2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Artış var bencede cnm

Kesinlikle artmış içinizi ferah tutun bebisiniz sizinle maşallah

Pazartesi ve Çarşamba günü kan vereceğim, artık o zaman belli olur. İnşallah bu defa sonuna kadar benimle kalır

Gayet koyulaşmış, hep güzel ilerlesin Testten korkmana gerek yok bence güzel haberler alcaz inşallah Benim koyulasmadı hiç. Yarın test vermeyi hiç istemiyorum.

İşte korkuyorum ben de, ama korkunun ecele faydası yok. Mecbur vereceğiz o kanı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba esmalar nedir bana da söyler misiniz

Hepimize nasip olur inşallah bu siteye de defalarca böyle isim yazdırıp olumsuz demişliğim var
Amin
İşte her seferinde yeni bir umutla giriliyor bu yola. Gerçekten hep olumlu tarafını görmeye çalışıyorum. Ama bir noktadan sonra geçmiş tecrübeler kıyısından köşesinden kendini hatırlatıyor bir şekilde.
Umarım çokça güzel haber paylaşırız bundan sonra

Teşekkür ederim cevap için ortalama kaç ay sürüyor acaba bir de zoladex vurdurdunuz mu hiç iğnesi çok korkunç
Sizinki uzun protokol sanırım 1 aylık tek iğne mi oldunuz ben de olmuştum 1 ayliksa iğneden sonra 15 gün içinde adet olmanız beklenir hemşire olsanız da olmasanizda haber verin der.adetin 2-3 günü muayene olursunuz estrofem reçete edilir 15 ya da 20 günlük kullanım sonrası transfer tarihi için çağrılirsiniz rahim kalınlığı uygunsa vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…