- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.661
Çocuğu olması için mu bu esmalar çekilecek?Tabi kiişifa olsun inşallahh arkadaşın söyledikleri ya halik ya kaviyy
Tşk biliyorum soruyu başka arkadaş sormustuBenm 13.gun transfer oldum önceki tüp bebekte de 19.gun transfer oldum değerlerine ve rahîm duvarı kalınlığına göre karar veriliyor
Okuduğum bir çok sitede ananas kolaylaştırıyor yazıyordu birçok kadında yediğini yazmıştı b nde bir tane aldım transferden sonra birer dilim yedim bitene kadar. sık sık aldığım bir şey değil şuan canım hiç bir şey istemiyor zaten iştahım kapandı doktorlarıniz ne diyorsa onları uygulayın tabi ben doktor değilim sitelerden okuduklarimi i
Ayliiiisss ben kacırdımmı yaaaa testmı yaptınnnSağol canım benimen kısa zaman da rabbim sana da bu heyecanı yaşamayı nasip etsin
Ayy evet yaptım canım yaAyliiiisss ben kacırdımmı yaaaa testmı yaptınnn
FarketmemişimTşk biliyorum soruyu başka arkadaş sormustu
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Her şeyde vardır bir hayır, her şeyin vardır bir vakti diyerek denemeye devamHanımlar ben elendim. Yola devam eden arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini
Ne oldu kan mı verdin ?Hanımlar ben elendim. Yola devam eden arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini
Çok sağolun amiinnnHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Haydiii bakalımKan verdim sonuç bekliyorum ben de. Birazdan bayılcam galiba.
Kızlar transfer öncesi ve sonrası yediğiniz ya da yemediğiniz dikkat ettiğiniz yiyecekler var mı? Bana doktorum bi vitamin ilacı yazdı fiyatı da baya yüksek ama içinde tüm vitaminler varmış eczane şimdi getirmiş gidip alıcam . Ama onun yanında bal , polen ve arı sütü de karıştırıp eşimle birlikte yesek mi acaba diyorum ?
Kaçıncı günün belki geç tutunma olmuştur katlar değerin belki cnm ?14.86 çıktı yaBu sefer çok umutluydum..
Ne olur ne olmaz iki gün sonra tekrar kan verin. Artıyor mu düşüyor mu kesinleşsin.14.86 çıktı yaBu sefer çok umutluydum..
Benim de reglimle başlanacak tedavi nasipse . Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladım . Fındık ve cevizi de alayım onların da çok faydası var doğru diyorsun . En zoru kahveden vazgeçmek olacak sanırım bende günde 3-4 fincan kahve içiyorumCanim ben transfer öncesi dönemdeyim. Günde bir türk kahvesi 1 filtre kahve icen biri olarak filtre kahveyi biraktim , sadece türk iciyorum onu da birakamadim belki transferden sonra birakirim. Avokado ve ananas yiyorum. Protein ve sebze agirlikli besleniyorum balik yiyorum. Paketli gidalar mumkun mertebede yememeye calisiyorum. Tatli cok severim canim isterse evde az sekerli yapiyorum. Kola vs gibi seyleri icmiyorum. Findik ceviz tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?