2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa aynıyız canım o zaman❤. Insallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım. Sen kontrole falan gittin mi
Aynen oyle 😊Gec dollenme oldugu icin gitmedim iki kere kan verdim ilk degerim 21 cıktı 4 gün sonra 197 cıktı 24 de gitcem insaallah hem kalp atışını da görürüm belki

Aynen oyle 😊Gec dollenme oldugu icin gitmedim iki kere kan verdim ilk degerim 21 cıktı 4 gün sonra 197 cıktı 24 de gitcem insaallah hem kalp atışını da görürüm belki
Insallah canim. Beklemek hem çok zor hem de ne bileyim böyle tatlı bir heyecanı var. Değerlerin çok güzel yükselmiş maasallah. ☺

Ben beta ları takip ediyorum canım. Bide cuma ya randevu aldım bakalım
Ah o betalari takip etmek yok mu. Cehalet mutluluktur diye boşuna demiyorlar. Kizimda betanin yükselmesi falan hiçbir şey bilmiyordum. Yaptim testi 702 çıkmıştı aaa hamileyim deyip bir kaç gün sonra gidip keseyi görmüştüm. Simdi biliyoruz ya 3 kere kan verdim. 3undede o bir saat 1 yıl gibi geldi 🤣🤣sen 5+4 de gidiyorsun değil mi canim. Benim de cumartesi 5+3 de randevum. Insallah hayırlı ve güzel haberleri alırız 🤲🤲🤲

Ben gittim yine kan verdim 😅 dusun düşün bilmem nedir işin e döndüm resmen 😅 3 gün önce 283.78 çıkmıştı bakalım şimdi kac çıkacak 😅
😅İçin rahat edecekse iyi yaptın boşver 👍😁
Bende bende yaaa. Sürekli günlük ped kontrolü manyağı oldum. En ufak şeyde acaba duscek mi boş olcak mi, o kürtaj masasına bida çıkmak istemiyorum ya
Evet aynı maalesef, ay inş bida yaşamayız görmeyiz o masayı kürtaj sebebiyle.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş
1 saate de benimki çıkar. Mutlaka haberdar edelim :)
Ben de merakla bekliyorum
Verdigim degerden yuksek ciksinda tek istedigim o yine kimyasal felan olmasin deger falan onemsiz illaki cikar zmanla saol canim❤
Öyle tabi sağlıkla bizimle olsunlar inş en önemlisi o🙏❤️

kızlr selam öncelikle anne adaylarını tebrik ederim. Sizlere bir sorum olacak yumurtlama gününden beri geçmeyen bir sağ kasık ağrım var? siz de de böyle oldu mu acaba güzel haber midir? yaklaşık 10 gün geçti yumurtlamanın üstünden ara ara batma hissediyorum. Ama ümitlenmemek içinde test yapmıyorum.
Benimde sol kasığımda ağrı var sanırım normal bu yürürken bile hafif bi sızı hissediyorum herkes normal diyor yerleşme ve kesenin oluşun ağrısıymış sanırım

6. 5 haftalik. Kızlar böyle gümbür gümbür değildi sakin sakin normal mi dedim doktora herşey normal dedi sizin ilk kalp sesiniz de benim gibi miydi

Kan sonuçlarım geldi nihayet tiroidlerim yine yerlerde tabiki onun harici sıkıntı yok sabah 10da doktora geçicem dua edin bana kızlar 🙏🏼
Geçmiş olsun, bi şekilde yoluna koyarlar onu inş benim de ilk gebeliğimin ilk zamanları olmuştu sonra normale dönmüştü..

Sizleri de ekledim kızlar. Diğer bilgileri dilediğiniz zaman paylaşabilirsiniz. (maksat sorularımızı soralım, paylaşım yapalım)
Doğum TarihiSon Adet BaşlangıcıŞehir
Merhaba ben de hamile oldugumu ogrendim tam 4. Haftada cok erken 132 cikti bu haftaya gore bu deger iyi midir kızlar erken ogrenince insan endiseleniyor 2 gunde bir kan vermemi soyledi doktorum ama ben birkac gub daha bekleyecegim galiba insallah bende agustos annesi olacagim her sey yolunda giderse

X