2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Olumsuz sonuç alan herkes için konuşamam elbette, sadece kendi görüşümü belirtiyorum. Bu serüvende güzel ve üzücü haberler çoğu zaman yan yana. İki gün önce sevinirken, bugün bir anda her şey tepetaklak olabiliyor. İyi haberlerini paylaşan herkesle seviniyorum, olumsuz haberlerini paylaşan herkesle üzülüyorum. Ama kimse burada güzel haberlerini paylaşmaktan çekinmesin, aksine o paylaşımlara ihtiyacımız var ki umutlarımız yeşermeye devam etsin. Bugün benim için, onun için, bunun için olmadı belki, ama sizleri gördükçe Allahım ben de bir gün bu yollardan geçeceğim diye hayal ediyorum.
Allahım hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin. Mutluluğunuzu doya doya yaşayın, paylaşmaya devam edin. Biz de şansımızı denemeye devam edeceğiz

Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Canım bende seni merak ediyordum. Sonucunu şimdi öğrendim rabbim en kısa zamanda bu yolda ki mutluluğunu yaşatsın inşallah emeklerimiz karşılığını alalım hepimiz

Kızlar ben 2 gündür aşırı halsizim uyukluyorum devamlı ve de yorgunum özellikle bacaklarım faln ağrıyor fena yürüyesim bile yok yok diz kapağım ayak bileğim fln
Kendimi aşırı halsiz hissediyorum.
İlaçların etkisimi siz de böyle bişey oldu mu
Kaldı transfere 1 gün halime bak

Çok güzel kalbiniz var, en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak isteriz

Her harfine katılıyorum canım

FOTOSUNUU GÖRELİİİİMMMM :) HADİİ HADİİ
Ahh insallah hepimizinki saglikli bir sekilde ilerler... ya düşerse ya kimyasalsa ya artışı devam etmezse diye sevinemiyorum isin asli... hayırlısı

Eklentiler

• 20220824_165025.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20220824_165018.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 43
Progestan kullanıyorsanız o uyku, halsizlik, kabızlık, şişkinlik yapabiliyor. İlk transferimde ben de daha yoğun hissetmiştim, artık vücut kanıksadı herhalde, ikinci transferde o kadar fazla etkilemedi. Transferiniz için şimdiden bol şans

Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Yalnis anladınız beni güzel haberlere okadar çok seviniyorsunuz ki sanki kendiniz bu sonuçları almış gibi,moral de veriyorsunuz siz üzgünken sevinmek olmuyor yapamiyorum beraber çıktık bu yola yol arkadaşlarımsiniz daha duygusal yaklaşıyorum galiba tabi pes etmeyeceksiniz dahada gucleneceksiniz eminim buna Allahim kucaklarınızı doldursun inşallah canm hepiniz duamdasiniz(Bizim sonuclarda daha kesin belli değil Allah yardımcımız olsun inşallah )

Bende kendi adıma konuşayım olumsuz oldu benimki evet çok üzüldüm çünkü ikinci seferdir olumlu yanıt alamadım velhasıl burda olumlu sonuc alan arkadaşlari gördükçe çok seviniyorum umut oluyorsnz bana çünkü üçuncu dördüncü denemede pozitifi yakalayan arkadaşlar var bunu bilmek bana iyi geliyor çünkü bazen diyorum üçüncü sefer de tutturan varsa benimde tutabilir diye düşünmeye baslyrm belki üçüncüyü denemek istemiyecem ama olumlu olan örnekler bizlere yol oluyor heyecan oluyor sizlerin yaşadığı o duyguyu görünce o kadar heyecanlanıyorum ki acaba bende yasayacakmiyim bu duyguyu diyorm sizlere dua edyrm dua beklyrm kesinlikle olumlu aldığınız sonuçları bizlere bildirmekten çekinmeyin

Evet şunları kullanıyorum
Bu arada çok teşekkür ederim Resmen devamlı uyukluyorum gün içinde uyuya kalıyorum hele bacaklarımda çok ağrıyor

Eklentiler

• image.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 343
Amin Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pozitif alanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar.
Negatif alanlar da tez zamanda yavrusuna kavuşsunlar.

Olsun aynisi bende de var ilk transfer oldugumdan beri hatta ara ara korkup lavaboya gittigimi hatirliyorum acaba lekelenmemi diye ama degildi cok sukur
Evet sanki adet olmuşum gibi ıslaklık var diğer iki transferimde olmamıştı diye hatırlıyorum .. yani bukadar sıvı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…