2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gunaydin hanımlar 🤗
Anne sütünden yogurt deneyen var mi aranizda? Birkac gundur bebegim cok istahsiz pek fazla sut emmiyor ben de sutumde azalma olmasin diye dun sabahtan beri kalanini elimle sagmaya basladim ziyan olmasin diye cam bir kaseye sagiyorum kapak kapatip dolaba kaldirdim.her sagimda ayri cam kaplardan kullandim ki onceki soğuk sutun uzerine sicak eklenmesin. Bunlari yogurt mu yapsam tutar mi acaba? Saglik ocagindaki ebemiz anne sutunden lor yapabilirsin demisti.ne yapsam karar veremedim ne onerirsiniz?

Gunaydin hanımlar 🤗
Anne sütünden yogurt deneyen var mi aranizda? Birkac gundur bebegim cok istahsiz pek fazla sut emmiyor ben de sutumde azalma olmasin diye dun sabahtan beri kalanini elimle sagmaya basladim ziyan olmasin diye cam bir kaseye sagiyorum kapak kapatip dolaba kaldirdim.her sagimda ayri cam kaplardan kullandim ki onceki soğuk sutun uzerine sicak eklenmesin. Bunlari yogurt mu yapsam tutar mi acaba? Saglik ocagindaki ebemiz anne sutunden lor yapabilirsin demisti.ne yapsam karar veremedim ne onerirsiniz?
yoğurdu bilmiyorum ama lor yapanı cok duydum
çok şanslısınız mutlaka yapın bence :KK37: ama tutarmı tabi bilemem kıvamını :KK43:
anne sütüm olsaydı mutlaka denerdim sanırım :ıslık:

yoğurdu bilmiyorum ama lor yapanı cok duydum
çok şanslısınız mutlaka yapın bence :KK37: ama tutarmı tabi bilemem kıvamını :KK43:
anne sütüm olsaydı mutlaka denerdim sanırım :ıslık:
Aksamustu yogurdu mayalanmaya koydum. Cok ısıtmadan yapildigi icin sulu bir kivamda oluyormus bakalim nasil olacak☺️

eşim geldi antepten cnm.. otoban tarafları felan temiz
baya rahat geldim dedi.. ekipler hala ordaymış ne olur ne olmaz die

daha iyimisniz cnm ?
evet hala ateşi var canım 38 i geçmedi soğuk kompres ve ılık duş ile geçirmeye çalışıyoruz dış diye düşünüyorum baya ağız salgısıda arttı başka birşeysede kendini gösterir zaten çok huysuz hep memede durmak istiyor çok kısa uyuyor inşallah kolay çıkar bir kaç gün nasıl geçer bilmiyorum valla

Ben kullanıyorum canım tüm sorunları gideriyor diyemem ama kısa süreli bir rahatlama sağlıyor
Tabi bebekten bebeğe değişir doktoruna danışıp bi deneyebilirsin 😊
Ay canım ya gece fayda etse yeter birde ateş korkutuyor beni önceki çocuğum böyle olmamıştı iki gündür yanıyor çocuğum bu soğukta atletle duruyor inşallah birde üstüne hasta olmaz. Peki ateşe iyi geliyormu

İyim cnm çok şükür. Hayat 3 bebisle devam. Koşturmaca 🤭

Ufaklık bile bu hıza alıştı.

Sen nasılsın. Bebis nasıl?
Onlarmi bize alışıyor bizmi onlara bilemiyorum valla😂 yarı huzursuz bı bebegim var malesef gaz sancısı ancak bitti bı rahatlicaz derken diş fena başladı iki gündür ateş var uyku yok hep memede. Olsun ne yapalım bu günlerde geçer geçen sene bugünlerde cinsiyet konuşuyorduk şimdi neler hamdolsun bugunumuze 🤲

Ay canım ya gece fayda etse yeter birde ateş korkutuyor beni önceki çocuğum böyle olmamıştı iki gündür yanıyor çocuğum bu soğukta atletle duruyor inşallah birde üstüne hasta olmaz. Peki ateşe iyi geliyormu
Bizim daha hiç atesimiz olmadı o yüzden tetagil ateşe iyi geliyor mu bilmiyorum ama açıkçası iyi geleceğini sanmıyorum
Çok geçmiş olsun🥺

Nasil peki nelere fayda etti
Alt disleri cikarken ben hicbir sey kullanmadim aslında bir baktim çıkmışlar hic anlamadik. Ust disleri cikarken kullandim. Simdi yan kesici disler geliyor hala arada kullaniyorum. Mesela uyuyacak ama acidan uyuyamiyor agliyor yatirmadan hemen önce veriyorum.poseti bir cay tabagina dokup parmagimi islatip bandira bandira dis etlerine masaj yaparak sürüyorum.butun poseti agzina doken de vardir ama bogazina kacabilir diye ben böyle uyguluyorum. Kisa sureli rahatlatiyor cunku aglamasi kesilip uyuyabiliyor ya da agzina farkli bir tad girince dikkati dagitip sakinlestiriyor olabilir

Kızlar benim bebişin diş yakın galiba ateşi var 38.1 oldu ateş düşürücü versemmi bilemedim. Üstünü çıkardım ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürdüm bu gece diken üstündeyim ateş en korkulu rüyam
Canim okudugum kitaptan sayfa paylasiyorum. Atesin dis cikarmayla ilgisi yoktur diyor belki en fazla bir hararet yapar 37-37,5 kadar ama 38i geciyorsa orta kulak ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir hala devam ediyorsa bir doktora görünün bence gecmis olsun

Eklentiler

• 20220125_123852.jpg
    20220125_123852.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar diş için osanit topları da tavsiye ederim. Ben kullanıyorum sıkıntısı çok azalıyor
Bende var onlardan henüz baslamadi diş huysuzlugu ama yine de almistim. Nasil kullaniyorsunuz acaba? Bir de ne zaman veriyorsunuz huysuzlanip agladigi zaman mi?

Canim okudugum kitaptan sayfa paylasiyorum. Atesin dis cikarmayla ilgisi yoktur diyor belki en fazla bir hararet yapar 37-37,5 kadar ama 38i geciyorsa orta kulak ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir hala devam ediyorsa bir doktora görünün bence gecmis olsun
İstanbul tam felaket oldu yollar kapalı aslında bugüne randevum vardı devlette ama gidemedim yolarda hep perişan olmayayım diye. Evine yakın klinik var ama doktorları hiç iyi değil. Kotu zamana denk geldi

X