2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben dün yaptım dayanamadım Bir kere yaptım ya bu sabahta yaptım yaparım artık günüme kadar

Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Kasette gayet koyulasmis canım erken gebelik testini bilemedim ama ne guzel hepsi cift cift bence hersey yolunda kendini strese sokma Allah'ın izniyle yavrunu sagsalim kucagina alirsin inşallah

Kasette gayet koyulasmis canım erken gebelik testini bilemedim ama ne guzel hepsi cift cift bence hersey yolunda kendini strese sokma Allah'ın izniyle yavrunu sagsalim kucagina alirsin inşallah
Ellerim titredi size atarken gereksiz bir korku var üzerimde çok garip mantıklı davranamıyorum rahatladım,çok teşekkür ederim

Ellerim titredi size atarken gereksiz bir korku var üzerimde çok garip mantıklı davranamıyorum rahatladım,çok teşekkür ederim
O korku sanirim doğurana kadar olacak canim hos doğurduktan sonrada korku bitmez sanmiyorum annelik sonuçta kolay değil rica ederim canim güzel şeyler düşün güzel olsun bebeğin seninle inan buna

Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım. Bir önceki kaset testle bugünkü farklı. Koyulasma olmuş.

Lekelenme hangi günden beri var ? Bide yoğun mu nasıl ? Bu zamana kadar hiç sordunuz mu doktora ?
Benim bildiğim adet olmak çok düşük ihtimal bu lekelenme tuttuğuna işaret oluyor çoğu kişide .yoğunlaşırsa Allah korusun Progestanı 2 ye çıkarır yanına proluton ekler devam eder Korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…