2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Seytan vesvese veriyor suanda hemen bitir bu duygulari doktorum sadece ilk 15 20 dk bile yetiyor ama demişti beni gormeye geldiginde elini karnina koyup sana yazdigim esmalari cekmelisin umut doluyor insanun içi
Biraz yatınca topladım kendimi hemen bi. Senin söylediğin esmalar çok iyi geldi. Heyecandan adımı unuturum ben. Elime yazdım. Karanlıkta arada baktım falanAnnem de Derin nefes al yavaş yavaş ver....Bunu tekrar et yaaa lâtif diye içinden söyle...Yaa lâtif yaaa selâm.... de dedi. Seninki onunki derken kendimi bir şekilde yönetim. Hemşireler arada kendi kendime konuşuyorum diye iyi misin diye sordular Geldi geçti. Çok kolay değildi açıkcası benim için. Kasmamaya çalıştım ama ne yaptım pek bilmiyorum. Rabbim emeklerimizii görsün inşallahh

Ben 2 adet sonra transfer oldum canim 15 yumurta ile sende de oyle olacaktır ohss riskine karsilik beklerler diye düşünüyorum

Transfere karar verildiğinde ilaç ve iğnelere başlanıyor ve rahim transfer gününe hazırlanıyor. 20 gün kadar bu ilaçlar kullanılıyor. Bu süreçte 2-3 kere kontrole gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar. Hazır olduğunda tarih veriliyor ve embriyonu rahme yerleştiriyorlar. Sonrasında sonuç gününü bekliyorsun. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Yok yok hic bisey olmayacak anlamlarini hemen acip okudum oyle daha etkili oldu halik yaratan ve kaviyy ise her seye gucu yeten demek bebeklerimiz icin en cok buna ihtiyacimiz yokmu zaten hepimizinde bende arabanin arkasinda tursu bidonu gibi geldim eve geldikten sonra ertesj gun israrla kabizlik basladi ikinmak zorunda kaldim ayiptir soylemesi aha dedim gitti hersey ama sonra amaaaan nasip ettiyse Allahim benimle kalacak dedim ve kovdum kafamdan benim ikinmam senin sarsilmani dover yani bide öyle düşün ahshhdhdh

Teşekkür ederim cevap için ortalama kaç ay sürüyor acaba bir de zoladex vurdurdunuz mu hiç iğnesi çok korkunç

Yaaa öylee minnoşsun kii evet ben de hemen anlamlarına baktım sen yazdıktan sonra. Yoktan var eden olmayanı olduran yazıyordu. Dedim doğru yoldayız harika. Kuru kayısıyı suya koyucam akşamdan ılık. Bir bardak Sabah onu içecem kayısıyıda yiyecem. Tekrar su. Böyle kabızlık yaşamayacağıma inanıyorum. Ama kabızlık halinde dophalak dedi nasıl yazılıyor bilmiyorum onu kullan dedi. Hiç kasmıcam ağrırsa parol kabızsam ilaç. İtip kalkıp sarstıkca daha çok evham oluyorum. Ama bana aşırı iyi geldin

Harika seyler düşünüp guzel seylerin hayalini kurup modunu yukseltceksin hemen biz neler atlattik bebeklerimiz ne yollarda. Gecti onlar senden benden güçlü kurban olurum onlari yaradana gözyaşım pıt

Bence doktor çok doğru diyor eğer herşeyin en iyisini yapmış ise doktor gerisi şans nasip kısmet valla gerçekten ben buna inandım hani sen dedin ya doktorum umut vermyr ben karamsar oldum hayirlsi diyip geçiyor gerçekten öyle bizim doktor bize bu sefer çok umut verdi çünkü herşey çok iyiydi embriyo beşinci gün kalitesi iyi rahim iyi problem yokk ama olmadı bakk hemde ikinci defa herşey yolundayken olmadı bencede doktora güven..gerisini Allah'a bırak Allah'a dua et namaz kıl inşallah olacak..ben geçen seferki transferimde namaz kılmaya devam ettim omadi bu sefer kilmayayaim dedim belki çok eğildim kalktım o yüzden olmadı dedim ama alakas yokmuş bu sefer de kilmadim yine olmadı..gerçekten nasippp.

Ne olur kendinizi boş yere yıpratıp üzmeyin. Yolda sarsıla sarsıla gelmenizdense böyle kendinizi üzmeniz transferi etkiler.
Bebeğiniz olabileceği en güvenli yerde, anne rahminde. Rahim duvarınız şu an ideal kalınlıkta ve karşılıklı iki duvarı birbirine yapışık gibi düşünün. Bebeğiniz o iki yumuşacık doku arasında, üstelik bir de duvar arasında bulunan koruyucu sıvı içerisinde. Herhangi bir sarsıntıdan etkilenmesi fizik kurallarına aykırı, ruhu bile duymuyor yani, merak etmeyin
Ama annesi üzülürse gayet de etkilenir. O yüzden ne kendinizi ne yavrunuzu boş yere üzmeyin. Güzel düşünün, güzel olsun

5. Gün bile çıkarmış silik çizgi bence ama herkesde böyle olduğunu sanmıyorum. Tutunma süresi belki farklı oluyordur kişiye göre. Burda daha tecrübeliler var onlar daha iyi bilir
Okudum bikac kiside canim aynen 5. Gunde bile gören olmuş ama o kadar erken yapmaya cesaret edemem heralde yaa cift cizgi bile çıksa sıkıntı çünkü bu seferde normal gebelik mi diye stres oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…