- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.599
Kızım da senin paylaştığın resimdeki gibi yüzden başladı 4. 5. Ay vücuttan devam etti. Başta tek tük kızarıklıklar oluyordu. Kusma mukus kan pişik hiçbiri olmadı onda. Yazın sıcaktan terleyince, kışın soğuktan egzaması azıyor. Bu kumaş hassasiyeti de Ne zamandır yoktu, bezi bırakınca atlet alayım dedim. Sözde organik coton, resimdeki hale getirdi çocuğu. Egzamaya benziyor evet sizinki de.Amin amin hepimizin yavrusuna inş. Ya bak aklıma bugün egzama da geldi baktım egzama fotolarıyla aynı. Bizim başka sıkıntımız yok. Sadece yüzde döküntü. Vücutta yok kakada kan ya da mukus da yok. Doktor görse iyi olacak gerçekten. Acaba kıyafet tek suratına etki eder mi?
Ya yeşil kakanın çok nedeni var. Biz mamayı değiştirdik geçti. Ama o da ineksütlü bir mama. Bazı bebek çok beslenince de oluyormuş. Ön sütü çok alırsa da oluyormuş anne üşütürse de oluyormuş gibi. Benim kızım 2 haftada o kadar aldı mama da yiyor üstelik. MaşAllah iyi yani. Hatta 3 sen sonra ayda 300-500 gram beklenirmiş kilo alımı. Benim de psikolojim bozuldu diyet yapmaktan. tabi Allah başka dert vermesin de inş sağlıkla atlatırı bugünlerimizi Rabbim bu hastalıkla mücadele edenlere de yardım etsin çok zor bir süreçmiş