- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Bende sütümü sağıp veriyorum arada uyumak için, doktorum biberonla verme meme reddi yaşarsın dedi kaşıkla ver dedi biraz araştırdım kaşık biberon var onlardan alabilirsin bende alcamKızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Merhaba, Klinik Psikoloji Yuksek lisans tez calismam icin 1-12 aylik bebegi olan annelere ihtiyacim var. Asagidaki linki tiklayarak calismaya katki saglayabilirsiniz. Calisma yaklasik 15-20 dk surmektedir. Katiliminiz icin simdiden tesekkurler.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ DOĞUM TARİHİ-SAATİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 kız Zeynep Ela 25.01.2021-09:00 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 erkek yiğit alp @distance 32 İstanbul 1 kız @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 erkek Carpediemssss 30 Çorum 2 kız Fatıma Lina 01.02.2021 @o0zge 28 İstanbul 1 erkek Yiğit 03.02.2021 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 kız @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 kız @Otuken 31 Ankara 2 kız 05.02.2021 @sucelik 37 Sakarya 1 kız Ezgi 27.01.2021 @fatosayk 35 Aksaray 3 erkek Aytuğ 25.01.2021 @Berenerva 35 İstanbul 2 erkek @ayparcasi86 34 İstanbul 2 erkek Furkan Eren 03.02.2021 @Anastasya15 37 Adana 1 A allymcbeal 32 İzmir 1 @Aslimuu93 27 İstanbul 1 bir kız bir ekek ikiz S Storycan 30 İstanbul 1 kız 03.02.2021 @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 kız @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 erkek insanbuL 32 Ankara 3 28.01.2021 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 24 1 kız @Algernonya 31 1 hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @Sosyologg_anne Konya 2 kız 05.02.2021 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride kız @berreee 31 Afyon 2 @2kiz1anne 32 Sivas 3 @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 39 Antalya 2 @kararsiz4300 29 İstanbul 2 @lilaandleo 30 İstanbul 1 @Kreps 30 Bursa 1 erkek @aysegul34 31 İstanbul 2 erkek @hanimeli000 33 Kütahya 2 kız @srplmtmtk 29 Kars 1 erkek P proing @ebse26 27 Eskişehir 1 erkek @designerdid 30 İstanbul 1 kız Defne @Kedidilim 29 İstanbul 2 @ygmrk 28 İstanbul 1 Mugolata 29 istanbul 1 erkek Yekta 15.02.2021 @asososos erkek @Sindiyrella 24 Antalya 1 kız 11.02.2021 @Beriberiberil 32 Bolu 2 kız M Msspinkie erkek 19.02.2021 @seyyav 29 istanbul 2 erkek @Masalmms 29 Diyarbakır 1 kız @kalkuta 34 Ankara 1 erkek @morestrong 34 İstanbul 2 erkek Ayaz @BereliPenguen 26 İstanbul 1 erkek @Nurov 29 mardin 1 erkek 18.02.2021 @morerikq 30 istanbul 1 erkek Luvi @Cicek061 23 Trabzon 1 kız Dila @kedilianne84 36 İstanbul 1 erkek Enes Taha
Canım pütür her zaman olmuyor..benim bebe de nadir pütürlü yaparSizde de putur azmiydi?
Ben ilk zaman kaşık bineronla verdim canım biraz zahmetli ama meme reddi yaşamazsın en azından. Benden başka kimse veremiyoduKızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Ya nette putursuz ve suluysa ishal falan yazilinca korktum açıkçasıCanım pütür her zaman olmuyor..benim bebe de nadir pütürlü yapar
Ben biberon veriyorum ama bazı bebeklerde red olabiliyor. Küt uçlu alıştırma bardağıyla verilmesi tavsiye ediliyor. Videolar var onları da izleyip öyle deneyinKızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Benim kızda oldu hem de çok fazla rahatsız etti öylece dolapta duruyor onu verdiğim gün gece uyumadi kestik bizdeKızlar aklıma takıldı acaba bebeğimi nurs Harvey mi kabız yaptı, var mu böyle bişi yaşayan
Kesince hemen gecti mi canım, Baska neden bulamadım valla Bi sitede okumuştum kabızlık yaptı diye. Senin bebiş anne sütü mü alıuo mama mıBenim kızda oldu hem de çok fazla rahatsız etti öylece dolapta duruyor onu verdiğim gün gece uyumadi kestik bizde
Benim kız anne sütü ve mama alıyor canim kabız da olmuştu o zaman ama daha çok gece uyutmadi çocuğu hemen fark etti onu verdigim gün uyuyamadi biz mamayı biraz sulandirdik öyle çözdük işi şimdi yapıyo şükürKesince hemen gecti mi canım, Baska neden bulamadım valla Bi sitede okumuştum kabızlık yaptı diye. Senin bebiş anne sütü mü alıuo mama mı
Eğer mama veriyosan sulandir birazKesince hemen gecti mi canım, Baska neden bulamadım valla Bi sitede okumuştum kabızlık yaptı diye. Senin bebiş anne sütü mü alıuo mama mı
Mama veriyorum ben ama biberonla çocuk istahliysa bırakmaz ama zayıf bı bebeğin varsa bırakabilir komşum hemşire onun da oğlan biraz zayıf memeyi zar zor emiyor o bıraktı mesela..şırınga ile veren oluyomus memenin kenarından..Kızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Benim eşim de öyle OKB bu rahatsızlık ilaç verdi Dr ama kullanmıyor inat ediyor banyo hep göl gibi kapı kulplarina dokunmuyor mutfakta elini yikasa her yer su ekmeğe dokununca daha titiz kırk defa yıkar elini prizlere dokunmaz gına geldi artıkSürekli elinizi yıkar mısınız, bir yere dokununca kirlenmiş hissi oluşur mu, lamba vb yerlerin düğmelerine basmak sizi rahatsız eder mi, dışarıda wc girer misiniz tarzındaydı tabi koronadan önceki sorular bu.
170 ve 144 numaralarını arayıp sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. Ben öğretmenim yeni başvurdum 2 ay içinde yatar dediler ama başka kimler alabiliyor bilmiyorum.Arkadaşlar aranızda doğum parasını alan var mı? Kimler alabiliyor ve nasıl alınıyor acaba?
Ay hayır ya hiç canını sıkma onlar öyle cinler ki karnı acıksa yıkardı ortalığı. Ne güzel uzun uykulara geçmiş maşallah de kimseye deme bak ben 3 saat aralıksız uyusa evde parti vericem öyle düşünKızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?
Hic vicdan yapmayin, aciksaydi aglayarak uyanirdi, derin uyumus demekki masallah diyelim, biz saat basi ayaktayiz halaKızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?
Uyandırmamak doğru olan canım acıksaydı kalkardı zaten artık onun bilincindeler.Hiç vicdan yapma fırsat bilip bol bol uyu dinlenmene bak internette zaten hepimizi bir öldürüyorlar onlara çok aldırma . Hastalık hastası birisi olarak artık internetten hastalık okumuyorum herşeyin en kötüsünü yazıyorlar sende bakma derim doktorunuz varsa ona danış .Kızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?