Ben kullanıyorum ve memnunum. Hayat kurtarıyor. Alacaksanız bir an önce alın zaten 6 aya kadr kullnılıyorKızlar aranızda otomatik anakucağı ya da salıncak tarzı şeyler kullanıp memnun kalan var mı?
Maşallah bebişeKızlar dün uyudu dedim ya bebeğim , ben bir tane atlet üzerine uzun kol zıbın üzerine uzun kol pijama tarzı bişe giydiriodum. Ay sayarken cok geldi. Evde sıcak aslında derecesini bilmiyorum. Neyse dün gece sadece bir atlet ve uzun kol badiyle yatırdım acaba ferahladı rahatladımı.. sıcaktan mı bunaltmışım ben. Olabilir. Ne bileyim bizim giydigimizden bir kat fazla giyinecekler diye giydiriodum ama kesinlikle sıcak oluyormuş. Doğalgaz kapandı yanmıyor artık ama hava ısındı daha ince giydirirsek daha rahat ederler bence
Bahsettiğiniz şey egzamaya benziyor. Sıcak suyu sevmez banyo sonrası cildi hemen nemlendirmeniz de gerekiyor. Ben Musteladan memnunum büyük evladım egzamalı iyi geldi, dr bir de haftada en fazla 2 defa şampuanlı banyo yapacak demiştii. Geçen instadan ali Fuat serpen bununla alakalı hergün banyo ve nemlendirmek gerek ama egzamaya sebep olan başka bir şeydir uzman desteği alın diyen bi post paylaşmıştı.https://www.instagram.com/p/CNk0IipngQ6/?igshid=1uwd06i2cl6pz23 derece civarı kalın giydirmiyorum doğduğundan beri kızarık bir yüzü var. Ama dün banyodan sonra arttı ve bütün vücudunda oldu
22sinde 3 aylık olucak ama 8-10.30 krizi azalmadı hatta bugün aşırı huzursuzdu, sallıyarak uyuttuk.Maşallah bebişeben 2. Ay kontrolüne gidemedim bu corona dan dolayı.. 45 günlük 1.250 gr almışı iyi demişti dr. Bu uyku konusunda da bölünmesini doğru bulmuyordum. Bezinde oğlumun cok açık azıcık bir pembeli gördüm ürat kristaliymis yeni doğanlarda olur dedi dr. Bizde gece uykuları artınca böyle oldu bende ne yapacağımı bilemedim. Tarti yoktu evde internetten söyledim. Gece eğer uyanirsa oğlum gazdan ikinma halinde oluyor ne o rahat uyuyor ne de ben bundan dolayı uykusunda emzirmek istemiyorum. Büyük oğlum saat başı kalkardı cok zorlanırdim. Şimdi tam azıcık uyku dedim bu duurm oluştu. Bence sıkıntı yoksa uyusun♡
Akşamları yine eller havaya modu bizde 7den11e S SkyAsteRPumpkin34 sizde nasıl akşam huzursuzluğu.. tam azaldı derken tekrar başladı bizde 2 şubat doğumlu oğlum ♡
Peki, çok teşekkürler.Kamu işçisi iseniz diyor, o bölüm bizi ilgilendirmiyor, memur olduğumuz için orayı doldurmuyoruz.
Atak haftasında olabilir miyiz ki onu da takip edemedim bir türlü ben 40 hafta olarak sayın diye okumuştum bir yerde 8.ve 9.haftalar huzursuzluğu olan dönemdi galibaBahsettiğiniz şey egzamaya benziyor. Sıcak suyu sevmez banyo sonrası cildi hemen nemlendirmeniz de gerekiyor. Ben Musteladan memnunum büyük evladım egzamalı iyi geldi, dr bir de haftada en fazla 2 defa şampuanlı banyo yapacak demiştii. Geçen instadan ali Fuat serpen bununla alakalı hergün banyo ve nemlendirmek gerek ama egzamaya sebep olan başka bir şeydir uzman desteği alın diyen bi post paylaşmıştı.https://www.instagram.com/p/CNk0IipngQ6/?igshid=1uwd06i2cl6pz
22sinde 3 aylık olucak ama 8-10.30 krizi azalmadı hatta bugün aşırı huzursuzdu, sallıyarak uyuttuk.
