- Konu Sahibi venusvenus88
-
Novafertıl Konya canım. Ama geçen muayenede çok iyi çok fazla yumurtan var çapları çok iyi demiştiCanim o akinti oluyor bende 4 5 gun oldu o akinti hatta doktora demistim kontrolde agri ve akinti tedavimizin basarili ilerledigini gosteriyor demisti.o kontrolden 4 5 gun sonra yumurtam.toplanmisti.nerde tedavi oluyorsun hangi sehirdesin
Bende konya medovada yaptiriyorum.hic canini sikma tek yumurta altin yumurta oluyor tutuyor bazen rabbimden umit kesilmezNovafertıl Konya canım. Ama geçen muayenede çok iyi çok fazla yumurtan var çapları çok iyi demişti
Birde doktor ne dedi yani yumurtalar once cokken sonra neden boyle olmus bir aciklama yaptilarmiNovafertıl Konya canım. Ama geçen muayenede çok iyi çok fazla yumurtan var çapları çok iyi demişti
Evet bastan baslayacaksiniz..Rezerv sikintiniz yoksa tabi..bu yumurtalardan zaten elinizde 1 kalmis 18 mm den kucuk toplananlar genelde olgun cikmaz ben bu durumu cok yasadim o yuzden soyluyorum..opu olsaniz bile kendinizi hazırlayın bu duruma.. en azindan 1 ciksa bile havuz yapmanizi tavsiye ederim..yani bir daha toplama yaptirip biriktirmeyi..Ne önerirsiniz, yaşım 36 . 5 gün önce çok yumurtam vardı akıntım çok oldu azaldı 3-4 tane yumurtam kalmış bugün çatlatma iğnesi olacağım çarşamba opu dedi doktor ama bilemedim. Yumurta az ise opu ertelendiğinde yeniden mi iğneleri vurluacağım( gonal f, monıpur ve cetrelide falan ) kafam çok karıştı doktora dedim doktor bu yumurtalarını da kaybedersek ne olacak dedi bilemiyorum
Bir yorum yapmadı yaşanabilir böyle şeyler dediBirde doktor ne dedi yani yumurtalar once cokken sonra neden boyle olmus bir aciklama yaptilarmi
Yani opu yaptırıp adetimi beklememi adetimde tekrar bu iğnelere başlayıp tekrar toplattırıp biriktirmeyi transferi daha çok yumurta İle yapmayı öneriyorsunuz doğru muEvet bastan baslayacaksiniz..Rezerv sikintiniz yoksa tabi..bu yumurtalardan zaten elinizde 1 kalmis 18 mm den kucuk toplananlar genelde olgun cikmaz ben bu durumu cok yasadim o yuzden soyluyorum..opu olsaniz bile kendinizi hazırlayın bu duruma.. en azindan 1 ciksa bile havuz yapmanizi tavsiye ederim..yani bir daha toplama yaptirip biriktirmeyi..
O kadar igne oldum opu olayim derseniz evet..ilk denemeniz ise tek yumurta ile transfer sansinizi da deneyebilirsiniz tabi sizin karariniz..ama negatif almak insani cok üzüyor.. Ama eger cok yumurtaya sahipseniz zaten bir sonraki opuda daha fazla toplanir daha cok sansiniz olur..Benim 35 ten sonra rezerv azaldi..3 gorunsede hep 1 tanesi onden gitti digerleri olgun cikmadi..Yani opu yaptırıp adetimi beklememi adetimde tekrar bu iğnelere başlayıp tekrar toplattırıp biriktirmeyi transferi daha çok yumurta İle yapmayı öneriyorsunuz doğru mu
Canim aynisi gecen ay bana oldu. 7 yumurta gorunuyordu. Doktor en az 4-5 toplariz demisti. Ignelere basladik, 5. gunde kontrole gittik ve bom! Sadece bir tanesi asiri buyumus ve digerlerini baskilamisti. Yani catlama yok aslinda. Bazen boyle olabiliyormus. Doktor cok saskinim, hic beklemiyordum ama olabiliyor malesef dedi. 5. gunde birakalim, onunuzdeki ay devam edelim yeniden dedi. Biraktik. Bu ay regl bekliyorum. Bu arada bi ilac verdi, tahmini soyledigi regl gununden 10 gun once basla dedi. Regl olunca birak, 2. gun gel dedi. Oyle yaptim ben de. Bekliyorum bakalim.5 güne bir çağırdı beni de , 2 güne brr görcem demişti tedaviye başlamadan önce ama 5 güne birçağırdı
