- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.301
Maşallah sübhanallahKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn
Evet nar da öyle bence kesin bilgiler olmalı. Ya faydalı dır ya zararlıSanirim ananas durumunda net bir sonuc yok her doktorun kendi tecrubelerine göre edinligi bir fikir gibi
Allah razı olsun canım şimdi çıktım eve dönüyoruz valla korkulacak bişi yokmuş çok şükür çıktık bakalım gene bir sürü İlaç gerisi Rabbime kalmışDurumdan haber ver ayy cok dua ediyorum şuan Allah'ım sana bagislasin sımsıkı tutunsun inşallah
Bolbol duaAllah razı olsun canım şimdi çıktım eve dönüyoruz valla korkulacak bişi yokmuş çok şükür çıktık bakalım gene bir sürü İlaç gerisi Rabbime kalmış
Tamam canım bu arada hakkını helal et nolur bilmediğim herşeyde bana yol gosterdin rabbim kalbine göre versin inşallahBolbol duaya halik ve ya kaviyy cek elini karnina koyup vesveseye kapildigin anda bile inanilmaz iyi geliyor
Çok teşekkür ederimAminnn kuzum Allahim sana bagislasin bebisini sımsıkı tutunsuncok dua ediyorum ben transfer sırasında ya halik ve ya kaviyy esmasini cektim okadar mutluydum o ani duggularimla cok icten cektigime eminim onun hurmetine Rabbim kabul etti sende unutma cek bana da baska arkadaşım aradi muhakkak cek diye haber verdi ozaman
Kimisinin kese görmeye girince görünüyor kimisinin sonradan görünüyor Rabb'im ikisinide göstersin inşallah sağlıklı bir şekildeKizlar cuma gunu kese gormeye cagirdilar merak ettigim sey su kese gorundugunde icinde bebekte gorunuyor mu yoksa bebek gormek icin kalp atisi gibi baska gun mu cagiriyolar yoksa ikisi bir mu gorunuyor ogun
Progestan fitil kullanıyorsanız gecikme yapabilir. Çünkü gebelik destekleyici hormon. Kesin sonuç için gününüzde tahlil yapmaktan başka çare yok.Ben doğal siklus transfer oldum şimdi tutmazsa adet günüm gelince mi adet olacağım
İnşallah inşallah çok dua edelim birbirimizeİnşallah çoook teşekkür ederim umarım hepimiz için de güzel sonuçlanır5. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi
Önemli olanda güvendiğiniz yerde olmasıMerhaba kızlar beni hatırlayanınız var mıÇarşamba günü Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gittim ama hiç içime sinmedi , kilinik bence çok para göz zaten biz bi çok maliyeti gözden çıkardık ama tavırları bizi rahatsız etti . Bi gerçekten ihtiyaç olduğu için o parayı harcamak var bir de kullanılmak var . Mesela biz rahim dinlendirme işlemi yapıyoruz ilke gereği daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz diyorlar . Ee tamam rahim dinlendirme yaparken zaten embriyoları dondurmak zorundasınız bunun için 4900 ücret alıyorsunuz bir de üzerine dondurma ücreti altında aynı işleme 2 ayrı ücret alıyorlar . Kendimi hiç rahat hissetmedim. Mesela benim gen testim var tekrar gen testi istedi Betül hanım ya da rahim filmim var tekrar istedi vs vs . Açıkçası belki yine olumlu olurdu ama içine sinmesi de önemli insanın . Dün Acıbadem’e Şahin beye görüşmeye gittim . İlk evliliğimdeki tüp tedavimi orda olduğum için aslında istemiyordum ama mecburen oraya gitmek durumunda kaldım . Daha önceki kayıplarımdan dolayı embriyolar genetiğe gidip o şekilde transfer olmasını öneririm dedi ben de nasıl uygun görürseniz dedim çünkü gerçekten para gözüyle bakmıyorlar olan testleri bir daha istemiyorlar ya da aynı işleme 2 ayrı ad adı altında para istemiyorlar . Tedaviye hemen bu reglimle başlanacak . Embriyolar da genetiğe gideceği için eylüldeki reglimle transfer olacak nasipse . Çok heyecanlıyım başınızı şişirdim kusura bakmayın . Bu arada bi çok pozitif olmuş gördükçe hepsine çok sevindim kendi adıma da heyecanım arttı inş sizin sevincinize ben de ortak olurum süreçlerimiz ortak olur
Canım sen transfere girdin miÇok teşekkür ederimmutlaka yapacmm Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Önce kese oluşmuş mu ve düzgün mü ona bakıyorlar canım.Kizlar cuma gunu kese gormeye cagirdilar merak ettigim sey su kese gorundugunde icinde bebekte gorunuyor mu yoksa bebek gormek icin kalp atisi gibi baska gun mu cagiriyolar yoksa ikisi bir mu gorunuyor ogun
Bugün 4. Günüm pek bişey yok bende.Kızlar nasıl geçiyor günler bi değişiklik var mı belirti falan
Aminnn herkese nasip olsun inşÖnemli olanda güvendiğiniz yerde olmasıçok sevindim,güzel sonuçlar almak nasip olsun
Selam8.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?