2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah sübhanallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün muayene oldum doktor 3 yumurta gördü 14-15 mm büyüklüğünde. Tarlusal kullandığım için e2 270 e düşmüş. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Pazartesi tekrar kontrol var ve muhtemelen Çarşamba yumurta toplama olacak çok heyecanlıyım acaba 5. Güne embriyo çıkar mi

Durumdan haber ver ayy cok dua ediyorum şuan Allah'ım sana bagislasin sımsıkı tutunsun inşallah
Allah razı olsun canım şimdi çıktım eve dönüyoruz valla korkulacak bişi yokmuş çok şükür çıktık bakalım gene bir sürü İlaç gerisi Rabbime kalmış

Allah razı olsun canım şimdi çıktım eve dönüyoruz valla korkulacak bişi yokmuş çok şükür çıktık bakalım gene bir sürü İlaç gerisi Rabbime kalmış
Bolbol dua ya halik ve ya kaviyy cek elini karnina koyup vesveseye kapildigin anda bile inanilmaz iyi geliyor

Çok teşekkür ederim mutlaka yapacmm Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

Kizlar cuma gunu kese gormeye cagirdilar merak ettigim sey su kese gorundugunde icinde bebekte gorunuyor mu yoksa bebek gormek icin kalp atisi gibi baska gun mu cagiriyolar yoksa ikisi bir mu gorunuyor ogun
Kimisinin kese görmeye girince görünüyor kimisinin sonradan görünüyor Rabb'im ikisinide göstersin inşallah sağlıklı bir şekilde

Merhaba kızlar beni hatırlayanınız var mı Çarşamba günü Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gittim ama hiç içime sinmedi , kilinik bence çok para göz zaten biz bi çok maliyeti gözden çıkardık ama tavırları bizi rahatsız etti . Bi gerçekten ihtiyaç olduğu için o parayı harcamak var bir de kullanılmak var . Mesela biz rahim dinlendirme işlemi yapıyoruz ilke gereği daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz diyorlar . Ee tamam rahim dinlendirme yaparken zaten embriyoları dondurmak zorundasınız bunun için 4900 ücret alıyorsunuz bir de üzerine dondurma ücreti altında aynı işleme 2 ayrı ücret alıyorlar . Kendimi hiç rahat hissetmedim. Mesela benim gen testim var tekrar gen testi istedi Betül hanım ya da rahim filmim var tekrar istedi vs vs . Açıkçası belki yine olumlu olurdu ama içine sinmesi de önemli insanın . Dün Acıbadem’e Şahin beye görüşmeye gittim . İlk evliliğimdeki tüp tedavimi orda olduğum için aslında istemiyordum ama mecburen oraya gitmek durumunda kaldım . Daha önceki kayıplarımdan dolayı embriyolar genetiğe gidip o şekilde transfer olmasını öneririm dedi ben de nasıl uygun görürseniz dedim çünkü gerçekten para gözüyle bakmıyorlar olan testleri bir daha istemiyorlar ya da aynı işleme 2 ayrı ad adı altında para istemiyorlar . Tedaviye hemen bu reglimle başlanacak . Embriyolar da genetiğe gideceği için eylüldeki reglimle transfer olacak nasipse . Çok heyecanlıyım başınızı şişirdim kusura bakmayın . Bu arada bi çok pozitif olmuş gördükçe hepsine çok sevindim kendi adıma da heyecanım arttı inş sizin sevincinize ben de ortak olurum süreçlerimiz ortak olur

Önemli olanda güvendiğiniz yerde olması çok sevindim,güzel sonuçlar almak nasip olsun

Önemli olanda güvendiğiniz yerde olması çok sevindim,güzel sonuçlar almak nasip olsun
Aminnn herkese nasip olsun inş Çok teşekkür ederim evet içine sinmesi tedavi sürecini etkileyen bir durum . Onun için şu an çok içim rahat bi an önce regl olmak için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…