Merhaba arkadaşlar özellikle bu yıl evlenen evlenecek arkadaşlarla dertleşmek istiyorum.Malum pandemi var ailem normal belediye nikahı yap geç ne düğünü diyor haklı olarak.Ama bende en azından güzel fotoğraflarımız olsun nikah bi bahçe tarzı bi yerde olsun organizasyonlu olsun istiyorum, Ağustos ayına bi yerden tel ile yer ayırttık şuan nikahta olsa düğünde olsa farketmez diyolar düğün salonları ve fiyat 13 bin. arkadaşlar linç etmeyin beni evet sayılar çok yüksek beklentim çok düşük ama yinede azda olsa ufakta olsa bi eğlenme olmaz mı sizce sadece aile üyelerim bile olsa.ya da sadece ben ve nişanlım çıkıp oynasak dansımızı etsek.Siz 2021 gelinleri neler yapıyorsunuz nasıl evleneceksiniz kendimi çok çıkmazda hissediyorum.Bi yanım pandemi de hiç bişeye benzemez o paraya yazık diyor diğer yanım tutacağımız açık hava salon 700 kişilik mesafeli bişey olmaz diyorum her kişi kendi ailesi ile oynasa ya da oynamasa da olur ( nolur bana kızmayın evet sağlık çok önemli tabiki aşırı büyük şeyler olmayacak izin vermeyecez ama benimde hayatımda bi kez olacak bişey gidip belediyede nikahı yapmak istemiyorum )