- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.801
Sürecinize bağlı değişiyor. Ben malesef 4 ay kullandım. Sonra yeniden lekeler başladı. 8. Aya kadsr fitil kullandım progestan. Progestanı sağlık ocakları yazıyor.. ben bunu ayalr sonra öğrendim aile hekimine yazdırınBende kullaniyorum ondan progestan dex onun kutusuna da bugun 310 verdim acaba kalp atisindan sonra da devam edicek miyiz bunlara tup bebek hamisleri farklı mi oluyor hep kullaniyormuyuz bunlari
Transfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım varTransfer hariç 5.gün . Gerçi Yürümüyorum ki hep yatıyroum sadece tuvalete ve iğneye kalkıyorum. Annem yardımcı oluyo buraya taşındım sonuç çıkana kadar resmen
Teşekkurler canimHaftaya göre değişiyor. Karından bakılıyor genelde
Bolca salavat çekerek gidin , inşirah suresi dinleyin. Bu kavuşmak için attıgınız en büyük adım olacak. Doktorum bana 1.5 saat lavaboya çıkma demişti . 1 saat sonra çok sıkıştım ayağa kalkmadan sürgü kullandım. 2 saat sonra taburcu oldum . Normal hayata devam ettim ertesi günBenim yarın saat 15.00 te transferim war
Ben yatmadım. Hatta işe başladım dinlenmeden. Sadece ağır kaldırmadım evi de süpürdüm araç da sürdümTransfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım varevin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz
Ya doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artıkTransfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım varevin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz
Alttan canımKızlar keseni görmek icin ultrasonda altanmi bakiyolar ya karinanmi
İlk haftalar henüz karından görmek pek mümkün olmuyor, vajinal ultrasonla bakılıyor. Daha sonra karından.Kızlar keseni görmek icin ultrasonda altanmi bakiyolar ya karinanmi
Litunis fitili 316 tl ye aldım bu sabah.Litunis fitil vermisti doktor 750 liraymis bu ne la dedim 3 kutu kullandim simdiye kadar icim acidi kocam bey sagolsun parayi dusunme diyot ama bi yerde de is ticaretten baska bisey degil daha fazla kullanmak gerekirse progestan a gecicem bende icerik ayni baktim çünkü bu üzücü
İlk kaç gün dinlendin? Ben 3-4 gün yatmak istiyorum acaba hata mı ederim?Ben yatmadım. Hatta işe başladım dinlenmeden. Sadece ağır kaldırmadım evi de süpürdüm araç da sürdüm
Ben hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ama yaşım 37 ve çok masraf ettik şansa bırakmak istemiyorum. Bı daha tüp Bebek yaptirabilir mıyım bilmiyorumYa doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artık
Çok iyi anlıyorum. 8. Güne zor dayandım 5. Gün embriyosu ile. Çok şükür 8. Gün kanda çıktıKızlar elimde kaset testim var 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3. Gün. Sizce testi en etken ne zaman yapayım. Bi 5 diyorum bi 7sizce? Şu bekleyiş deli ediyor. Bi şeyler yapmak istiyorum. Gün aşırı test yapsam vakit hızlı mı geçer yoksa daha zehir mi ederim emin değilim kafam çok karışık. Bir şeyler yapmalıyım
Benim doktorum beni iyi tanıyordu. Sen yatarsan kafanı durmadan bebeğe takarsın. Kafan meşgul olmalı git çalış dediİlk kaç gün dinlendin? Ben 3-4 gün yatmak istiyorum acaba hata mı ederim?
Umarim birdahaya gerek kalmadan alirsiniz yavrunuzu kucağınızaBen hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ama yaşım 37 ve çok masraf ettik şansa bırakmak istemiyorum. Bı daha tüp Bebek yaptirabilir mıyım bilmiyorum
En son 110 a aldım.Fiyatini hatirliyor musun acaba cancazim
Ben de 5. Günüm tam 8+0'ds duyduk kalbiArkadaşlar doktorum şehir dışında olduğundan ultrason İçin haftaya gel dedi. Ben de dayanamadım kan verdim, 3004 Çıktı:)
ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıkmıştı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıkmıştı :)
1500 ü geçince kese çıkıyormuş acaba haftaya kalp atışı da duyulur mu
Not: 1 Ağustos OPU 6 Ağısytos transfer
Evet açıkçası bende biraz yanlız kalip dua etmek istiyorumUmarim birdahaya gerek kalmadan alirsiniz yavrunuzu kucağınızakendini cok yormadan günlük hayatina dön dedi dr bana. Cok yatma kan akisini engelleme agir kaldirma... baska uyarisi yoktu haaa birde bol su ic ....bol bol dua ve umut ve moral en büyük desteğimiz
Merhaba , bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama aynı düşünce benim kafamda da dönüyor beta hcgyi yükseltmiş olabilir mi diye ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi yükseltiyormuş benim dondurulmuş embriyo olduğu için o ihtimal de yok hep yazılar falan okuyorum ama bulamıyorum yani . Sende durumlar nedir ? Hiç idrar testi yaptın mı ?Progesteron fitili ve iğnesi ve estrofem de hcg yükseltip yanıltır mı acaba testte
Ben de aynısından düşünüyorum, Allah nasip ettiyse olucak diyorum inşallah Allah hepimize nasip ederEvet açıkçası bende biraz yanlız kalip dua etmek istiyorumkafa dinlemek misafir almamak ailem ile kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?