2021 Şubat Anneleri

Bende sütümü sağıp veriyorum arada uyumak için, doktorum biberonla verme meme reddi yaşarsın dedi kaşıkla ver dedi biraz araştırdım kaşık biberon var onlardan alabilirsin bende alcam

Merhaba, Klinik Psikoloji Yuksek lisans tez calismam icin 1-12 aylik bebegi olan annelere ihtiyacim var. Asagidaki linki tiklayarak calismaya katki saglayabilirsiniz. Calisma yaklasik 15-20 dk surmektedir. Katiliminiz icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayek her emme sonrası yapmıyor canım dün akşam yaptı baktım bugün de emiyor sonra memeyi itiyor elini emiyor oyun istiyor herhalde
Mugolata bu ara baya tepki veriyor kendini de keşfediyor dediğiniz gibi hoşuna da gidiyor sürekli gülerken yakalıyorum

Ben ilk zaman kaşık bineronla verdim canım biraz zahmetli ama meme reddi yaşamazsın en azından. Benden başka kimse veremiyodu

Ben biberon veriyorum ama bazı bebeklerde red olabiliyor. Küt uçlu alıştırma bardağıyla verilmesi tavsiye ediliyor. Videolar var onları da izleyip öyle deneyin

Kesince hemen gecti mi canım, Baska neden bulamadım valla Bi sitede okumuştum kabızlık yaptı diye. Senin bebiş anne sütü mü alıuo mama mı
Benim kız anne sütü ve mama alıyor canim kabız da olmuştu o zaman ama daha çok gece uyutmadi çocuğu hemen fark etti onu verdigim gün uyuyamadi biz mamayı biraz sulandirdik öyle çözdük işi şimdi yapıyo şükür

Mama veriyorum ben ama biberonla çocuk istahliysa bırakmaz ama zayıf bı bebeğin varsa bırakabilir komşum hemşire onun da oğlan biraz zayıf memeyi zar zor emiyor o bıraktı mesela..şırınga ile veren oluyomus memenin kenarından..

Benim eşim de öyle OKB bu rahatsızlık ilaç verdi Dr ama kullanmıyor inat ediyor banyo hep göl gibi kapı kulplarina dokunmuyor mutfakta elini yikasa her yer su ekmeğe dokununca daha titiz kırk defa yıkar elini prizlere dokunmaz gına geldi artık insanbuL gel sarılalım aglayalim

insanbuL ama benim eşimmn böyle olması sanırım benim yüzümden bn de titizim takintiliyim onu nasıl baskı altında tuttuysam böyle oldu farkındayım

Kızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?

Ay hayır ya hiç canını sıkma onlar öyle cinler ki karnı acıksa yıkardı ortalığı. Ne güzel uzun uykulara geçmiş maşallah de kimseye deme bak ben 3 saat aralıksız uyusa evde parti vericem öyle düşün

Hic vicdan yapmayin, aciksaydi aglayarak uyanirdi, derin uyumus demekki masallah diyelim, biz saat basi ayaktayiz hala

Uyandırmamak doğru olan canım acıksaydı kalkardı zaten artık onun bilincindeler.Hiç vicdan yapma fırsat bilip bol bol uyu dinlenmene bak internette zaten hepimizi bir öldürüyorlar onlara çok aldırma . Hastalık hastası birisi olarak artık internetten hastalık okumuyorum herşeyin en kötüsünü yazıyorlar sende bakma derim doktorunuz varsa ona danış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…