merhabalar, buraya yazma sebebim hepinize umut olmak, şöyle ki 3 yıl denemenin sonunda bir aşılama,bir histeroskopi ve bir başarısız tüp bebek denemesi sonucunda ikinci tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum çok şükür bin şükür, ve hiç ama hiç aklımda yokken ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim hem de öğrendiğimde 2,5 aylıktı o kadar aklımda yoktu yani... diyeceğim şu ki ASSSLA umutsuz olmayın ben hele ki ilk denemem başarısız olduğundaki ruh halimi ve yaşadığım o yıkımı hiç ama hiç unutamıyorum sanki dünya başıma yıkılmıştı hiç anne olamiycam diye düşünmüştüm... şmdi doğumdan sonra tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum hayat gerçekten çok istediğiniz bir şeyi eninde sonunda veriyor yeter ki umutsuz olmayın... dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız ALLAH yar ve yardımcınız olsun sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi... Allah kimseyi evlatla sınamasın

Herkese merhaba, elimde 5 tane gonapeptyl ve 29 haziranda açmış olduğum gonalf 900 var( içinde 650 doz var) gonalf'in 13 gün içerisinde kullanılması gerekiyor. İstanbuldayım, ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum. Özelden yazabilirsiniz.

Ben yaptrıdım bugun 2 günüm transferin

Bende tek böbrekliyorum transferde 7. Günüm, ve böbreğimde taş var , benzer kadere sahibiz

Merhaba arkadaşlar benimde yarın toplama olacak tek folikülüm var birsürü şey okudum içi boş olanlar vs vs şuan 18 mm de hiç 1 folikul ile hamile kalan var mı deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim iyice stres oldum

Bende kist oluşmuş arkadaşlar o yüzden eylüle kaldı tedavim. Mutlu haberlerinizi bekliyorum, enerjimizi yüksek tutalım bugün bereket günü herkes cam bir kavanoza 1 lira dahi olsa atsın ve bebeğe niyet etsin. Mucizeleri görelim hep beraber.

Kafanı bulandırma asla moralini bozma önemli olan 1 tane sağlam yumurta. Diyelim ki boş çıktı , artık vücudun daha bir hazırlıklı yeniden iğne olursun vs sorun olmaz yani belki de dolu çıkacak . Hiç belli değil . Sakın bozma moralini moral her şeydir

Ahhh inşallah Moraller düzeldi :) yazdıklarını okudum daha da iyi geldi çok teşekkürler.Bu noktaya bile gelmesine şükür Allah hepimizin gönlüne göre versin

Ahhh inşallah Moraller düzeldi :) yazdıklarını okudum daha da iyi geldi çok teşekkürler.Bu noktaya bile gelmesine şükür Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım amin Ben güzel olacağına inanıyorum sen de İnan her şey Allah’ın takdiri. Ümitsiz olmak müslümana yakışmaz

1 olsun bizim olsun strese sokma canım kendini benimde yarın kontorl var bakalım ne durumda benim yumuş kaç tane olucak

1 olsun bizim olsun strese sokma canım kendini benimde yarın kontorl var bakalım ne durumda benim yumuş kaç tane olucak
Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah benim çarşamba opu oldu Bugün haber geldi . 4 tane toplanmıştı 3 ü döllenmiş hayırlısı bakalım resmî tatil olduğu için dr Bugün yok yarın dr ile görüşeceğim şans dileyin bana

Haydi insallah güzel haberler bekliyoruz ben 1 tane olan toplamayı yaptırdım ama içi boş çıktı sağlık olsun yola devam zaten ilk seferdi her ihtimale hazırdım önümüzde ki ay tekrar bakıcaz

Testin cikmasi kac gun surdu acaba bnmde ngs ye gidecek 4 embriyom var da merak ettim

Benim de çarşamba opu oldu 5 yumurtadan 3 u doll3ndi 5. Gunu bekliyoruz hakkımızda hayirlisi

Herşeyin hayırlısı umarım tıkır tıkır gider hiç moral bozmaya değmez mutlaka bir zamanı vardır. Öncelikli insallah senden güzel haberler bekleyelim Sonra benim devam insallah
Öyle tabiki herşeyin bi vakti zamanı var rabbim biliyordur Son iğnelerimi yaptım geldim bakalım yarın ne diyecek ya iğneye devam ya tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…