- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.561
Buna göre bende 4 hafta 6 günlük gozukoyorumProf. Dr. Kemal ÖZERKAN » Gebelik Yaşınızı Hesaplayın
Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN Gebelik Yaşınızı HesaplayınKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı | Jinekolojik Onkoloji ve Endoskopik Cerrahikemalozerkan.com
Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor ? Doktorlar neye bakıyor biliyor musunuz ?Buna göre bende 4 hafta 6 günlük gozukoyorum
Yok ben daha doktora gitmedim testi erken yaptım ama direniyorum Perşembe günü gidecem uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük dedim.tabi doktor ölçüm yapıp ona göre belirler.normal adete göre 4 hafta 1 gün 5. Gün embriyosu. Olduğu için 4+6 oluyormuşSon adet tarihine göre mi hesaplanıyor ? Doktorlar neye bakıyor biliyor musunuz ?
Buna göre bende 4 hafta 6 günlük gozukoyorum
Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor ? Doktorlar neye bakıyor biliyor musunuz ?
Gözünaydın cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsınBugün güzel haberler hep peş peşe
Katlana katlana gitsin inşallah
Hımm anladımYok ben daha doktora gitmedim testi erken yaptım ama direniyorum Perşembe günü gidecem uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük dedim.tabi doktor ölçüm yapıp ona göre belirler.normal adete göre 4 hafta 1 gün 5. Gün embriyosu. Olduğu için 4+6 oluyormuş
Normal gibi mi hesaplanıyor diye kafam karışmıştıdaBu siteye göre zaten okumuşsunuzdur tüp bebeklerin normal gebelikler gibi son adetten hesaplanmadığını, transfer gününden hesaplandığını yazıyor. Ama aslı nedir bilmem.Doktor kontrolünde kese boyutuna göre net belli olur.
1685 değerle 9 yumurta 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi canımKızlar birşey sormak istiyorum yumurta catlama öncesi e2 değeriniz neydi? Ve transfer sonrası gebelik ile sonuçlandı mi?
O zaman tam 1 aylıkken gebelik ortaya çıkıyor yani pzitifleri gördüğümüzde 1 aylik olmus oluyoruzYok ben daha doktora gitmedim testi erken yaptım ama direniyorum Perşembe günü gidecem uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük dedim.tabi doktor ölçüm yapıp ona göre belirler.normal adete göre 4 hafta 1 gün 5. Gün embriyosu. Olduğu için 4+6 oluyormuş
Canım benim bugün 3 yumurta oluştu 15 mm civarında doktor gonalf verdi ve 3 gün sonraya çağırdı pazartesi çatlama iğnesi vurulacak ama şu canımı sıktı e2 270 e düşmüş bugün. Bu ne anlama geliyor. Yani yumurtalar kalitesiz mi?1685 değerle 9 yumurta 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi canım
Gelir gelir merak etme zaman su gibi geçiyor aslında bir bakmışsın kucağındaHımm anladımİnşallah o aşamalara geliriz ya , içim kıpırdandı
Sanırım öyle 5 .gün embriyosuysa üstüne 5 gün köy ya ay buyumuste kocaman olmuşlarO zaman tam 1 aylıkken gebelik ortaya çıkıyor yani pzitifleri gördüğümüzde 1 aylik olmus oluyoruzsanirim
Senin yazdığını gördüm bugün ama çok bilgim yok kuzum ya ama en azından 1 tanesi sana can olur Allah izin verirseCanım benim bugün 3 yumurta oluştu 15 mm civarında doktor gonalf verdi ve 3 gün sonraya çağırdı pazartesi çatlama iğnesi vurulacak ama şu canımı sıktı e2 270 e düşmüş bugün. Bu ne anlama geliyor. Yani yumurtalar kalitesiz mi?
Ya bana e2 falan hiç bilgi vermediler okadar tahlil yaptılar para aldılar sonuclarimi bilmiyorum . embriyoyunun kalitesini sordum iyi kalite demekle yetindiler .içimi hiç rahatlatmadilar içimde hep merkeze karşı güvensizlik vardı.taransferimin olumsuz olacağına okadar inanmıştım ki plan yaptım öyle konuscam böyle konuscam diye 5 dondurulmuşum vardı 2 su yerleşti kalanlar sağlıklı değilmiş imha edilmiş onu bile söylemediler aklıma takıldı sordum soylediler1685 değerle 9 yumurta 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi canım
—sonuç belli değil
10000 üstü cikti makina olcemediKızlar birşey sormak istiyorum yumurta catlama öncesi e2 değeriniz neydi? Ve transfer sonrası gebelik ile sonuçlandı mi?
Ahh canım o da küçük ama abla olacak kadar büyümüş maşallahGelir gelir merak etme zaman su gibi geçiyor aslında bir bakmışsın kucağındaAA daha dün gibi kızım kucucuktu şimdi 5 yaşını dolduracak .sende alacaksın kucağına inşallah dularim senle isteyen herkese anne olun yaşayın bu duyguyu maşallah sayfa birsuru güzel anneyle doldu
Ben blasta göre 3 hafta 2 günlük oluyorumSanırım öyle 5 .gün embriyosuysa üstüne 5 gün köy ya ay buyumuste kocaman olmuşlar
Ya büyüdü teyzesi plan yapıyor altını degistircekmis mama yapacakmış adını bile koydu kız olursa elisAhh canım o da küçük ama abla olacak kadar büyümüş maşallahAmiin hepimiz inşallah.
Allah razı olsun
Tarlusal kullanıyorum acaba o mu düşürdü bilemedim kiSenin yazdığını gördüm bugün ama çok bilgim yok kuzum ya ama en azından 1 tanesi sana can olur Allah izin verirseYumurta başına 200 gibi bir değer veriliyor sonrası neye göre değişiyor bilmiyorum önce ki bu değerimin yarısıydı 1 embriyom vardı mesela.
Bide e2 değeri neden düştü ki düştüyse opu yapması normal mi ? Bilemedimyardımcı olmak isterdim daha çok kafanı karıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?