2021 Şubat Anneleri

Benimki de bütün elini sokmaya çalışıyor ağzına midesi bulanmıyor ama öksürüyor. bazen de ağzında emzik varken yandan da elini sokmaya çalışıyor 😁🤪🤣 salyası da olunca bnde düşünmüştüm ama dr salyaya normal diş içinde erken dedi.

Hadi ya. Bana vursun sıkıntı değil de kendimi uyandırıyor kendine vurarak 🤪😨

Ya gazdan oluyor ya da süt tazyikli geldiği için galiba. Bende bunu araştırıp duruyordum. Bu yüzden göğüs uçlarımıda mahvetti😭

Biriktirmiyorda çok geliyor olabilir cnm. Bazen benimki de sahteden öksürük yapıyor . öhü diye çok tatlı oluyor🥰😘 ama birkaç kez boğulma tehlikesi atlattık biz de aklım çıktı 🥺😨😭

Açlık siniri bnce🙈 emziği bile tutmuyor ağlma krizine girip kıpkırmızı oluyor😱 Benimki Diğerr meme ile oynamıyor bir eliyle alttan mememi sıkıştrıyor diğer eliyle de üstten vuruyor🤪 atletii tutup çekip bırakıyor 🙄😏

Ya evet minicik öksürük şekilleri çok tatlı 😍
Rabbim tüm kötülüklerden muhafaza etsin 🤗

Yaa ben tırnaklarını bir türlü kesemedim çok hareket ediyo korkuyorum. Eldivenleyiz hep :KK43:

Bende kesemedim annem uyurken keselim demişti
Tırnakları o kadar inceydi ki tırnak ama yumuşacık bide manikürlü gibi 😄 sonra bi baktım kendi kendine kırılmaya başlamış çoğu öyle kırıldı bende çıkarıyorum artık eldivenleri sadece eller üşüdüğünde takıyorum..😊
Gerçekten ellerini görmek dokunmak benimde çok hoşuma gidiyor. 😍 bide ne kadar eldivende takılsa emzirirken çıkarılması öneriliyor 😍

Genelde bizimki gazdan dolayı öyle bazen de açlıktan meme almıyorsa gazdan diyoruz öyle çözmeye calisiyoz bnde😂eşime diyorum matematik ten daha zor bebek bakmak😂kesinlikle gaz ilaci kullanma önceki gün verdim gece boyu uyumadı sancidan dün vermedim uyudu cocuk şükür..mama yiyor canim sütüm yetmiyor benim kızımda da oyleydi ondan yapması lazımdı normalde bugün 4. Gün yarın aşısı var zaten Dr a sorucam gidince

Kızlar gaz için acı elma yağı kullanıyor bi arkadaşım faydasınu gördüğünğ söyledi
Ayak topuklarına birer damla damlatarak masajj yapıyomuş 1 damlada karnına
Aktardan satın almış fiyat 35 tl gibi bişey demişti
Şu biogia mı neydi onu da çok kullandı ama hem fiyatı yüksekmiş hemde çok etkisi yok galiba
Gaz problemi yaşayanlar aklımızda bulunsun 🤗

Kızlar bend diyet yapmak istiyorum ama canım tatlı şeyleri çok istiyor
Aslında diyetten maksadım dengelemek ama bakalım 🙄

Ramazanda ne düşünüyorsunuz tutacak mısınız ? ben bi denicem sütün durumuna göre devam ederim diyorum

Kızlar bide 40ım çıkalı 5 gün oldu ve leke şeklindr akıntım hiç kesilmedi yani açık kahveydi uzun bi zamandır dün pembeye döndü sonra kırmızıya miktarı çok değil ama devam ediyor 🙄

