- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.621
5.gun oluyo canm transfer günümüz ayniBende pazartesi 15 ağustos ta transfer oldum 6 günüm karnımda ara ara ağrı oluyor birde belinde var oda yatmaktan herhalde başka belirti felan yok bende test yapasım var ama erken diye vazgeçiyorum
Ben dün yaptım dayanamadımİnşallah inşallahSiz de benim gibi sabırlısınız anlaşılan daha hiç test yapmamışsınız. Ama bendeki bu üç gündür devam eden lekelenme artık sinir bozucu olmaya başladı. Bugün bi doktora uğrayacağım. Kan alalım derse de vereceğim artık
Aa ne çıktıı? Sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane?Ben dün yaptım dayanamadımBir kere yaptım ya bu sabahta yaptım yaparım artık günüme kadar
5.gün embriyosu tekAa ne çıktıı? Sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane?
Kasette gayet koyulasmis canım erken gebelik testini bilemedim ama ne guzel hepsi cift ciftKızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Ellerim titredi size atarken gereksiz bir korku var üzerimde çok garip mantıklı davranamıyorumKasette gayet koyulasmis canım erken gebelik testini bilemedim ama ne guzel hepsi cift ciftbence hersey yolunda kendini strese sokma Allah'ın izniyle yavrunu sagsalim kucagina alirsin inşallah
Ben adetten 10 gun önce ganopeptyl kullandim canim gunde bir doz daha sonra adetimin 3. Gunu gonalf 150ml kullandim 10 gun sonrada yumurta toplamam oldu baskada bisey kullanmadimPeki hangi iğne kullandin? Dozu nasıldı?
Çok güzel canım artık biraz rahatlarsın Allah tamamına erdirsin5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
O korku sanirim doğurana kadar olacak canim hos doğurduktan sonrada korku bitmez sanmiyorum annelik sonuçta kolay değilEllerim titredi size atarken gereksiz bir korku var üzerimde çok garip mantıklı davranamıyorumrahatladım,çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim amin, rahatladım gerçekten sizde yaparsanız atın olur mu ?Çok güzel canım artık biraz rahatlarsın Allah tamamına erdirsin
Çok tatlısınızO korku sanirim doğurana kadar olacak canim hos doğurduktan sonrada korku bitmez sanmiyorum annelik sonuçta kolay değilrica ederim canim güzel şeyler düşün güzel olsun bebeğin seninle inan buna
Aynı gün transfer olduk sizinle. Bugün 5 günümüz oluyor.Bende pazartesi 15 ağustos ta transfer oldum 6 günüm karnımda ara ara ağrı oluyor birde belinde var oda yatmaktan herhalde başka belirti felan yok bende test yapasım var ama erken diye vazgeçiyorum
Anladım canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBen adetten 10 gun önce ganopeptyl kullandim canim gunde bir doz daha sonra adetimin 3. Gunu gonalf 150ml kullandim 10 gun sonrada yumurta toplamam oldu baskada bisey kullanmadim
Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım. Bir önceki kaset testle bugünkü farklı. Koyulasma olmuş.Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Ayy içim gitti bu koyu hali bide ilk baş bir şey yoktu ya kötü oldum. Sizinde aklınızda bulunsun yaparken kaset yapın artımed buKötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım. Bir önceki kaset testle bugünkü farklı. Koyulasma olmuş.
Merhaba ilkinde iki çizgi ikiside kırmızı çıkmış ovulasyon zamani gelmiş inşallah değerlendirinizHerkese merhaba. İlk defa ovulasyon yapiyorum. Aksam 7 civari yaptim ardindan 8 saat sonra testi tekrarladim. İki testi de buraya atiyorum. Catlamis mi demek?
@balkiz12345 @babyxgeliyor @shmily @Momofthecatsmelekomelek Melegim elif Mlk anns @gguulllluu
Tekrar hayırlı olsun bende artimed ile öğrenmiştimAyy içim gitti bu koyu hali bide ilk baş bir şey yoktu ya kötü oldum. Sizinde aklınızda bulunsun yaparken kaset yapın artımed bu
Lekelenme hangi günden beri var ? Bide yoğun mu nasıl ? Bu zamana kadar hiç sordunuz mu doktora ?İnşallah inşallahSiz de benim gibi sabırlısınız anlaşılan daha hiç test yapmamışsınız. Ama bendeki bu üç gündür devam eden lekelenme artık sinir bozucu olmaya başladı. Bugün bi doktora uğrayacağım. Kan alalım derse de vereceğim artık
SağolunTekrar hayırlı olsun bende artimed ile öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?