- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.023
- 83
- Konu Sahibi venusvenus88
-
Herkese merhaba, 33 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim. Doğuştan çift rahimli tek böbrekliyim ve polikistik overim var. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat 3 gün önce adet olmam gerekirken hala olamadım. 1 ay önce de histereskopi yapıldı. Kahverengi bir akıntım var 3 haftadır devam ediyor. Tüp bebek yaptıracaklar var ise deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Ben yaptrıdım bugun 2 günüm transferinHerkese merhaba, 33 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim. Doğuştan çift rahimli tek böbrekliyim ve polikistik overim var. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat 3 gün önce adet olmam gerekirken hala olamadım. 1 ay önce de histereskopi yapıldı. Kahverengi bir akıntım var 3 haftadır devam ediyor. Tüp bebek yaptıracaklar var ise deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Bende tek böbrekliyorum transferde 7. Günüm, ve böbreğimde taş var , benzer kadere sahibizHerkese merhaba, 33 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim. Doğuştan çift rahimli tek böbrekliyim ve polikistik overim var. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat 3 gün önce adet olmam gerekirken hala olamadım. 1 ay önce de histereskopi yapıldı. Kahverengi bir akıntım var 3 haftadır devam ediyor. Tüp bebek yaptıracaklar var ise deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Kafanı bulandırma asla moralini bozma önemli olan 1 tane sağlam yumurta. Diyelim ki boş çıktı , artık vücudun daha bir hazırlıklı yeniden iğne olursun vs sorun olmaz yani belki de dolu çıkacak . Hiç belli değil . Sakın bozma moralini moral her şeydirMerhaba arkadaşlar benimde yarın toplama olacak tek folikülüm var birsürü şey okudum içi boş olanlar vs vs şuan 18 mm de hiç 1 folikul ile hamile kalan var mı deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim iyice stres oldum
Ahhh inşallahKafanı bulandırma asla moralini bozma önemli olan 1 tane sağlam yumurta. Diyelim ki boş çıktı , artık vücudun daha bir hazırlıklı yeniden iğne olursun vs sorun olmaz yani belki de dolu çıkacak . Hiç belli değil . Sakın bozma moralini moral her şeydir
Amin canım aminAhhh inşallahMoraller düzeldi :) yazdıklarını okudum daha da iyi geldi çok teşekkürler.Bu noktaya bile gelmesine şükür Allah hepimizin gönlüne göre versin
1 olsun bizim olsunMerhaba arkadaşlar benimde yarın toplama olacak tek folikülüm var birsürü şey okudum içi boş olanlar vs vs şuan 18 mm de hiç 1 folikul ile hamile kalan var mı deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim iyice stres oldum
Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah benim çarşamba opu oldu Bugün haber geldi . 4 tane toplanmıştı 3 ü döllenmiş hayırlısı bakalım resmî tatil olduğu için dr Bugün yok yarın dr ile görüşeceğim şans dileyin bana1 olsun bizim olsunstrese sokma canım kendini benimde yarın kontorl var bakalım ne durumda benim yumuş kaç tane olucak
Haydi insallah güzel haberler bekliyoruz1 olsun bizim olsunstrese sokma canım kendini benimde yarın kontorl var bakalım ne durumda benim yumuş kaç tane olucak
Bende her ihtimale hazırladım kendimi çok kaptırmak istemiyorumHaydi insallah güzel haberler bekliyoruzben 1 tane olan toplamayı yaptırdım ama içi boş çıktı sağlık olsun yola devam zaten ilk seferdi her ihtimale hazırdım önümüzde ki ay tekrar bakıcaz
Testin cikmasi kac gun surdu acaba bnmde ngs ye gidecek 4 embriyom var da merak ettimBizimki pgt degilde daha ayrintilisi 5.gun embriyolarina ngs oldu bende bir kromozom bozuklugu cikmisti o yuzden istedi doktorum.hafif bir bozuklukmus ama oncesinde negatif denememiz oldugu icin riske atmayalim dedi doktorumuz.ben medovaya gidiyorum ama medovada yapilmadi embriyolara 5.gunde biyopsi yapildi ankarada bir genetik labaratuarina gonderildi ordan geldi sonucumuz
Benim de çarşamba opu oldu 5 yumurtadan 3 u doll3ndi 5. Gunu bekliyoruz hakkımızda hayirlisiSenin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah benim çarşamba opu oldu Bugün haber geldi . 4 tane toplanmıştı 3 ü döllenmiş hayırlısı bakalım resmî tatil olduğu için dr Bugün yok yarın dr ile görüşeceğim şans dileyin bana
Herşeyin hayırlısı umarım tıkır tıkır gider hiç moral bozmaya değmez mutlaka bir zamanı vardır. Öncelikli insallah senden güzel haberler bekleyelimBende her ihtimale hazırladım kendimi çok kaptırmak istemiyorum
Hadi hayırlı olsun canımBenim de çarşamba opu oldu 5 yumurtadan 3 u doll3ndi 5. Gunu bekliyoruz hakkımızda hayirlisi
Öyle tabiki herşeyin bi vakti zamanı var rabbim biliyordurHerşeyin hayırlısı umarım tıkır tıkır gider hiç moral bozmaya değmez mutlaka bir zamanı vardır. Öncelikli insallah senden güzel haberler bekleyelimSonra benim devam insallah
Bizim ngs sonucumuz 15 gunde gelmistiTestin cikmasi kac gun surdu acaba bnmde ngs ye gidecek 4 embriyom var da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?