Sizlerdr durum nasıl bunu yaşayan varmı

Ama hiç aksatma ve ceviz incir hurma mutlaka ve sık sık emzir

Canım hafif ucundan kesebilirsin dökülmeyi durduruyor genellikle
Geçen gün anneme kestirdim hamileliktede kestirememiştim hiç araya lohusalık da girdi uzuuunca bi zaman kesilmeyince çok uzadı saçlarım
Annemde nerdeyse yarısını kesti :KK43: ben istedim tabi ama yinede üzüldüm yaa inşallah saçlarım küsmez uzarlar yine 😏

Canım hafif ucundan kesebilirsin dökülmeyi durduruyor genellikle
Geçen gün anneme kestirdim hamileliktede kestirememiştim hiç araya lohusalık da girdi uzuuunca bi zaman kesilmeyince çok uzadı saçlarım
Annemde nerdeyse yarısını kesti :KK43: ben istedim tabi ama yinede üzüldüm yaa inşallah saçlarım küsmez uzarlar yine 😏
Kestim canım ya ams hala aynı dipten fipten geliyo saçlar

Kızlar gaz için acı elma yağı kullanıyor bi arkadaşım faydasınu gördüğünğ söyledi
Ayak topuklarına birer damla damlatarak masajj yapıyomuş 1 damlada karnına
Aktardan satın almış fiyat 35 tl gibi bişey demişti
Şu biogia mı neydi onu da çok kullandı ama hem fiyatı yüksekmiş hemde çok etkisi yok galiba
Gaz problemi yaşayanlar aklımızda bulunsun 🤗
Evet fiyatı çok yüksek valla artık eşime al diyemiyorum iki kere biogaia aldık nurse yi aldı öyle duruyo evde hicbi iise yaramadı bnde artık eskisi gibi çok ikinmiyor lakin kabızlığı çözmem lazım🥴

Kızlar bide 40ım çıkalı 5 gün oldu ve leke şeklindr akıntım hiç kesilmedi yani açık kahveydi uzun bi zamandır dün pembeye döndü sonra kırmızıya miktarı çok değil ama devam ediyor 🙄

Sizlerdr durum nasıl bunu yaşayan varmı
Benim de öyle su gibi geliyor Dr a randevu almam lazim

Kestim canım ya ams hala aynı dipten fipten geliyo saçlar
Benim dökülüyor, ilk çocukta da emzirme dönemi yaşadım bunu. Tam kan sayımı da yaptırdım, kan değerim normalin üstünde şu an. Hormonlara da bağlı dökülme, ben ona bağlıyorum. çünkü pcosum var. Normalde dökülmüyor ama emzirirken çok fenayım.

Benim dökülüyor, ilk çocukta da emzirme dönemi yaşadım bunu. Tam kan sayımı da yaptırdım, kan değerim normalin üstünde şu an. Hormonlara da bağlı dökülme, ben ona bağlıyorum. çünkü pcosum var. Normalde dökülmüyor ama emzirirken çok fenayım.
Halelles diye bi şampuan var o baya iyiymiş ama çok pahalı ya riske atıp alamadım 😬 bi de hiç bakım yapamıyorum duştan sonra tarayabilirsem ne ala topluyorum ta ki bir sonraki duşa kadar 😂 velet bırakmıyo ki

Mamayı da suyla hazırladığınız için su vermenize gerek yok. Kilo alımı çok iyiymiş mama vermeseniz de olur bence sık sık emzirin artabilir yeniden
Benimde sut var ama mecbur arada mama veriyorum durmuyo acliktan cigriyo gaz da degil eminim acliktan ayaklari kastirmiyo emzik verince asiri istahla emiyo yada parmaklarını emiyo 30dk emzirdikten sonr bile .. niye bazdn sutum yetiyo bazen de tam yetmiyo olablr

Halelles diye bi şampuan var o baya iyiymiş ama çok pahalı ya riske atıp alamadım 😬 bi de hiç bakım yapamıyorum duştan sonra tarayabilirsem ne ala topluyorum ta ki bir sonraki duşa kadar 😂 velet bırakmıyo ki
Aynı durumdayım ya, bakım makım unuttum neydi, eşim evdeyken duş alabiliyorum sadece.

X