- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.201
Aynen, ben de anımsamaya çalışıyorum, ki sayısız OPU geçirdim. Bazılarında makyajlı olduğuma eminim şu an. İlk transferimde de en azından bir rimel falan vardı diye hatırlıyorum.Oje takı toka hatırlıyorum da makyajdan bende emin olamadım. Ay geçmez deniyor geçiyormuş resmen hatırlamaya çalışıyorum. Ama makyajsızdım ve çok gergin bir gündü. Akşama mesaim devam edecekti ve büyük bir yıl sonu programı olacaktı. Neyseki şimdi evime gelip dinlenicem. Geçti o günler
AminnAynen, ben de anımsamaya çalışıyorum, ki sayısız OPU geçirdim. Bazılarında makyajlı olduğuma eminim şu an. İlk transferimde de en azından bir rimel falan vardı diye hatırlıyorum.
Allahım bütün bu uğraşlar sonunda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin. O zaman hepsi unutulup gidecek zaten
Yarın için bol şans
Transfer sonrası ilaçları kullanmaya devam ettiğiniz müddetçe adet olmanız mümkün değil. Doğal siklusta, yani ilaçsız transfer olacaksanız, illa 14 gün sonra olmasa da, gebelik oluşmadığında ister istemez adet olacaksınız.Merhaba benim bi sorum olacaktır yumurta çatlatma iğnesinden 14 gün sonra gebelik yoksa kesin adet olunuyor mu
Doğal siklus evet aslında 14 gün geçti ve adet olmadım o yüzden ümitlenmeli miyim acaba diye düşündüm sadece fitil kullanıyorum bugün test yaptıracamTransfer sonrası ilaçları kullanmaya devam ettiğiniz müddetçe adet olmanız mümkün değil. Doğal siklusta, yani ilaçsız transfer olacaksanız, illa 14 gün sonra olmasa da, gebelik oluşmadığında ister istemez adet olacaksınız.
Sanki birazcık düşükKızlar, transfer sonrası 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Sizce yükselir mi? (5. Gün embriyosu) birkaç gündür mide yanması var
12. Gün dedilerSanki birazcık düşüktest gununuz 10. Gun muydu sizinde yoksa 12. Gun mu dediler size
Fazlasi da korkutuyor zaten böylesi cok daha iyi kuzum hayirlisi olsun gereken belirtiler var zatenHerkese günaydın, bugün transfer sonrası 6.günüm, çok nadir kasık krampları-onlar da belli belirsiz-dışında bir belirtim yok. Biraz bazal vücut ısım yüksek, 2-3 gündür de geceleri terleyerek uyanıyorum....perşembe test günüm, çok bir şey hissedememek üzüyor.
Ozaman bekle yukselme ihtimali var Allah sana bagislasin inşallahhhhhh12. Gün dediler
İnşallah çoook teşekkür ederim umarım hepimiz için de güzel sonuçlanırÇok sevindimmm sağlıkla devam etsin inşalllahhKaçıncı gün bebişiydi?
Doğal siklusta doktor kaçıncı gün kan tahlili istiyor ki? Fazla erken değilse (hangi gün transfer oldunuz bilmiyorum) yapın, içiniz rahat etsin.Doğal siklus evet aslında 14 gün geçti ve adet olmadım o yüzden ümitlenmeli miyim acaba diye düşündüm sadece fitil kullanıyorum bugün test yaptıracam
İnşaAllah canım teşekkür ederim umudum yok aslında ama dün testte ilk kez hayalet gibi bir çizgi gördüm onun için kan verdimOzaman bekle yukselme ihtimali var Allah sana bagislasin inşallahhhhhh
GünaydınHerkese günaydın, bugün transfer sonrası 6.günüm, çok nadir kasık krampları-onlar da belli belirsiz-dışında bir belirtim yok. Biraz bazal vücut ısım yüksek, 2-3 gündür de geceleri terleyerek uyanıyorum....perşembe test günüm, çok bir şey hissedememek üzüyor.
İki gün sonra tekrarlayın, başka çaresi yok. Umarım artarKızlar, transfer sonrası 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Sizce yükselir mi? (5. Gün embriyosu) birkaç gündür mide yanması var
İnşaAllah canım teşekkür ederimİki gün sonra tekrarlayın, başka çaresi yok. Umarım artar
Bende aşırı acıkma stres daha ne bilim uyuşma bir sürü şey, bu arada kaç tane transfer olacak siniz aminn inşallahAminn sular seller gibii sakin sakin geçsin. Alalım da gelelim minik kuşlarımızı. Yeter ayrı kaldığımız. İlaçlar beni de sallıyor bir miktar. Sanki beni acıktırıyor yaa. Var mıdır ki acıkan. Stresten belki de.
Sizinle aynı gün 10 ağustosta oldum. normalde yarın test günüm ben bugün yaptıracam 2. Transferim. Fitilin geciktirdiğini bilmiyordum ben de ümitlenmiştim hayırlısı artık akşam görürüm sonucuDoğal siklusta doktor kaçıncı gün kan tahlili istiyor ki? Fazla erken değilse (hangi gün transfer oldunuz bilmiyorum) yapın, içiniz rahat etsin.
Progestan fitili diyorsunuz sanırım, o da geciktirir elbette. Hamileliği desteklemek için kullanılıyor sonuçta. Bırakınca ve gebelik yoksa adet olunuyor.
Güzel haberlerinizi alırız inşallahSizinle aynı gün 10 ağustosta oldum. normalde yarın test günüm ben bugün yaptıracam 2. Transferim. Fitilin geciktirdiğini bilmiyordum ben de ümitlenmiştim hayırlısı artık akşam görürüm sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?