- 21 Aralık 2019
- 19
- 12
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiramisu18
Kısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorr
Var mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnn bende tahmini dogum 14 subat diyoKısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorr☺Var mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr?
![]()
Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu ama korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Bennnn bende tahmini dogum 14 subat diyo
Amin aminnn aaminnn allah kimsenin kucagini boş birakmasin inş isteyen herkese nasip olsun bizde saglikla kucagimiza alalimhayırlı olsuuunbenim de 8 şubat diye görünüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
☺
Aynen canım bizde korkuyoruz neyse en iyisi riske almamakbiz de korkuyoruz :) risk almayalım dedik 12.haftamız bitti.
Daha önceden düşük vb olaylar yaşanmamışsa bir sıkıntı olmuyormuş, bebekler düşündüğümüzden çok daha güvenli bir ortamdalarmış fakat ben de göze alamıyorum![]()
Benim de 14 subat dedi doktor:)Bennnn bende tahmini dogum 14 subat diyo
Hoşbuldum rabbim hepimizin sağlık bir şekilde yavrularimizi kucağimiza almayi nasip etsin.Hoşgeldiiin![]()
Var ama benim mart Allah kucagima almayi nasip ederseKısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorr☺Var mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr?
![]()
MaşallahVar ama benim mart Allah kucagima almayi nasip ederse![]()
Beta dususe gecti bole bisi yaasayan varmiMaşallah![]()
Sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar,
Ben de 13 hafta 2 günlük hamileyim. Doktor, bebeğimin erkek olduğunu söyledi.
İnşallahhMerhaba kızlar, bizde şubatta bekliyoruz oğluşumun kardeşiniinşallah sağlıkla