- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.221
Ay kuzum teşekkür ederim beni rahatlattın için o kdr heyacanliki Allah isteyen herkese versin inşallahAnladım kasma kendini acı falan yokbebislerini düşün onları sağ salim alıp evine git inan ne zaman koydu embriyoyu anlamadım bitti hayırlı olsun dedi .bir an acaba transfer etmedilermi diye düşündüm ekranda görüntü kalmıştı gösterdi parlayan bebisin dedi
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun@gezegenanne K Kelebek263 günaydın kızlar transferinizde başarılar güzel geçsin kucağınıza almak nasip olsun
Amin inşallah inşallah bebeklerin sana tutunur güzel sonuclar alırsın transfer bugundu degilmiAy kuzum teşekkür ederim beni rahatlattın için o kdr heyacanliki Allah isteyen herkese versin inşallah
@gezegenanne K Kelebek263 günaydın kızlar transferinizde başarılar güzel geçsin kucağınıza almak nasip olsun
AnanasGünaydın kizlar aklima takildi bebegin tutunmasi icin bisey yapmak gerekiyor mu? Yani ne yemek icmek lazim? Ne kadar dinlenmek? Benim doktorum saglikli beslen rutin hayatina dön dedi.. ama internette birsuru bilgi var su yapilacak bu edilecek diye... hangisi doğru aceba?
Allah razı olsun Cnm benim evet şimdi gidiyorum çok heyecanlıyımAmin inşallah inşallah bebeklerin sana tutunur güzel sonuclar alırsın transfer bugundu degilmi
Teşekkür ederim. Proteine dikkat ediyorum .. ananasi da ekleyeyim hemenAnanasiyi geliyormuş diye duymuştum ananas almıştım hergun bir dilim yedim.protein ağırlıklı beslen diyolar .ama ben özel bir şey yapmadim
İdrar testi yaptınız mıSizinle aynı gün 10 ağustosta oldum. normalde yarın test günüm ben bugün yaptıracam 2. Transferim. Fitilin geciktirdiğini bilmiyordum ben de ümitlenmiştim hayırlısı artık akşam görürüm sonucu
Ananas yasak canımTeşekkür ederim. Proteine dikkat ediyorum .. ananasi da ekleyeyim hemen
Ay Cook sevindim rahat ol kasma bebeklerini düşünAllah razı olsun Cnm benim evet şimdi gidiyorum çok heyecanlıyım
TebriklerHerkese selam ben de 6 ağustosta transfer oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :)
Hayırlı olsun canımHerkese selam ben de 6 ağustosta transfer oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :)
Ben yedim bir çok sitede de okudum günde bir iki dilim yene bilir diye tutunmasını yardımcı oluyormuş.suan hamileyimAnanas yasak canım
Ama çoğu internet sitesi çoğu kişi de ananas yiyor :/ ben de böyle yazmamışlar . Bi de baharatlı yeme dedi benimki ama baharat tutunmayı kolaylaştırır diyor internetteAnanas yasak canım
Evet baharat iyi diye duydum bende. En mantıklısı doktorun ne derse onu yapmak aslında :)Ama çoğu internet sitesi çoğu kişi de ananas yiyor :/ ben de böyle yazmamışlar . Bi de baharatlı yeme dedi benimki ama baharat tutunmayı kolaylaştırır diyor internette
En mantıklısı drunuza sorup yemek size liste verir diye düşünüyorum herkesin durumu farklı olabilir kan pıhtılaşma vs bence hem kafa karışıklığı olmaz hem içiniz rahat ederBen yedim bir çok sitede de okudum günde bir iki dilim yene bilir diye tutunmasını yardımcı oluyormuş.suan hamileyim
Her doktorun vardır bir bildiği bu Acıbadem in verdiği kağıt. Yer veya yemez bilememBen yedim bir çok sitede de okudum günde bir iki dilim yene bilir diye tutunmasını yardımcı oluyormuş.suan hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?