrason fotoğrafını vermedi bana ama gösterdi keseyi. Bende şaşırdım ama birşey demedim keseyi gördüm rahatladığım için. Hatta sordum hocam normal mi diye erken daha normal kafana takma tekrar 1 hafta 10 gün sonra bakalım dedi. Bebeği görelim dedi.Ultrason fotoğrafın var mı? Alttan baktı bana direkt üsten denemedi bile görünmez çok küçük dedi
Yolk ne demek tam olarak? Cahilliğime verin lütfen. Ben 6+0 da kalp atışını duydum. Yolk var mıdır yani?Canım alttan da muayene etti mi sadece karından mı? Bizim de 5+2 de kese görünmüştü karından ama yolk ve bebeği görememiştik. 5+6da alttan görebildik, inşallah senin de öyle olur
Kalp atışı duyduysanız vardır yolk bebek oluşuyor demekYolk ne demek tam olarak? Cahilliğime verin lütfen. Ben 6+0 da kalp atışını duydum. Yolk var mıdır yani?
Ay çok teşekkür ederim. Bir an tedirgin oldum doktor yolk falan demedi hiç diye. Bebeğin baş popo ölçüsünü bile verdi doktor. O zaman sorun yok.Kalp atışı duyduysanız vardır yolk bebek oluşuyor demek
Benim 5+5 te >15000 çıktı. Hastane en yüksek 15000 gösteriyormuş. 6+0 da kalp atışını duyduk.Kızlar benim betahcg bugün 1800 çıktı. Kalp atışı ve kese aynı anda baktırmak için ne zaman gitmek gerekir.
Cumartesi 6+2de gidicem inşallah ben de duyarımBenim 5+5 te >15000 çıktı. Hastane en yüksek 15000 gösteriyormuş. 6+0 da kalp atışını duyduk.
6+0 da mi gozukuyormus. Ben de o zaman mi gitsem acaba? Dis gebelik korkusu duyuyorum. Acaba dis gebelik olur mu diye endişeleniyorum.Benim 5+5 te >15000 çıktı. Hastane en yüksek 15000 gösteriyormuş. 6+0 da kalp atışını duyduk.