- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.541
Bariz belli korktuğun gibi değil çok şükür böyle artmaya devam eder artık Allah’ın izniyleBugün de biraz daha koyu sanki.
Eki Görüntüle 3116188
Amin canımSiz bana umut oluyonuz zaten canim okudukça pozitifleri gördükçe heyecanlaniyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah
Hayırlı olsun tebrik ederimKızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar beniiaşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin
Aminn Allah razı olsunSağol canım benimen kısa zaman da rabbim sana da bu heyecanı yaşamayı nasip etsin
Artış var bencede cnmBugün de biraz daha koyu sanki.
Eki Görüntüle 3116188
Kesinlikle artmış içinizi ferah tutun bebisiniz sizinleBugün de biraz daha koyu sanki.
Eki Görüntüle 3116188
Belli tabii de, ilkinde de öyle artıyordu sonra düşüş o düşüş. O yüzden kan tahlilini bekliyorum. İnşallah dediğin gibi olurBariz belli korktuğun gibi değil çok şükür böyle artmaya devam eder artık Allah’ın izniylemaşallah sübhanallah
Oldu bu iş
Gayet koyulaşmış, hep güzel ilerlesinBugün de biraz daha koyu sanki.
Eki Görüntüle 3116188
Artış var bencede cnm
Kesinlikle artmış içinizi ferah tutun bebisiniz sizinlemaşallah
Gayet koyulaşmış, hep güzel ilerlesinTestten korkmana gerek yok bence güzel haberler alcaz inşallah Benim koyulasmadı hiç. Yarın test vermeyi hiç istemiyorum.
Canım bir kere başına geldi diye yine öyle olacak değil. İçini ferah tutBelli tabii de, ilkinde de öyle artıyordu sonra düşüş o düşüş. O yüzden kan tahlilini bekliyorum. İnşallah dediğin gibi olur
Kuzum içim de huzur vardı embriyo lari yerleştirirken şimdi biraz yorgunum birde evimize bir saat uzak hastane git gel yoruldum tabi çok garip, sen nasılsın iyi misin.Canımmm nasıl geçti senin neler hissediyorsunn
Aynı şekilde düşünüyorum daha önce defalarca gebelik programı indirip olumsuzla sonuçlanınca sildim bu sefer olursa indircemÖncekinde uğurlu gelmedi o yüzden totem kuzum shsh
Hangisi doğru acaba son adet mi transfer gunumu
İnşallah yarabbimAynı şekilde düşünüyorum daha önce defalarca gebelik programı indirip olumsuzla sonuçlanınca sildim bu sefer olursa indircemtotem
Elbette, ama ister istemez temkinli oluyor insan. Bu sefer her şeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum kiCanım bir kere başına geldi diye yine öyle olacak değil. İçini ferah tut
Merhaba esmalar nedir bana da söyler misinizBiraz yatınca topladım kendimi hemen bi. Senin söylediğin esmalar çok iyi geldi. Heyecandan adımı unuturum ben. Elime yazdım. Karanlıkta arada baktım falanAnnem de Derin nefes al yavaş yavaş ver....Bunu tekrar et yaaa lâtif diye içinden söyle...Yaa lâtif yaaa selâm.... de dedi. Seninki onunki derken kendimi bir şekilde yönetim. Hemşireler arada kendi kendime konuşuyorum diye iyi misin diye sordular Geldi geçti. Çok kolay değildi açıkcası benim için. Kasmamaya çalıştım ama ne yaptım pek bilmiyorum. Rabbim emeklerimizii görsün inşallahh
Hepimize nasip olur inşallah bu siteye de defalarca böyle isim yazdırıp olumsuz demişliğim varElbette, ama ister istemez temkinli oluyor insan. Bu sefer her şeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki
Umarım haftaya kan sonuçlarımı buradan sevinçle paylaşmak nasip olur
AminHepimize nasip olur inşallah bu siteye de defalarca böyle isim yazdırıp olumsuz demişliğim var
Sizinki uzun protokol sanırım 1 aylık tek iğne mi oldunuz ben de olmuştum 1 ayliksa iğneden sonra 15 gün içinde adet olmanız beklenir hemşire olsanız da olmasanizda haber verin der.adetin 2-3 günü muayene olursunuz estrofem reçete edilir 15 ya da 20 günlük kullanım sonrası transfer tarihi için çağrılirsiniz rahim kalınlığı uygunsa vsTeşekkür ederim cevap içinortalama kaç ay sürüyor acaba bir de zoladex vurdurdunuz mu hiç iğnesi çok korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?