- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.221
Herhalde beklem süresinin en güzel yanıda o eslerimize naz yapmak kahvaltı yemek bulaşık herşey ondaydiAynen oyle yapiyorum valla canim iki is yapiyorum sonra yoruldum deyip yatiyorum kocama yikiyom hepsiniazıcık naz yapalım değil mi sonuda guzel olurda bi guzel 9 ay bu nazlarim devam eder inşallah
Ay vala bilmiyorum ki bende dayanamıyorum o kadar hemen sonucu almak yapmak istiyorum ama bana beşinci gün demedi cumartesi den bugüne 5 gün oluyor ama bana ayın 3 yap gebelik testi dedi nasıl dayanicam bilmiyorumAminn canım benim hayali bile çok güzel
bizlere gelirmi boyle mucizeler Yaaa bende beşinci gün diye okumuşumaaa daha sekiz gün var bekleme süresi ne kadar zor deilmi tedavinin en zor yanı beşinci gün yapma ya sekizinci günu yap bende sekizinci günü yaptım en iyi sonuç bence beşinci gün embriyosunda tam oalrak o zman çıkar daha önce çıkmazsa boşuna uzmezsin
Aynen oyle dusunuyorum bi taraftanda canim dayanabilirsem 8. Gun yapacam bakalımAminn canım benim hayali bile çok güzel
bizlere gelirmi boyle mucizeler Yaaa bende beşinci gün diye okumuşumaaa daha sekiz gün var bekleme süresi ne kadar zor deilmi tedavinin en zor yanı beşinci gün yapma ya sekizinci günu yap bende sekizinci günü yaptım en iyi sonuç bence beşinci gün embriyosunda tam oalrak o zman çıkar daha önce çıkmazsa boşuna uzmezsin
Aynen baya baya içiyorum bazen baş dönmesi yapıyor Allah'tan yatıyorumOoo sen baya kullaniyon yaa .İlaclardan olur canım siskinligin banada tanidigim bi hemşire ignelerden oluyo o siskinlik bol su ic dedi o yüzden içiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Benim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pekOff insallah üçüncüye gerek kalmaz güzel olur ama şuan gerçekten çok takdir ettik cesaretinden dolayı çünkü ben üçüncüyü düşünemiyorum
Aynen beklemek çok zor sonucuAynen oyle dusunuyorum bi taraftanda canim dayanabilirsem 8. Gun yapacam bakalımcok zor beklemek aynen canım zaten tedavinin en yıpratıcı aşaması bu bence
Aynen valla cok güzel oluyorAyy inslahÖylede güzel oluyor ya eşler falan ama benim eşim yanımda değil annem bakıyor onda kalıyorum su an için ama gidip geliyor sağolsun nazimi çekiyor baya
Doktorlar zaten sakın test günümüzden önce test yapmayın diyorlar gununuzu bekleyin diyio duruyorlar idrar testi zaten hiç yapmayin diyor ama ben burda anladimki idrar testi yapnalrin çoğunun kanda da çıkıyorAy vala bilmiyorum ki bende dayanamıyorum o kadar hemen sonucu almak yapmak istiyorum ama bana beşinci gün demedi cumartesi den bugüne 5 gün oluyor ama bana ayın 3 yap gebelik testi dedi nasıl dayanicam bilmiyorum
KesinlikleHerhalde beklem süresinin en güzel yanıda o eslerimize naz yapmak kahvaltı yemek bulaşık herşey ondaydi
Aynen oyle canim bi gun gebis kalırsın 9 ay yaptırırsın inşallah her işini canım benimHerhalde beklem süresinin en güzel yanıda o eslerimize naz yapmak kahvaltı yemek bulaşık herşey ondaydi
İnsallah canim 2 hafta daha beklemek beni inanilmaz yoruyor ama yapacak bir sey yokOlabilir canım alttan bakinca gozukyor şuan demekki .insan merak edip görmek istiyor.insallah kalp atışlarını da duyarız
Dayanirsin az dişini sıkarsın öncesi çıkmazsa üzülmesin ama inşallah güzel olacak musmutlu olacaksnAynen oyle dusunuyorum bi taraftanda canim dayanabilirsem 8. Gun yapacam bakalımcok zor beklemek aynen canım zaten tedavinin en yıpratıcı aşaması bu bence
Hayırlısı olsun canım guzel sonuçlar görmek nasop olur inşallahAynen baya baya içiyorum bazen baş dönmesi yapıyor Allah'tan yatıyorumHayırlısı artik
Umarım eşimde çok heyecanlı benden daha çok beklemek zor geliyorAynen oyle canim bi gun gebis kalırsın 9 ay yaptırırsın inşallah her işini canım benim
Ama eğerki olmazsa sakın başlama biraz dinlen lütfen ara koy senin için daha güzel olur ama olacak sonu bunları hiç düşünmeBenim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pek
Peş peşe olunca üzülmeye vaktin de kalmıyor, bir dahaki transferin hazırlığında kayboluyorsun. Sonra yeniden umutlar, hayaller, testler
Ah ahh beni de 10 gün var benimİnsallah canim 2 hafta daha beklemek beni inanilmaz yoruyor ama yapacak bir sey yok
Yok canim 12. Gunu kan ver dediler ben 8. Gunu idrar testi yapmayı düşünüyorumAynen beklemek çok zor sonucusana 8.gun mu dedi yap diye
Aminn. CumlemizinAynen oyle canim bi gun gebis kalırsın 9 ay yaptırırsın inşallah her işini canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?