Canim o akinti oluyor bende 4 5 gun oldu o akinti hatta doktora demistim kontrolde agri ve akinti tedavimizin basarili ilerledigini gosteriyor demisti.o kontrolden 4 5 gun sonra yumurtam.toplanmisti.nerde tedavi oluyorsun hangi sehirdesin
Novafertıl Konya canım. Ama geçen muayenede çok iyi çok fazla yumurtan var çapları çok iyi demişti

Evet bastan baslayacaksiniz..Rezerv sikintiniz yoksa tabi..bu yumurtalardan zaten elinizde 1 kalmis 18 mm den kucuk toplananlar genelde olgun cikmaz ben bu durumu cok yasadim o yuzden soyluyorum..opu olsaniz bile kendinizi hazırlayın bu duruma.. en azindan 1 ciksa bile havuz yapmanizi tavsiye ederim..yani bir daha toplama yaptirip biriktirmeyi..

Yani opu yaptırıp adetimi beklememi adetimde tekrar bu iğnelere başlayıp tekrar toplattırıp biriktirmeyi transferi daha çok yumurta İle yapmayı öneriyorsunuz doğru mu

Yani opu yaptırıp adetimi beklememi adetimde tekrar bu iğnelere başlayıp tekrar toplattırıp biriktirmeyi transferi daha çok yumurta İle yapmayı öneriyorsunuz doğru mu
O kadar igne oldum opu olayim derseniz evet..ilk denemeniz ise tek yumurta ile transfer sansinizi da deneyebilirsiniz tabi sizin karariniz..ama negatif almak insani cok üzüyor.. Ama eger cok yumurtaya sahipseniz zaten bir sonraki opuda daha fazla toplanir daha cok sansiniz olur..Benim 35 ten sonra rezerv azaldi..3 gorunsede hep 1 tanesi onden gitti digerleri olgun cikmadi..

Canim aynisi gecen ay bana oldu. 7 yumurta gorunuyordu. Doktor en az 4-5 toplariz demisti. Ignelere basladik, 5. gunde kontrole gittik ve bom! Sadece bir tanesi asiri buyumus ve digerlerini baskilamisti. Yani catlama yok aslinda. Bazen boyle olabiliyormus. Doktor cok saskinim, hic beklemiyordum ama olabiliyor malesef dedi. 5. gunde birakalim, onunuzdeki ay devam edelim yeniden dedi. Biraktik. Bu ay regl bekliyorum. Bu arada bi ilac verdi, tahmini soyledigi regl gununden 10 gun once basla dedi. Regl olunca birak, 2. gun gel dedi. Oyle yaptim ben de. Bekliyorum bakalim.

Bir yorum yapmadı yaşanabilir böyle şeyler dedi
Acaba doktor hatasindan mi yasaniyor bu durum ilacin dozuyla ilgili olabilirmiki birinin asiri buyuyup digerlerini baskilamasi .biz tum umudumuzu maddiyatimizi bu tedaviye baglarken doktorlarin aciklama yapmamasi cok sinir ediyor insani tamam belki gercekten beklenmedik elde olmayan bir durumdur ama gecistirmeyi degilde bir aciklama bekliyor insan

Fuat Ali benim. Aslında okuduğum kadarıyla sanıyorum sizinle aynıyız ben de bu akşam çatlatma iğnesini vurdum çarşamba günü yumurta toplama yapılacak
Evet ben de az önce vuruldum çatlatma iğnesini çarşamba sabah 09:00 randevum . rabbim yardımcımız olsun inşallah Doktorundan memnun musun?

Evet ben de az önce vuruldum çatlatma iğnesini çarşamba sabah 09:00 randevum . rabbim yardımcımız olsun inşallah Doktorundan memnun musun?
benim de 09.30 amin cümlemizin inşallah Ben çok memnunum. Fazlaca tavsiye üzerine gittim. Çevremde aynı kliniğe gitmiş ve olumlu sonuç almış fazlaca arkadaş vardı. Yani şu ana kadar doktordan ya da merkezden yana sorun yaşamadım ama senin durumun biraz da yumurtalarla ilgili galiba değil mi?

Herkese merhaba kizlar 1 asilama ve 1 tup bebek negatif sonuclandi.bu yil 2.tup bebek tedavimiz oldu haziran ayinda yumurtam toplandi.4 tane5.gun embriyomuz genetikten gecti donduruldu.agustos ayinda transfer olacagiz insallah
bu genetik dediğiniz pgt diye bir testten bahsediyorlar o mu acaba? Kesin yapıyorlar mı o testi her yerde?

bu genetik dediğiniz pgt diye bir testten bahsediyorlar o mu acaba? Kesin yapıyorlar mı o testi her yerde?
Bizimki pgt degilde daha ayrintilisi 5.gun embriyolarina ngs oldu bende bir kromozom bozuklugu cikmisti o yuzden istedi doktorum.hafif bir bozuklukmus ama oncesinde negatif denememiz oldugu icin riske atmayalim dedi doktorumuz.ben medovaya gidiyorum ama medovada yapilmadi embriyolara 5.gunde biyopsi yapildi ankarada bir genetik labaratuarina gonderildi ordan geldi sonucumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…