- 14 Mart 2022
- 2.442
- 6.889
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.661
Ooooooo gümbür gümbür geliyorsun kızzzzPaylaşmak istemeyen gitsin diğer topiğe ne diyeyim benim transfer tarihim bile belli değilken Eylül ayında yapılacakken inanılmaz keyif alıyorum burayı okurken üzüntünüzle üzülüyorum sevincinizle mutlu oluyorum insanların sonuçları negatif çıktı diye onlara dünyanın sonuymuş gibi hissettirmekten başka bir şey değil benim için ilk negatifleri bugün mü okuduk diğer negatifler varken neden paylaştin o zaman diye sorarlar insana neyse hormonlardan dolayı kimseyi kırmak incitmek istemem negatif alan arkadaşlarım da kendilerini en hazır hissettiklerinde tekrar başlayacaklarını biliyorum
Tut tut tut çatladım ama bunun 10 katı da içimden dedimOoooooo gümbür gümbür geliyorsun kızzzz
Aynen tekrar başlayacağız umutsuzluk yok
Gözünüz aydınKızlarr ben transfer oldum 5 eylülde kan vericem
Allah iyiliğinizi versinTut tut tut çatladım ama bunun 10 katı da içimden dedimben Hazirandan beri mal mal bekliyorum transfer olucam diye bak demedi deme sizler transfer olursunuz çılgınlık yapıp eylülde ben yine kedi ciğere bakar gibi beklerim
Öyle saldım ben artık stres yapmıyorum yaptım olmadı bi daha olmadı bi daha dondurulmuşlar bitene kadar zaten delirmişiz hormonlardan çöpe gideceğine tutmazsa karnımda ziyan olsun yine mi olmadı hayatımın sonu değil üzülürüm sızı kalır .yine mutlu olurum allah insana önce sağlık versinAllah iyiliğinizi versin
Sürekli transferlerin ertelenmesi sinir bozucu tabii. Ama şöyle düşünün, olumsuz şartalarda transfer olmaktansa doğru zamanı bekleyeceksiniz ve inşallah pozitifi göreceksiniz
Doğru zamanda olmak önemli olan.Tut tut tut çatladım ama bunun 10 katı da içimden dedimben Hazirandan beri mal mal bekliyorum transfer olucam diye bak demedi deme sizler transfer olursunuz çılgınlık yapıp eylülde ben yine kedi ciğere bakar gibi beklerim
Buralardayım okuyorum daha çokBen de var o...sen nerelerdesin ya sonuç olumlu oldu değil mi
Ayyyy koptum ben bunaaaaaNegatif olanlar keşke İstanbul'da olsanız valla alır hepinizi rakı içmeye götürürdüm bi rahatlardık
Ahahahha kız transfer olamama konusunda beni kimse geçemezTut tut tut çatladım ama bunun 10 katı da içimden dedimben Hazirandan beri mal mal bekliyorum transfer olucam diye bak demedi deme sizler transfer olursunuz çılgınlık yapıp eylülde ben yine kedi ciğere bakar gibi beklerim
Aynen, her şeyden önemlisi sağlığımız, gerisi bir şekilde olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Benim de donmuşlarım var, inşallah onlardan biri bana evlat olur. Bu ikinci transferde ben de daha sakindim. Çünkü elimizden geleni yapıyoruz, olursa olur. Zorla oldurulacak bir şey değil ki.Öyle saldım ben artık stres yapmıyorum yaptım olmadı bi daha olmadı bi daha dondurulmuşlar bitene kadar zaten delirmişiz hormonlardan çöpe gideceğine tutmazsa karnımda ziyan olsun yine mi olmadı hayatımın sonu değil üzülürüm sızı kalır .yine mutlu olurum allah insana önce sağlık versin
Ben kesin ilaçları bırakıp regl olunca doktoruma görünmem gerekecek. Varsa İstanbul’da olanlar atalım iki tekNegatif olanlar keşke İstanbul'da olsanız valla alır hepinizi rakı içmeye götürürdüm bi rahatlardık
AminnÇok isgiyorum rabbim nasip etsin hepimize .. bu senin ilk denemen mi.
Amin inşallah evet benim ilk denemem senin ?AminnÇok isgiyorum rabbim nasip etsin hepimize .. bu senin ilk denemen mi.
Seninde çok zahmetli olmuş canım.Ahahahha kız transfer olamama konusunda beni kimse geçemezilk transferimde kist çıktı 2 ay onu bekledim . Sonra ikinci denemede opu oldum doktor taze isyiyordu e2 bende tavandı yapamadı sonraki ay gittim tsh sorun çıktı bi iki aya geçer dedik 8 ay bekledim haşimoto çıktı bi türlü Endokrinoloji onay bermedi transfere neyse sonra oldum oda negatifti .
3 cü transferi geçen ay olacaktım naturel ( ilaçsız) cumartesi doktora gittim yumurta 12 mm di pazar akşamı ağrım oldu pazartesi doktor yumurta çatlamış transfer iptal dedibu aya kaldım
3 cü transferim canımAmin inşallah evet benim ilk denemem senin ?
Seninde çok zahmetli olmuş canım.
Ama bu zahmetlerin mükafatını elbet verecek Allah.
Sabırlı olmamız gerekiyor.
Senin 3. denemendi inşallah son olur
Düzelmene sevindim çok şükürBuralardayım okuyorum daha çokBenim pozitif ama son bikaç gündür acayip lekelenmeler yaşadım hatta pazartesi işyerinde kırmızı kanamaya dönüştü apar topar acile filan gittim ama sonra bi iğneyle tekrar normale döndüm şükür. Şimdi iyiyim cumartesiye kese randevusu verdiler yüreğim ağzımda onu bekliyorum. Bütün kan sulandırıcıları da bıraktım kanama yine olacak diye hiçbişey kullanamıyorum biraz endişeliyim açıkcası. Neyse durumlar böyle yani :) Senin ne zamandı randevun?
Çok üzüldümm ama sakın vazgeçme umarım her şey gönlümüzce olur bugün olmazsa yarınBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Yok Almanya-Berlin .. aslında türkiyede yapmak istedik maddi açıdan burası çok çok fazla bizim için ama ev otel stresine girmemek için artık burada yapmaya karar verdik bakalımNeresinde Kıbrıs mi?
Geçmiş olsun canım Eylül'de artıkAhahahha kız transfer olamama konusunda beni kimse geçemezilk transferimde kist çıktı 2 ay onu bekledim . Sonra ikinci denemede opu oldum doktor taze isyiyordu e2 bende tavandı yapamadı sonraki ay gittim tsh sorun çıktı bi iki aya geçer dedik 8 ay bekledim haşimoto çıktı bi türlü Endokrinoloji onay vermedi transfere neyse sonra transfer oldum oda negatifti .
3 cü transferi( yani bunu) geçen ay olacaktım naturel ( ilaçsız) cumartesi doktor kontrolüne gittim yumurta 12 mm di pazar akşamı ağrım oldu pazartesi doktor yumurta çatlamış transfer iptal dedibu aya kaldım 2 ci günüm transferin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?