Özeldeki devlet aşılarının soğuk zinciri anlık olarak devlet tarafından asmler üzerinden takip ediliyor. Bilgi için söyleyeyim dedim
ben yükledim
aslında ben de bu tam tersi diye biliyorum bebeğin sindirim sisteminde hızlı bir şekilde geçtiyse sarı, uzun beklediyse yeşilleniyor diye
ohh maşallah ne kafar güzel kilosu
biz de salı günü 2. Ay kontrolüne gittik boyu 60cm kilosu 5900 olmuştu
Prima premium care 2 numara benim oğlanda da bacak sıkması yapıyordu. Pampers pure 2 numara ama çok iyi hrm sıkma yapmıyor hem de çok uzun süre bez kuru kalıyor
benimki canı istediğinde yapıyor ama uyanıkken yüzüstü durmaktan nefret ediyor kucağımdayken başını çok rahat dik tutabiliyor veya sırt üstü yatarken ellerinden tutunca başını hiç arkaya salmıyor ve oturur pozisyona geliyor ama yüzüstü durmak ona işkence ama en rahat yüzüstü pozisyondayken uyuyor
benim bebeğim her iki ay 900 gr aldı iyi mi kötü mü bilemiyorum ama en son 3,5 aylık bebek ağırlığında demişti doktor doğumdaki persentil oranlarını koruyor boy ve kiloda
Ben bu ay online baby sensory kursuna katıldım oradaki aktiviteleri yapıyorduk ama bazı günler atak sürecinde olduğumuzdan pek meyletmiyor bedensel aktiviteler hariç
varsa yoksa karşılıklı konuşalım
müzikli şeyler çok hoşuna gidiyor şarkı söyleyelim marakasları çıngırakları sallayalım falan :) bide oyun halısında baya kendi kendine zaman geçiriyor ellerini bilinçsizce hareket ettirirken o sallananan şeylere çarpıp ses çıkınca hoşuna gidiyor