2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende kullaniyorum ondan progestan dex onun kutusuna da bugun 310 verdim acaba kalp atisindan sonra da devam edicek miyiz bunlara tup bebek hamisleri farklı mi oluyor hep kullaniyormuyuz bunlari
Sürecinize bağlı değişiyor. Ben malesef 4 ay kullandım. Sonra yeniden lekeler başladı. 8. Aya kadsr fitil kullandım progestan. Progestanı sağlık ocakları yazıyor.. ben bunu ayalr sonra öğrendim aile hekimine yazdırın

Transfer hariç 5.gün . Gerçi Yürümüyorum ki hep yatıyroum sadece tuvalete ve iğneye kalkıyorum. Annem yardımcı oluyo buraya taşındım sonuç çıkana kadar resmen
Transfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım var evin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz

Benim yarın saat 15.00 te transferim war
Bolca salavat çekerek gidin , inşirah suresi dinleyin. Bu kavuşmak için attıgınız en büyük adım olacak. Doktorum bana 1.5 saat lavaboya çıkma demişti . 1 saat sonra çok sıkıştım ayağa kalkmadan sürgü kullandım. 2 saat sonra taburcu oldum . Normal hayata devam ettim ertesi gün

Transfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım var evin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz
Ya doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artık

Litunis fitili 316 tl ye aldım bu sabah.

Ben hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ama yaşım 37 ve çok masraf ettik şansa bırakmak istemiyorum. Bı daha tüp Bebek yaptirabilir mıyım bilmiyorum

Çok iyi anlıyorum. 8. Güne zor dayandım 5. Gün embriyosu ile. Çok şükür 8. Gün kanda çıktı

İlk kaç gün dinlendin? Ben 3-4 gün yatmak istiyorum acaba hata mı ederim?
Benim doktorum beni iyi tanıyordu. Sen yatarsan kafanı durmadan bebeğe takarsın. Kafan meşgul olmalı git çalış dedi

Öncesinde aşılama oldum başka doktora. Onda sakınmadan pazar alışverişi yaptım yemeğe misafir aldım eğildim kalktım çok yoruldum, tutmayınca kendimi su şu hissetmiştim. Ama zaten transferde tam yerine konuyor ya , Allah'a emanet eğer takıntılı değilsen yatabilirsin .. en doğru kararı doktorun ve sen verirsin

Ben hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ama yaşım 37 ve çok masraf ettik şansa bırakmak istemiyorum. Bı daha tüp Bebek yaptirabilir mıyım bilmiyorum
Umarim birdahaya gerek kalmadan alirsiniz yavrunuzu kucağınıza kendini cok yormadan günlük hayatina dön dedi dr bana. Cok yatma kan akisini engelleme agir kaldirma... baska uyarisi yoktu haaa birde bol su ic ....bol bol dua ve umut ve moral en büyük desteğimiz

Ben de 5. Günüm tam 8+0'ds duyduk kalbi

Evet açıkçası bende biraz yanlız kalip dua etmek istiyorum kafa dinlemek misafir almamak ailem ile kalmak istiyorum

Progesteron fitili ve iğnesi ve estrofem de hcg yükseltip yanıltır mı acaba testte
Merhaba , bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama aynı düşünce benim kafamda da dönüyor beta hcgyi yükseltmiş olabilir mi diye ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi yükseltiyormuş benim dondurulmuş embriyo olduğu için o ihtimal de yok hep yazılar falan okuyorum ama bulamıyorum yani . Sende durumlar nedir ? Hiç idrar testi yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…