2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çiğ kabak çekirdeği içi yiyin bir de avokado herhangi bir yerde yasak olduğu yazmıyor protein ağırlıklı beslenin taze iyi yıkanmış salatalar marul domates salatalık vs maydanoz u bilmiyorum riskli olabilir paketlenmiş dondurulmuş yiyecek yasak işlenmiş ürün yasak salam sucuk sosis vs.bitki çayı dikkat edin bana kalırsa içmeyin günde 1 bardak açık çay serbest biliyorum başka da bildiğim yok

günaydınnnn sızınde transfer bugun du dimiii
haydı alıp gelin bebeklerinizziii .
beraber bekleyelimm sonuclarımızıı :)

kızlar ben aşırı rahatım yaa unutuyorum hatta transfer oldugumu.
ıkı denemede de var gıbı davrandımm cok heyecanlandım ama sonuc olmayınca kendımı aptal gıbı hıssettım

bu sebeple sanırım bu defa varmıs gıcı hayal kurmak ıstemıyorum. normal bir yaşantı istiyorum.
kan zamanı yaklasınca kesın telaslanıp yıne cok heyecanlanıcam ama bu defa o surece sakin gecırcem gıbı duruyor.
ümitlenmek istemıyorum.nasibimde ne varsa o olsun.
bu defada böyle olsun bakalım ne degısecek.

transfer sayısı arttıkcaaaa nasıl hıssedecegını bılmıyorsun ve her defasında daha cok korku sarıyor ve ümitsizlik.

Bir de balık sezonu açılıyor dip balıkları yemeyin

Benim bugün evet rabbim nasip etsin Sakinlik güzel sey. İç rahatlığı huzuru metaneti bize de nasip etsin

kızlaaarr bizim hoca yeme ıcmeyle alakalı değil bu işler diyoor ısrarla.
problemınız rahım kaynaklı değil ise embrıyoo ya baglıysa sorun kesınlıkle gıda ıle ılgısı olmadıgını soyluyor.
hatta takla ad atsan bısı olmaz dıyor...
acıklaması da şu : emrbıyo kalıten ıyı deıl ve kromozomlar eksıkse kası yok tek gözü yok ise bunları yemeyle ıcmeyle dınlenmeyle olusturamazsın... kafanı böyle seylerle bosuna yorma diyor..
evet cay kahve bunlar hormonol sıkıntı olmaması adına dıkkatlı olun denıyor.
yaaa dün bana resmen nasip kısmet ve sans bu iş dedi... bunu soyledıkten sonra daha ne denir kii..
işte bu sebeple ben bu defa bayagı karamsar vee duygusuzum.
yapabıleceghım hıc bısey yok cunku

N Neptunnn söylediği şeyleri yiyorum canım yasaklılar kağıdım da yazıyor onları yemiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalış
Ne bileyim mesela dışarıda yemek yiyorsam salataya güvenemem iyi yikamazlar diye et tavuk için iyi pişmiş olması gerekiyor hani buzluğa atıyoruz ya elimizin altında olsun diye onun yerine tazesini alıp pişirmek gibi

Bizim hoca değişik bir hoca ben de bu defa yok gibi davranıcam valla en iyisi

Insallah cnm, Allah herkesin gonlundeki muradini saglikla hayirlisiyla versin. Sabah erkenden yola ciktik. 40dk sonra cocugun ihtiyaci icin durduk ve benim regl baslamis, evden cikmadan bisey yoktu 10dk. geri mi donsek napsak diye dusunduk. Devam ediyoruz bakalim. Bir sıkıntı olursa agriyla filan belli eder herhalde kendini. Ilaclari dun icmedim, bugun sabah geldi. Ölmüsüm ben

Bizim hoca değişik bir hoca ben de bu defa yok gibi davranıcam valla en iyisi
ahahah evet yaa gercekten değişik dimii..
bazen dıyorum asırı tecrubeden mı kaynaklı yanı dogrusu onun dedıgımı yoksa sıkıntılımı hocamız anlamıyorum
ama öyle açıklamalar yapıyorkı aşırı mantıklı geliyoorrr.

Canım bana kızma ama bence yanlış demiş işlenmiş az pişmiş iyi yikanmamis ürün yediğinde bakteri oluyor kafein su kaybı yapıyor hatta demir emilimini azaltıyor kan sulandırıcı yiyecekler rahimde kanamaya sebep oluyor vs.yani dediğin gibi biz elimizden geleni yaparız gerisi şans

Evet İçimize nasıl siniyorsa :) bunu yedik diye tutmaz da diyemeyiz yedik diye tuttu da. Sadece güzel beslenmeye çalışmalı

yok canım niye kızayımm biz elimizden gelenı yapıcaz ama olacagı varsa olacak onu demek ıstıyor doktor.
ben ıkıncıde korona oldum öksürük hapşırmaaa ve ıkı gun suren 40 derce ates.
transfer gunu gelır gelmez dus almak zorunda kaldım vs. dedımm kesınlıkle olmayacakk.
ama tuttuuu ve asırı uzuldum agladım korona olduummm ne olacak sımdıı emeklerım cabalarımm yanı cıldırır derecesınde hungur hungur uzulmek .
bebıs tuttu ama kımyasal oldu. o zmn soyledu hoca zaten kromozom eksıkse ne yapabılırsın kı ıstedıgını ye ıc ne onemı var dedı.

Hiç bozma moralini inşallah sağlıkla alırsın kucağına benim Dr corona olursan 2 ay erteliyor her şey olacağına varıyor allah sana sağlıklı evlatlar versin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…