5 gün önce gelişmesi bir sürü yumurtam vardı güzel demişti. Çatlamaması için iğne Yumurta çatladı gibi akıntım oldu. 3 GÜn önce Aradım sorun yok dedi . Bugün gittim. Sadece 3 yumurtam varmış biri 22, diğeri 11 diğeri 9
Gelişmemiş dedi. Ben doktor ihmali olduğunu düşünüyorum. Yumurta çatlamaması için iğne kullandım 5 gün ama yine çatladı sanırım. 150 gonal f 150 menopur vuruldum gelişti ama tedavi sonuna doğru gelişmesi durdu . Çarşamba opu olacağım bir fikriniz var mı şuan bana öneriniz. Moralim çok düzgündü ama akıntılardan sonra moralim bozulmaya başladı. İlk tedavim bu. Özellikle bugün doktor ümitsiz konuşunca hepten yıkıldım
Acaba doktor hatasindan mi yasaniyor bu durum ilacin dozuyla ilgili olabilirmiki birinin asiri buyuyup digerlerini baskilamasi .biz tum umudumuzu maddiyatimizi bu tedaviye baglarken doktorlarin aciklama yapmamasi cok sinir ediyor insani tamam belki gercekten beklenmedik elde olmayan bir durumdur ama gecistirmeyi degilde bir aciklama bekliyor insanBir yorum yapmadı yaşanabilir böyle şeyler dedi
ben de novafertile gidiyorum doktorunuz kim?Bir yorum yapmadı yaşanabilir böyle şeyler dedi
Ali sami gürbüz sizin ki kim ?ben de novafertile gidiyorum doktorunuz kim?
amin inşallah kendime dua ederken isteyen, bekleyen herkese de dua ediyorum :)Aşılama da 75 vurmuştum çatlatma iğnesinden sonra adım atamayacak kadar ağrı olmuştubunu tahmin edemiyorum Rabbim görsün bu çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah
Siz tedavinin hangi asamasındasınızben de novafertile gidiyorum doktorunuz kim?
Fuat Ali benim. Aslında okuduğum kadarıyla sanıyorum sizinle aynıyız ben de bu akşam çatlatma iğnesini vurdum çarşamba günü yumurta toplama yapılacakAli sami gürbüz sizin ki kim ?
Evet ben de az önce vuruldum çatlatma iğnesiniFuat Ali benim. Aslında okuduğum kadarıyla sanıyorum sizinle aynıyız ben de bu akşam çatlatma iğnesini vurdum çarşamba günü yumurta toplama yapılacak
benim de 09.30 amin cümlemizin inşallahEvet ben de az önce vuruldum çatlatma iğnesiniçarşamba sabah 09:00 randevum . rabbim yardımcımız olsun inşallah Doktorundan memnun musun?
bu genetik dediğiniz pgt diye bir testten bahsediyorlar o mu acaba? Kesin yapıyorlar mı o testi her yerde?Herkese merhaba kizlar 1 asilama ve 1 tup bebek negatif sonuclandi.bu yil 2.tup bebek tedavimiz oldu haziran ayinda yumurtam toplandi.4 tane5.gun embriyomuz genetikten gecti donduruldu.agustos ayinda transfer olacagiz insallah
Hepimize hayırlı olsun inşallahBende gonal-f 150 ml vuruyorum bismillah dedik başladık hayırlısı olsun hepimiz için
Bizimki pgt degilde daha ayrintilisi 5.gun embriyolarina ngs oldu bende bir kromozom bozuklugu cikmisti o yuzden istedi doktorum.hafif bir bozuklukmus ama oncesinde negatif denememiz oldugu icin riske atmayalim dedi doktorumuz.ben medovaya gidiyorum ama medovada yapilmadi embriyolara 5.gunde biyopsi yapildi ankarada bir genetik labaratuarina gonderildi ordan geldi sonucumuzbu genetik dediğiniz pgt diye bir testten bahsediyorlar o mu acaba? Kesin yapıyorlar mı o testi her yerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?