• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021'e Hamile olarak girmek isteyenler topluluğu :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Bismillahirrahmanirrahim...

Merhaba canlarim 30 yasinda bir erkek evlat annesiyim.. bas belasi polikistikoverliyim.oglumu tedavisiz kucagima aldim.4.ayda normal yollarla oldu.simdi 2.ciyi dusunuyorum.Rabbim bu duyguyu herkese nasip eylesin.insallah buradan size mutlu haberi verebilirim.. Simdiden postuma hosgeldiniz :)

Merhaba canlarim 30 yasinda bir erkek evlat annesiyim.. bas belasi polikistikoverliyim.oglumu tedavisiz kucagima aldim.4.ayda normal yollarla oldu.simdi 2.ciyi dusunuyorum.Rabbim bu duyguyu herkese nasip eylesin.insallah buradan size mutlu haberi verebilirim.. Simdiden postuma hosgeldiniz :)

amin inşallah rabbim hepimize nasip eder istediğimizi ❤️ Oğlunuzu da Allah size bağışlasın inşallah bir ömür 🤗🥰🥰❤️

İnşallah Allah bana da nasip etsin🤲

İnşallah Allah isteğinize göre verir bende 1.5 yıllık evliyim bu yıl başladım denemelere Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşAllahh 🙏🙏

Back