2022 Gazi Hastanesi Plastik Cerrahi Ameliyat Olanlar Olacaklar

hercai2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
253
212
35
Arkadaşlar 2022 yılı için gazide burun meme vb. ameliyat olanlar olacaklar yaşadığı zorluklar randevu süresi vb. bu başlık altında toplayalım. Hem deneyimlerimizden yararlanırız hem birbirimize yol gösteririrz

kızlar ya arkadaşım ankara eğitim araştırmada muayene olmuş burnunda sağlık sorunu yok deyip yapmamışlar sağlık sorunu olmadan yaptıramıyormuyuz devlette ya

Burun ucu düşüklüğü yasadim tam bir sene oldu suan revizyon ameliyati olucam Kemal findikciogluna özgün kılıç ismi pişmanım olduğum icin

Burun ucu düşüklüğü yasadim tam bir sene oldu suan revizyon ameliyati olucam Kemal findikciogluna özgün kılıç ismi pişmanım olduğum icin
ya kemal fındıkçıoğlundan da pek memnun olan yok ya benimde yarın poliklinik 1 de randevum bakalım hangi doktor olacak

Hangi doktor denk geldi acaba
Dr Samet beye muayene oldum burun ve meme küçültme ameliyatının ikisini aynı anda yapamayacağını söyledi o yüzden ameliyat randevusu almadım Serhat Şibar dan alacağım randevuyu mayısın 15inden sonra açılacakmış randevular birde ona muayene olup ona göre karar vermek istiyorum. Tercihim serhat bey ama

Dr Samet beye muayene oldum burun ve meme küçültme ameliyatının ikisini aynı anda yapamayacağını söyledi o yüzden ameliyat randevusu almadım Serhat Şibar dan alacağım randevuyu mayısın 15inden sonra açılacakmış randevular birde ona muayene olup ona göre karar vermek istiyorum. Tercihim serhat bey ama
Bende Oğuzhan beyle görüştüm bir tanıdığım ona ameliyat olmuştu burun için ama burda ona ameliyat olana denk gelmedim malesef

kızlar ya arkadaşım ankara eğitim araştırmada muayene olmuş burnunda sağlık sorunu yok deyip yapmamışlar sağlık sorunu olmadan yaptıramıyormuyuz devlette ya
bende orada muayene oldum. sağlık sorunum olduğunu bilmiyordum ve sağlık sorunu çıktı. ama estetiği yapmak istemedi doktor burnumda yapılacak bir şey olmadığını söyledi belkide arkadaşına da bu yüzden demişlerdir ama yapıyorlar belli bir ücreti var.

Arkadaslar bn özgün kılıcta burun ameliyati oldum ve gayet iyi yillik kontrolume gittim fakat doktorun orda hangi gunler oldugu belli degilmis bende iletisim numarasini kaybettim sizden ricam ozgün hocanin numarasi olan arkadaslar bana atabilirmi

Arkadaslar bn özgün kılıcta burun ameliyati oldum ve gayet iyi yillik kontrolume gittim fakat doktorun orda hangi gunler oldugu belli degilmis bende iletisim numarasini kaybettim sizden ricam ozgün hocanin numarasi olan arkadaslar bana atabilirmi
Ne kadar fiyat ödediniz

X