- 6 Temmuz 2022
- 2.274
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.601
Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurdumİlk denememde Prolutex kalmadığından Progestan Dex vermişlerdi. Bitince Prolutex’e geçtim. Gerçekten ikisi çok farklı. Prolutex’i vurduğum yeri tüm gün hatta günlerce hissediyorum. Tabii tek derdim bu olsun. Yoksa bir sıkıntı yaşamadım ilaçlarla ilgili. Sizin de çabucak geçer umarım
Kağıdını paylaşır mısın canım
Dualarım seninle ,Allah içine serinlik versin canım güzel olacakGunaydin kizlar benim bugün test günüm birazdan gidicem idrar testde pozitiv cikmasina ragmen hayla cok korkuyorum bana dua edin lütfen
Teşekkurler kuzum inşallah hepimizeDualarım seninle ,Allah içine serinlik versin canım güzel olacak
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar benim bugün test günüm birazdan gidicem idrar testde pozitiv cikmasina ragmen hayla cok korkuyorum bana dua edin lütfen
Imsallah canim tesekkur ederimGüzel haberlerini bekliyoruz canımdeğerlerin çok iyi çıkacak içini rahat tut
Kime söylüyorsun canım ?Sizle test günümüz aynıymış :) Sizin belirtileriniz nasıl lekelenme filan oluyor mu sizde de? İlaç dozlarımız farklıymış benim estrofem 3 adet. Fitil 3, progestan dex iğne günde 1.
Bende sizinle aynı gün transfer oldum aynı belirtilerim var korkuyorum yA tutmadıysa diye test yapmaktanda korkuyorumBende pazartesi 15 ağustos ta transfer oldum 6 günüm karnımda ara ara ağrı oluyor birde belinde var oda yatmaktan herhalde başka belirti felan yok bende test yapasım var ama erken diye vazgeçiyorum
Size :)Kime söylüyorsun canım ?
Ne belirtiniz vardı mesela daha önceki transferinizde?Aynı gün transfer olmuşuz.
Daha önceki negatifimde baya belirtilerim vardı ama sonuç negatif.
Bence bunlar tamamen ilaçlardan.
Bozmayın moralinizi.
Ayy ikimizde kanda güzel görürüz inşallahSize :)
Benimde 1397 idi canim 14 yumurta toplandı 7si 5. Gune gidiyo transfer daha olmadimKızlar birşey sormak istiyorum yumurta catlama öncesi e2 değeriniz neydi? Ve transfer sonrası gebelik ile sonuçlandı mi?
İnşallah inşallahAyy ikimizde kanda güzel görürüz inşallahlekelenme, ağrı, sızı yok Sizin ilaç alımı gayet normal benimkinde anormallik var gibi ama değişiyor işte doktordan doktora
Peki hangi iğne kullandin? Dozu nasıldı?Benimde 1397 idi canim 14 yumurta toplandı 7si 5. Gune gidiyo transfer daha olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?