- 27 Temmuz 2021
- 107
- 125
- 23
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.621
Oluyor canim cok normal bence gunluk ped kullaniyorum benKızlar sizdede akıntı çok mu ? Bu kez benim iç çamaşırm sırılsıklam oluyor hem progestan akıyor hem normal bi akıntı var sürekli iç çamaşırım ıslak .
Ayy inşallah öyle olur o zaman daha iyi hissederim kesinMuayenede saydığından fazla topluyorlar eminim daha fazla çıkacaktır sizden de
Tıp ilmini fethedecez yakinda ya hayırlısıKizlar protulex mi oksapar mi morluk yapıyor. Moraran yere buz koyun iyi geliyor denedim açıldı rengi biraz
Canım bende seni merak ediyordum. Sonucunu şimdi öğrendim rabbim en kısa zamanda bu yolda ki mutluluğunu yaşatsın inşallah emeklerimiz karşılığını alalım hepimizBen sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Çok güzel kalbiniz var, en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak isterizOlumsuz sonuç alan herkes için konuşamam elbette, sadece kendi görüşümü belirtiyorum. Bu serüvende güzel ve üzücü haberler çoğu zaman yan yana. İki gün önce sevinirken, bugün bir anda her şey tepetaklak olabiliyor. İyi haberlerini paylaşan herkesle seviniyorum, olumsuz haberlerini paylaşan herkesle üzülüyorum. Ama kimse burada güzel haberlerini paylaşmaktan çekinmesin, aksine o paylaşımlara ihtiyacımız var ki umutlarımız yeşermeye devam etsin. Bugün benim için, onun için, bunun için olmadı belki, ama sizleri gördükçe Allahım ben de bir gün bu yollardan geçeceğim diye hayal ediyorum.
Allahım hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin. Mutluluğunuzu doya doya yaşayın, paylaşmaya devam edin. Biz de şansımızı denemeye devam edeceğiz
Her harfine katılıyorum canımOlumsuz sonuç alan herkes için konuşamam elbette, sadece kendi görüşümü belirtiyorum. Bu serüvende güzel ve üzücü haberler çoğu zaman yan yana. İki gün önce sevinirken, bugün bir anda her şey tepetaklak olabiliyor. İyi haberlerini paylaşan herkesle seviniyorum, olumsuz haberlerini paylaşan herkesle üzülüyorum. Ama kimse burada güzel haberlerini paylaşmaktan çekinmesin, aksine o paylaşımlara ihtiyacımız var ki umutlarımız yeşermeye devam etsin. Bugün benim için, onun için, bunun için olmadı belki, ama sizleri gördükçe Allahım ben de bir gün bu yollardan geçeceğim diye hayal ediyorum.
Allahım hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin. Mutluluğunuzu doya doya yaşayın, paylaşmaya devam edin. Biz de şansımızı denemeye devam edeceğiz
Ahh insallah hepimizinki saglikli bir sekilde ilerler... ya düşerse ya kimyasalsa ya artışı devam etmezse diye sevinemiyorum isin asli... hayırlısıFOTOSUNUU GÖRELİİİİMMMM :) HADİİ HADİİ
Progestan kullanıyorsanız o uyku, halsizlik, kabızlık, şişkinlik yapabiliyor. İlk transferimde ben de daha yoğun hissetmiştim, artık vücut kanıksadı herhalde, ikinci transferde o kadar fazla etkilemedi. Transferiniz için şimdiden bol şansKızlar ben 2 gündür aşırı halsizim uyukluyorum devamlı ve de yorgunum özellikle bacaklarım faln ağrıyor fena yürüyesim bile yok yok diz kapağım ayak bileğim fln
Kendimi aşırı halsiz hissediyorum.
İlaçların etkisimi siz de böyle bişey oldu mu
Kaldı transfere 1 gün halime bak
Yalnis anladınız beni güzel haberlere okadar çok seviniyorsunuz ki sanki kendiniz bu sonuçları almış gibi,moral de veriyorsunuz siz üzgünken sevinmek olmuyor yapamiyorum beraber çıktık bu yola yol arkadaşlarımsiniz daha duygusal yaklaşıyorum galiba tabi pes etmeyeceksiniz dahada gucleneceksiniz eminim buna Allahim kucaklarınızı doldursun inşallah canm hepiniz duamdasiniz(Bizim sonuclarda daha kesin belli değil Allah yardımcımız olsun inşallahBen sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Yanlış yazmışım onu kasıklarımda batma demek istemiştimBana da çift embriyo kondu ama bel ağrım olmadı kız kaşık batması ne bilmiyorum
Evet şunları kullanıyorumProgestan kullanıyorsanız o uyku, halsizlik, kabızlık, şişkinlik yapabiliyor. İlk transferimde ben de daha yoğun hissetmiştim, artık vücut kanıksadı herhalde, ikinci transferde o kadar fazla etkilemedi. Transferiniz için şimdiden bol şans
Ben de dedim değişik terimler var hiçbirini bilmiyorumYanlış yazmışım onu kasıklarımda batma demek istemiştimhala kasık ağrısı oluyor inşallah olumsuz bir şeyin habercisi değildir
Ama hamilr değilim daha transferin 2 ci günü. CanımOluyor canim cok normal bence gunluk ped kullaniyorum ben
Olsun aynisi bende de var ilk transfer oldugumdan beri hatta ara ara korkup lavaboya gittigimi hatirliyorum acaba lekelenmemi diye ama degildi cok sukurAma hamilr değilim daha transferin 2 ci günü. Canım
Amin Allah herkesin yardımcısı olsun.Yalnis anladınız beni güzel haberlere okadar çok seviniyorsunuz ki sanki kendiniz bu sonuçları almış gibi,moral de veriyorsunuz siz üzgünken sevinmek olmuyor yapamiyorum beraber çıktık bu yola yol arkadaşlarımsiniz daha duygusal yaklaşıyorum galiba tabi pes etmeyeceksiniz dahada gucleneceksiniz eminim buna Allahim kucaklarınızı doldursun inşallah canm hepiniz duamdasiniz(Bizim sonuclarda daha kesin belli değil Allah yardımcımız olsun inşallah)
Amiinn canm insallah aminnnAmin Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pozitif alanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar.
Negatif alanlar da tez zamanda yavrusuna kavuşsunlar.
Evet sanki adet olmuşum gibi ıslaklık var diğer iki transferimde olmamıştı diye hatırlıyorum .. yani bukadar sıvı değildiOlsun aynisi bende de var ilk transfer oldugumdan beri hatta ara ara korkup lavaboya gittigimi hatirliyorum acaba lekelenmemi diye ama degildi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?