Ben anlamadım ki ohesaptanhiçAtak haftasında olabilir miyiz ki onu da takip edemedim bir türlü ben 40 hafta olarak sayın diye okumuştum bir yerde 8.ve 9.haftalar huzursuzluğu olan dönemdi galiba
Bizim kakasını yapalı pek sorunumuz kalmadı. Gazını yine emzirmeden sonra çıkaramıyor ama kakasını yaparken çıkarıyoMaşallah bebişeben 2. Ay kontrolüne gidemedim bu corona dan dolayı.. 45 günlük 1.250 gr almışı iyi demişti dr. Bu uyku konusunda da bölünmesini doğru bulmuyordum. Bezinde oğlumun cok açık azıcık bir pembeli gördüm ürat kristaliymis yeni doğanlarda olur dedi dr. Bizde gece uykuları artınca böyle oldu bende ne yapacağımı bilemedim. Tarti yoktu evde internetten söyledim. Gece eğer uyanirsa oğlum gazdan ikinma halinde oluyor ne o rahat uyuyor ne de ben bundan dolayı uykusunda emzirmek istemiyorum. Büyük oğlum saat başı kalkardı cok zorlanırdim. Şimdi tam azıcık uyku dedim bu duurm oluştu. Bence sıkıntı yoksa uyusun♡
Akşamları yine eller havaya modu bizde 7den11e S SkyAsteRPumpkin34 sizde nasıl akşam huzursuzluğu.. tam azaldı derken tekrar başladı bizde 2 şubat doğumlu oğlum ♡
Üçü kaşık şeklinde biberonlar var tatlım ondan al istersen geçende Ebebekte görmüştümKızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Beni biliyorsun kuzum benim uykusux minnoş bi onda uyuyo geceleri. Letgo dan aldık sıfır almana hiç gerek yokKızlar aranızda otomatik anakucağı ya da salıncak tarzı şeyler kullanıp memnun kalan var mı?
Ya bende de var ama sevmiyor durmuyo ondaBen kullanıyorum ve memnunum. Hayat kurtarıyor. Alacaksanız bir an önce alın zaten 6 aya kadr kullnılıyor
Çok çok sağolunBahsettiğiniz şey egzamaya benziyor. Sıcak suyu sevmez banyo sonrası cildi hemen nemlendirmeniz de gerekiyor. Ben Musteladan memnunum büyük evladım egzamalı iyi geldi, dr bir de haftada en fazla 2 defa şampuanlı banyo yapacak demiştii. Geçen instadan ali Fuat serpen bununla alakalı hergün banyo ve nemlendirmek gerek ama egzamaya sebep olan başka bir şeydir uzman desteği alın diyen bi post paylaşmıştı.https://www.instagram.com/p/CNk0IipngQ6/?igshid=1uwd06i2cl6pz
22sinde 3 aylık olucak ama 8-10.30 krizi azalmadı hatta bugün aşırı huzursuzdu, sallıyarak uyuttuk.
mustela stelatopia krem iyi geliyor ama banyo sonrası tekrar çıktı bizde. Banyo sonrası hemen sürülmesi lazım sanırımÇok çok sağolundermatolog bir arkadaş vardı ona attım fotoğraf o da egzama dedi. Mustelanık ürünlerini önerdi yarın ilk işim hemen almak
Bana da bu seriyi tavsiye etti. Bugün ayrıca çocuk doktorundan randevu aldım bakalım o ne diyecekmustela stelatopia krem iyi geliyor ama banyo sonrası tekrar çıktı bizde. Banyo sonrası hemen sürülmesi lazım sanırım
İlk oglumda yenidoğankeh olmuştu beslenememiş, bu oğlumdada geçen hafta oldu 2.5 aylıgız artık bu dönemlerde beslenme kaynaklı olmazmış, tekrarı olursa tahlil vermek gerekirmişArkadaşlar sizde hiç oldu mu böyle bir durum idrar da su azalınca olabiliyormuş urat kristali dediğim pembemsi renk..
Tek mi yıkıyorsun üşüyor olmasın? Ben eşimle yıkarken geriliyorum ağlıyor, o yüzden tek yıkıyorum soba açıp. Ve sürekli ona güzel şeyler diyorum. Değişiyor suya olan tepkileri, zamanla sever banyoyu.Kizlar bebisleriniz banyoda agliyor mu?
2 aylik olduk, her banyoda cok agliyor
Yikayip giydirmek zulum gibi, masaj, krem hic yapamadim daha, gozunu yumuyo agliyo ciglik cigliga