• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Selammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Canimm çok sevindim nasil guzel bi mutluluktur rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallahh😍 ilk denememiydi ve sorununuz neydi acaba?

Bende pkosum canim hatta ohss oldum inşsllahh bol boll kaliteli yumurtalarin cikar😍😍
Sabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer edicekler

Sabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer edicekler
Bende oyleydim canim desteksiz oturup kalkamiyordum son gun artik.. inşallah bol bol kaliteli yumurtalarin embriyolarin olur canim bizi haberdar et yarin🥰 biz esimle iki taraftariyiz ama doktorum bunu vakti gelince konusalim simdilik kesin bisey konusmayalim dedi martin 2.haftasina dogru ta transfer rabbim nasip ederse

Belki ohss gelisebilir sende de soylemislerdir toplamadan sonra protein agirlikli beslen yumurta cok ye ohssnin etkisi azaliyormuş oyle ben dikkat etmedim aklinda bulunsun

Selammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin❤

Haydi bol şanslar canım. Rabbim hayırlısını etsin İnşallah bol ve kaliteli yumurtaların olsun 🙏

Amiin inşallahh canim🥰

Vallahi cok zor bişeymiş inşallah biran once gecer
Geçmiş olsun canım izgara tavuk et yumurta bol tüket cnm. Ben de ağrıdan yürüyememiştim içim şişmişti eve gelince iyi geldim eve geldikten sonra ağrılar başladı yürüyemedim 😊 dr.uma söyledim protein ağırlıklı beslen dedi hemen ilaç verdi hormon dengeleyici ilaçtan başım döndü 1 haftada iyileşmiştim.

Kız varmı bir gelişme İnşallah hamilesindir İnşallah ikiside tutar hayırlı haberlerini bekliyorum 😍
Merhaba canim sağolasın teşekkür ederim , her birlikte güzel.haberler alalım inşallah 😍 evdeki testlerde çıkıyor ama daha gitmedim cuma günü gidecem.kan vermeye günler gecmiyor 🤦😅

Merhaba canim sağolasın teşekkür ederim , her birlikte güzel.haberler alalım inşallah 😍 evdeki testlerde çıkıyor ama daha gitmedim cuma günü gidecem.kan vermeye günler gecmiyor 🤦😅
Ayy maşallah canım. Hayırlı olsun pozitif testler bile sevindiriyor insanı 😍 İnşallah bebişinide görürsün. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:anne:

Ayy maşallah canım. Hayırlı olsun pozitif testler bile sevindiriyor insanı 😍 İnşallah bebişinide görürsün. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:anne:
Allah razı olsun canım cümlemize insallah. ne bileyim.ya kan tahlilinde görmeyince insan sevinemiyor İnanki. İlaç etkisi mi diye korkuyorum. 🤷🤷

Back