2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar transfer öncesi ve sonrası yediğiniz ya da yemediğiniz dikkat ettiğiniz yiyecekler var mı? Bana doktorum bi vitamin ilacı yazdı fiyatı da baya yüksek ama içinde tüm vitaminler varmış eczane şimdi getirmiş gidip alıcam . Ama onun yanında bal , polen ve arı sütü de karıştırıp eşimle birlikte yesek mi acaba diyorum ?

Sağol canım benim en kısa zaman da rabbim sana da bu heyecanı yaşamayı nasip etsin
Ayliiiisss ben kacırdımmı yaaaa testmı yaptınnn

Canim ben transfer öncesi dönemdeyim. Günde bir türk kahvesi 1 filtre kahve icen biri olarak filtre kahveyi biraktim , sadece türk iciyorum onu da birakamadim belki transferden sonra birakirim. Avokado ve ananas yiyorum. Protein ve sebze agirlikli besleniyorum balik yiyorum. Paketli gidalar mumkun mertebede yememeye calisiyorum. Tatli cok severim canim isterse evde az sekerli yapiyorum. Kola vs gibi seyleri icmiyorum. Findik ceviz tüketiyorum.

ayliss tadını çıkar sonuç ne olursa olsun şimdi seninle ki normal testte çıkması bence HCG yüksekliğinden erken gebelik testinin belki renk tonu düşüktür bozma moralini kan verme günün ne zaman 2 gün öncesinden kendin git ver gününde verdiğinde artışı da görmüş olursun

Benim de reglimle başlanacak tedavi nasipse . Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladım . Fındık ve cevizi de alayım onların da çok faydası var doğru diyorsun . En zoru kahveden vazgeçmek olacak sanırım bende günde 3-4 fincan kahve içiyorum ama yeter ki bebişlerimiz bizimle olsun da içemediğimiz kahve olsun dimi avokado hiç yiyemiyorum ama ananası seviyorum fakat çok çelişkili yorumlar var transfer sonrası bazıları önermiyor nedense onu da bir sormak lazım doktora aslında . Çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş çok sağlıklı yumurtalarımız ve sonrasında embriyolarımız olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…