2021 Şubat Anneleri

Kızlar dün uyudu dedim ya bebeğim , ben bir tane atlet üzerine uzun kol zıbın üzerine uzun kol pijama tarzı bişe giydiriodum. Ay sayarken cok geldi. Evde sıcak aslında derecesini bilmiyorum. Neyse dün gece sadece bir atlet ve uzun kol badiyle yatırdım acaba ferahladı rahatladımı.. sıcaktan mı bunaltmışım ben. Olabilir. Ne bileyim bizim giydigimizden bir kat fazla giyinecekler diye giydiriodum ama kesinlikle sıcak oluyormuş. Doğalgaz kapandı yanmıyor artık ama hava ısındı daha ince giydirirsek daha rahat ederler bence

Bebeğim 41 gunluk oldu 2 gündür asiri gazli asiri aşırı artma ihtimali varmi yoksa gecici sebebini bulamadigim bi nedenden mi artmıştır ki cok aci cekiyor uykusu var surekli uyuyamıyor uykudan 5 dk da bi uyaniyo gece gündüz 2 gündür cok kotu .. cumartesi cok iyydi cok azdi gazi normaldede biraz fazla gazli ama 2 gündür aşırı otesi gazi var ondan soruyorum artma ihtimali varmi genel olara

Maşallah bebişe ben 2. Ay kontrolüne gidemedim bu corona dan dolayı.. 45 günlük 1.250 gr almışı iyi demişti dr. Bu uyku konusunda da bölünmesini doğru bulmuyordum. Bezinde oğlumun cok açık azıcık bir pembeli gördüm ürat kristaliymis yeni doğanlarda olur dedi dr. Bizde gece uykuları artınca böyle oldu bende ne yapacağımı bilemedim. Tarti yoktu evde internetten söyledim. Gece eğer uyanirsa oğlum gazdan ikinma halinde oluyor ne o rahat uyuyor ne de ben bundan dolayı uykusunda emzirmek istemiyorum. Büyük oğlum saat başı kalkardı cok zorlanırdim. Şimdi tam azıcık uyku dedim bu duurm oluştu. Bence sıkıntı yoksa uyusun♡
Akşamları yine eller havaya modu bizde 7den11e S SkyAsteR Pumpkin34 sizde nasıl akşam huzursuzluğu.. tam azaldı derken tekrar başladı bizde 2 şubat doğumlu oğlum ♡

Arkadaşlar sizde hiç oldu mu böyle bir durum idrar da su azalınca olabiliyormuş urat kristali dediğim pembemsi renk..

23 derece civarı kalın giydirmiyorum doğduğundan beri kızarık bir yüzü var. Ama dün banyodan sonra arttı ve bütün vücudunda oldu
Bahsettiğiniz şey egzamaya benziyor. Sıcak suyu sevmez banyo sonrası cildi hemen nemlendirmeniz de gerekiyor. Ben Musteladan memnunum büyük evladım egzamalı iyi geldi, dr bir de haftada en fazla 2 defa şampuanlı banyo yapacak demiştii. Geçen instadan ali Fuat serpen bununla alakalı hergün banyo ve nemlendirmek gerek ama egzamaya sebep olan başka bir şeydir uzman desteği alın diyen bi post paylaşmıştı.https://www.instagram.com/p/CNk0IipngQ6/?igshid=1uwd06i2cl6pz
22sinde 3 aylık olucak ama 8-10.30 krizi azalmadı hatta bugün aşırı huzursuzdu, sallıyarak uyuttuk.

Atak haftasında olabilir miyiz ki onu da takip edemedim bir türlü ben 40 hafta olarak sayın diye okumuştum bir yerde 8.ve 9.haftalar huzursuzluğu olan dönemdi galiba

Atak haftasında olabilir miyiz ki onu da takip edemedim bir türlü ben 40 hafta olarak sayın diye okumuştum bir yerde 8.ve 9.haftalar huzursuzluğu olan dönemdi galiba
Ben anlamadım ki ohesaptanhiç sezeryan da olsa suyum geldi 37.hafta, neyi hesap edicem tarih olarak... Ben de atak herhalde diyorum, Hiçbir şeyi yok çünkü.
kaka yaptı, gaz desen 15. Günden beri hergün aynı saatte damlasını alıyor. Gazını da omzuma koyduğum gibi çıkarıyor. Aç değil, süt geliyor sıktığımda. Emerken sinirlenip basto yaygarayı

Bizim kakasını yapalı pek sorunumuz kalmadı. Gazını yine emzirmeden sonra çıkaramıyor ama kakasını yaparken çıkarıyo

Üçü kaşık şeklinde biberonlar var tatlım ondan al istersen geçende Ebebekte görmüştüm

Çok çok sağolun dermatolog bir arkadaş vardı ona attım fotoğraf o da egzama dedi. Mustelanık ürünlerini önerdi yarın ilk işim hemen almak

Arkadaşlar sizde hiç oldu mu böyle bir durum idrar da su azalınca olabiliyormuş urat kristali dediğim pembemsi renk..
İlk oglumda yenidoğankeh olmuştu beslenememiş, bu oğlumdada geçen hafta oldu 2.5 aylıgız artık bu dönemlerde beslenme kaynaklı olmazmış, tekrarı olursa tahlil vermek gerekirmiş

Kizlar bebisleriniz banyoda agliyor mu?
2 aylik olduk, her banyoda cok agliyor
Yikayip giydirmek zulum gibi, masaj, krem hic yapamadim daha, gozunu yumuyo agliyo ciglik cigliga

Kizlar bebisleriniz banyoda agliyor mu?
2 aylik olduk, her banyoda cok agliyor
Yikayip giydirmek zulum gibi, masaj, krem hic yapamadim daha, gozunu yumuyo agliyo ciglik cigliga
Tek mi yıkıyorsun üşüyor olmasın? Ben eşimle yıkarken geriliyorum ağlıyor, o yüzden tek yıkıyorum soba açıp. Ve sürekli ona güzel şeyler diyorum. Değişiyor suya olan tepkileri, zamanla sever banyoyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…