2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bu seferkinin sonucu güzel olur inşallah da hepsi geride kalır

Kızlar peki covid için aşı vuruldunuz mu transfer öncesi ?Sizce vurulmalı mıyız ? Ben de bugün tedaviye başladım gonal-f günlük 300 doz vuruluyorum . Onun yanında başka bişey vermediler henüz cumartesi kontrole çağırdılar . Bu ay tedavim olacak nasip olursa embriyolarım genetiğe gidecek çünkü daha önce çok düşüklerim olduğu için böyle bir yol izlemeyi önerdi doktorum . Bi kez regl olucam . İnş sağlıklı da gelirse sonuçlar Eylül ayındaki reglimle transfer olacak bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım İğneyi yaparken okuduğunuz bi dua var mı özellikle ? Bir de pazartesi tedaviye başlayacak bi hipo hipo hastası arkadaş vardı o nerelerde acaba

Kızlar bu arada ben daha önce 6 kez hamilelik geçirdim çok kez testler yaptım ve erken gebelik testlerindense kaset testlerde daha erken ve belirgin çıkıyor çizgiler aklınızda bulunsun .

Cok gecmis olsun umarim bidaha yasamazsin bu durumu cani gonulden isterim ki bebisin seninle olsun

Bence kesin olmalısın aşı, tabi ki doktoruna danış. Ama covid belası gebelikte korkulu rüya Allah korusun

Bence kesin olmalısın aşı, tabi ki doktoruna danış. Ama covid belası gebelikte korkulu rüya Allah korusun
Aynen cnm ben de olmayı düşünüyorum doktoruma da danışıcam bakalım zaten o da olmamı önerir diye tahmin ediyorum . Bu arada inş sıkı sıkı tutunuyordur bebiş onun için kanamaların oluyordur cnm yine de bi daha olmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…