2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Transfer hariç 5.gün . Gerçi Yürümüyorum ki hep yatıyroum sadece tuvalete ve iğneye kalkıyorum. Annem yardımcı oluyo buraya taşındım sonuç çıkana kadar resmen
Cnm ben hiç yatmadım. Yemek bulaşık çamaşır çok eğilip kalkmadan yaptım. Ev içinde yürüyüşler kan dolaşımını acar...rahmin suya ihtiyacı oluyormuş tutunma sürecinde. Ben bol su içtim hiç elimden düşmedi şişem. Sonuçta etkili olduğuna inanıyorum. Gerçi doktorlarında dediği gibi tutunacak olan taklada atsan tutunur

Eger kabul edersen Benim elimde kalan soguk zincirden cikarmadan muhafaza ettigim ilaclar var aksam onlari toplayip isimlerine ve dozlarina bakip bilgisini veririm cunku cok maaliyetli bu isler bir hayir duan yeter bana
Çok teşekkür ederim ama başka ihtiyacı olan varsa o da faydalanabilir. Çünkü ben izmire gidiyorum özele, bidahaki işlem için maddi olarak hazırlık yapmamız lazım. Ege üniversitesine de başlayacak olursak devlet hakkımız için, hemen sıra gelmiyor malesef. Elimde bekletmiyim ilaçları başka işleme girecek olan varsa faydalansın Söylemen yeter yüreğine sağlık Allah gönlüne göre versin canım Allah razı olsun

Bu benim dördüncü daha uğraşamam diye dikkat ediyorum ya . Benim de su şişem elimde rahim kan akışı için kalkıp bi tur yürüyüp yatıyorum . Havuç suyu rahim suyuna iyi avakado da öyle . Madem dinlenmiyorsun bari yediklerine dikkat et Allah’ın izniyle tutunsun

Kızlar elimde kaset testim var 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3. Gün. Sizce testi en etken ne zaman yapayım. Bi 5 diyorum bi 7 sizce? Şu bekleyiş deli ediyor. Bi şeyler yapmak istiyorum. Gün aşırı test yapsam vakit hızlı mı geçer yoksa daha zehir mi ederim emin değilim kafam çok karışık. Bir şeyler yapmalıyım

7.gun dene canm cesaret edersen de 5. Günde olabilir

Kızlar aranızda 12. Gün betası 9 çıkan var mı ?
Benim önceki transferimde 12 çıkmıştı.Sonra 30,60 ve 140 oldu ardından kimyasal sonuçlandı maalesef.İnşallah sizde durumlar daha güzel ilerler öyle ilerleyenleri duymuştum o zaman tekel etmeyin testlerinizi gün aşırı tekrarlayın

Canım 2 güne test verdim tekrar değerim düşmüştü

7.gun dene canm cesaret ederseni 5. Günde olabilir
Canım önce ki transferim. Haziran ayında kimyasal olmuştu
Iyi ozmn şimdi ki değilmiş sukur

Bence çok erken cnm yok yere kendini strese sokma . Belki en erken 6. Ya da 7. Günü bakabilirsin ondan önce kana geçmemiş olursa varsa da yok diye kendini üzmüş olursun . Çok zor beklemesi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor ama güzel bi bekleyiş öyle düşün

Rica ederim canim benim

Ben çok sık acıkıyorum. Psikolojik midir bilmiyorum susam tanesi kadar şey bukadar aç olamaz
Ahahah bence de bir susam bu kadar acikmamali ayni sorun bende de var ben bazen 2 bazen tek ogun beslenen biriydim saat basi acikiyorum icim cekiliyor galiba boyle boyle susam olucak karpuz

Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna.Umudunu kaybetme hiç bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…