2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor ? Doktorlar neye bakıyor biliyor musunuz ?
Yok ben daha doktora gitmedim testi erken yaptım ama direniyorum Perşembe günü gidecem uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük dedim.tabi doktor ölçüm yapıp ona göre belirler.normal adete göre 4 hafta 1 gün 5. Gün embriyosu. Olduğu için 4+6 oluyormuş

Buna göre bende 4 hafta 6 günlük gozukoyorum

Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor ? Doktorlar neye bakıyor biliyor musunuz ?

Bu siteye göre zaten okumuşsunuzdur tüp bebeklerin normal gebelikler gibi son adetten hesaplanmadığını, transfer gününden hesaplandığını yazıyor. Ama aslı nedir bilmem.Doktor kontrolünde kese boyutuna göre net belli olur.

Hımm anladım İnşallah o aşamalara geliriz ya , içim kıpırdandı

Normal gibi mi hesaplanıyor diye kafam karışmıştıda

O zaman tam 1 aylıkken gebelik ortaya çıkıyor yani pzitifleri gördüğümüzde 1 aylik olmus oluyoruz

1685 değerle 9 yumurta 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi canım
Canım benim bugün 3 yumurta oluştu 15 mm civarında doktor gonalf verdi ve 3 gün sonraya çağırdı pazartesi çatlama iğnesi vurulacak ama şu canımı sıktı e2 270 e düşmüş bugün. Bu ne anlama geliyor. Yani yumurtalar kalitesiz mi?

Hımm anladım İnşallah o aşamalara geliriz ya , içim kıpırdandı
Gelir gelir merak etme zaman su gibi geçiyor aslında bir bakmışsın kucağında AA daha dün gibi kızım kucucuktu şimdi 5 yaşını dolduracak .sende alacaksın kucağına inşallah dularim senle isteyen herkese anne olun yaşayın bu duyguyumaşallah sayfa birsuru güzel anneyle doldu

Senin yazdığını gördüm bugün ama çok bilgim yok kuzum ya ama en azından 1 tanesi sana can olur Allah izin verirse Yumurta başına 200 gibi bir değer veriliyor sonrası neye göre değişiyor bilmiyorum önce ki bu değerimin yarısıydı 1 embriyom vardı mesela.

Bide e2 değeri neden düştü ki düştüyse opu yapması normal mi ? Bilemedim yardımcı olmak isterdim daha çok kafanı karıştırdım

1685 değerle 9 yumurta 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi canım
—sonuç belli değil
Ya bana e2 falan hiç bilgi vermediler okadar tahlil yaptılar para aldılar sonuclarimi bilmiyorum . embriyoyunun kalitesini sordum iyi kalite demekle yetindiler .içimi hiç rahatlatmadilar içimde hep merkeze karşı güvensizlik vardı.taransferimin olumsuz olacağına okadar inanmıştım ki plan yaptım öyle konuscam böyle konuscam diye 5 dondurulmuşum vardı 2 su yerleşti kalanlar sağlıklı değilmiş imha edilmiş onu bile söylemediler aklıma takıldı sordum soylediler

Ahh canım o da küçük ama abla olacak kadar büyümüş maşallah Amiin hepimiz inşallah.
Allah razı olsun

Tarlusal kullanıyorum acaba o mu düşürdü bilemedim ki 355 ti neden düştü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…